Cytat:
2012-09-02 22:35:15, Catch napisał(a):
kolejny raz potwierdzasz moją tezę że przyswajasz tylko wazelinę a czytanie i swobodne myślenie ci jest obce
skoro to rządy państw decydują o dopłatach to DLACZEGO jAROSŁAW kACZYŃSKI KIEDY BYŁ PREMIEREM MIAŁ W DUPIE ROLNIKÓW ????
Przeczytaj uważnie to co wcześniej napisałem. Unia decyduje o budżecie raz na sześć lat.
Cytat:
tego typu dyskusja z kimś kto jest ślepi na fakty i sam daje się zapędzić w kozi róg nie ma sensu...
przecież jarek był premierem miał czas żeby zrównać dopłaty i... ?
budował 3 mln mieszkań???
temat z dziedziny fantasy i nic więcej..
Musieli cię ci młodzi piswocy kiedyś wydymać na naprawdę grubą kasę, skoro cierpisz na tak straszliwą traumę. W każdego posta wsadzasz tego Kaczyńskiego.
Cytat:
zajmij się lepiej chłopie strzałami w smoleńsku - w tej dziedzinie jesteś ekspertem
Przestań... jaki tam ze mnie ekspert. Zwyczajnie przytoczyłem kiedyś opinię bodajże ABW o autentyczności strzałów z filmiku i tyle.
Ale masz rację w tym, że opuściłem się w uaktualnianiu dyskusji na temat postępów w wyjaśnianiu katastrofy smoleńskiej. Brak czasu nie pozwala być na bieżąco, co dopiero postować o niej na forum.
Żeby nadrobić daję link do ostatniego wywiadu z Macierewiczem we wzmiankowanym temacie. Na zachętę:
Prokuratura Okręgowa Warszawa-Praga wszczęła z Pańskiego zawiadomienia śledztwo ws. niedopełnienia obowiązków i poświadczenia nieprawdy przez komisję Jerzego Millera. W jaki sposób członkowie tej komisji złamali, Pana zdaniem, prawo?
Reszta:
http://niezalezna.pl/32454-wierze-ze-bedzie-uczciwe-sledztwo
Nie musisz dziękować

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 02-09-2012 23:05 ]