MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pis chce rządzić przez dwie kadencje

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 7 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CapitalismConvi

Post #1 Ocena: 0

2012-09-02 22:10:05 (13 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2012-09-02 21:59:20, kolezanka_szkla napisał(a):
Z doplatami dla rolnikow najwiecej namieszal sam rolnik (juz nie zyje chlop). Nie chce mi sie juz pisac co namieszal i jak namieszal, i dlaczego namieszal. W moim przypadku to przeszlosc. Zwyczajnie nie chce mi sie do tego wracac.
Tylko to "namieszanie" mialo miejsce za czasow rzadow.... no? Czyich?

Jak mogę zgadnąć za jakich rządów ktoś "namieszał", jak nie chce Ci się napisać, kto?

Wysokośc dopłat ustalano jak negocjowano wejście do Unii, czyli za rządów SLD. Teraz tak myślę, że Unia ustala swój budżet co 6 lat i nie wiem w sumie kiedy była ostatnio okazja, zeby to zmienić, a kiedy będzie następna. No, ale faktycznie, dobrze by było, zeby te dopłaty powyrównywali. Wszyscy Polacy (żyjący w Polsce) by na tym zyskali.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2012-09-02 22:15:08 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #3 Ocena: 0

2012-09-02 22:25:22 (13 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

I wreszcie znalazł sie ktoś kto pomogl mi spuentować cała dyskusję dzieki Catch
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #4 Ocena: 0

2012-09-02 22:31:47 (13 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

A jednak kuble pomyj catcha znalazła się jakaś nowa i interesująca informacja!:-D

Myślę, że to nie Komisja o tym decyduje, a rzady państw. Jeśli chcieliby powyrównywać te dopłaty, to pewnie zrobiliby to podnosząc te niższa dla nowych członków UE. Na to potrzeba więcej pieniędzy w WPR, a budżet na nią ustala właśnie Rada UE. Ale to tylko moja teoria.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-09-02 22:35:15 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #6 Ocena: 0

2012-09-02 22:46:14 (13 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

dlaczego wszyscy tak walcza o biednego chlopa aby dostal doplaty anikt nie walczy o polskiego przedsiebiorce??
Chlop chciwy jest to fakt widzialem ostatnio prostest rolnikow bo zima mroz byl i chca kasy od rzadu zablokowali pol miasta wiecie czym?? maszynami wartymi setki tysiecy. Na samochodzie napis brzmial że cena ropy zabija polskiego rolnika a co drugi ciagnik stal odpalony spalajac "droga rope".
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-09-02 22:47:52 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #8 Ocena: 0

2012-09-02 22:51:39 (13 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

przedsiebiorca nie radzi sobie w biznesie zamyka buiznes chlop nie radzi sobie w gospodarstwie likwiduje produkcje i idzie pracowac do bardziej zaradnych popieram

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #9 Ocena: 0

2012-09-02 23:03:48 (13 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2012-09-02 22:35:15, Catch napisał(a):

kolejny raz potwierdzasz moją tezę że przyswajasz tylko wazelinę a czytanie i swobodne myślenie ci jest obce
skoro to rządy państw decydują o dopłatach to DLACZEGO jAROSŁAW kACZYŃSKI KIEDY BYŁ PREMIEREM MIAŁ W DUPIE ROLNIKÓW ????

Przeczytaj uważnie to co wcześniej napisałem. Unia decyduje o budżecie raz na sześć lat.

Cytat:

tego typu dyskusja z kimś kto jest ślepi na fakty i sam daje się zapędzić w kozi róg nie ma sensu...
przecież jarek był premierem miał czas żeby zrównać dopłaty i... ?
budował 3 mln mieszkań???
temat z dziedziny fantasy i nic więcej..

Musieli cię ci młodzi piswocy kiedyś wydymać na naprawdę grubą kasę, skoro cierpisz na tak straszliwą traumę. W każdego posta wsadzasz tego Kaczyńskiego.

Cytat:

zajmij się lepiej chłopie strzałami w smoleńsku - w tej dziedzinie jesteś ekspertem

Przestań... jaki tam ze mnie ekspert. Zwyczajnie przytoczyłem kiedyś opinię bodajże ABW o autentyczności strzałów z filmiku i tyle.
Ale masz rację w tym, że opuściłem się w uaktualnianiu dyskusji na temat postępów w wyjaśnianiu katastrofy smoleńskiej. Brak czasu nie pozwala być na bieżąco, co dopiero postować o niej na forum.
Żeby nadrobić daję link do ostatniego wywiadu z Macierewiczem we wzmiankowanym temacie. Na zachętę:

Prokuratura Okręgowa Warszawa-Praga wszczęła z Pańskiego zawiadomienia śledztwo ws. niedopełnienia obowiązków i poświadczenia nieprawdy przez komisję Jerzego Millera. W jaki sposób członkowie tej komisji złamali, Pana zdaniem, prawo?

Reszta:
http://niezalezna.pl/32454-wierze-ze-bedzie-uczciwe-sledztwo

Nie musisz dziękować;-)

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 02-09-2012 23:05 ]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-09-02 23:25:16 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,