Str 3 z 3 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-09-21 10:36:46 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Onieznajomy | Post #2 Ocena: 0 2012-09-21 12:02:52 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Berluskoni, mial caly czas poparcie ludnosci, poradzil sobie z opozycja, media byly w jego rekach. Dopiero unia, czy moze raczej banki z unia zwiazane zmienily premiera.
PZPR miala niezla frekfencje, a i okolo 90% poparcia tez mowi za siebie. Ja wolalbym zeby ten rzad dojechal do konca kadencji, i nastepne wybory wygralo PO, zeby cos zmienic musimy siegnac dna. Tak Marianzwasami, jestem zwolennikiem PiS, nie wstydze sie tez, jak ktos mnie porownuje do tych rzeszy uczciwych, biednych ludzi, ktorzy wierza w boga, i chcieli by wciaz zrobic cos dla dobra Polski, okreslenie "mocher" nie przynosi mi ujmy. Rozumie tez powody osob, ktorych taki temat drazni i wola pisac o rzeczach, ktore uznaja za bardziej wartosciowe. |
jesienny | Post #3 Ocena: 0 2012-10-16 19:42:00 (13 lat temu) |
Z nami od: 12-05-2009 Skąd: manchester |
Wierzę w jednego Tuska ojca wszech-uwielbianego, stworzyciela autostrad i stadionów, wszystkich dotacji z unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego pana ministra Rostkowskiego, doradcę tuska prawdomównego, który przez Putina jest stworzony przed wszystkimi długami. Tusk z tuska, europejskość z europejskości, fakty prawdziwe z TVN obiektywnego, przez lisa stworzone i mówione, współistotne tuskowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i naszego ogłupienia, zstąpił z Kremla i za sprawą Putina Wielkiego przyjął miliardy z Unii i stał się komuchem. Pomógł Grecji również za nas i pod namową Angeli został poklepany i pochwalony oraz ponownie wybrany dnia trzeciego jak oznajmia OBOP. I wstąpił do rządu, siedzi po prawicy Bronka i powtórnie przyjdzie w chwale, a głupocie jego nie będzie końca. Wierzę w pancerną brzozę, Zdradka jej ożywiciela, który od tuska i Rostowskiego pochodzi, który z tuskiem i Bronkiem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę, który mówi przez olejnik i bzdurczoka. Wierzę w jeden wielki, powszechny i europejski kryzys, wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów i oczekuję kromki chleba, szklanki wody oraz nowej edycji Tańca z gwiazdami w TVN. AMEN
|