2012-09-02 20:12:47, maw2be napisał(a): ale przytoczę tutaj słowa jednego z najmądrzejszych ludzi współczesnej Polski, Władysława Bartoszewskiego z kampani prezydenckiej : Polską nie powinien rządzić ktoś kto ma tylko doświadczenie w hodowli zwierząt futerkowych
pniewyjasniona prawda historyczna to skad wiadomo ze to prawda bo niektorzy chca??
kim byl ten dziadek ze jego nie rozstrzelano?? wspolpracownikiem kolaborantów??
no starajmy sie jakies pewniejsze zrodla tutaj podawac a nie jako argumenty niewyjasnione prawdy.
wiesz w ten sposob na kazdego mozemy haka przygotowac i powiedziec ze to niewyjasniona prawda historyczna
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
ale dalej nie rozumiem, gdzie jest jakieś źródło? gdzie masz czarno na białym że tak było? gdzie masz dane kto był tym "dziadkiem"? to ja ci powiem że znam osoby które były u QEII na herbatce i z nią rozmawiały. Z tym że ja mogę podać ci z imienia i nazwiska, a ty tego nie potrafisz
Zostal zwolnony z oswiecimia ze wzgledu na zly stam zdrowia - temu nawet on sam nie przeczy.
Argumenty, i sposob dyskucji, pewnej osoby zaczyna byc nuzacy, przypomina mi slowa piosenki z pewnego kabaretu;
Polska partia protestujaca protestuje zawsze do konca
w oświęcimiu nikogo nie zwalniali ze względu na zły stan zdrowia, tylko lądował w piecu albo z kulką. to wie każdy kto się uczył o drugiej wojnie światowej.
mowisz o mnie???
no fakt bede nudny bo wiesz cos a nie chcesz powiedziec albo sie boisz swojego cienia jezeli ten "dziadek" został zwolniony bo bylk zbyt choryto dlaczego nie napiszesz kto to byl???
skad my to znamy wiem ale nie powiem
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
2012-09-02 20:42:46, maw2be napisał(a): w oświęcimiu nikogo nie zwalniali ze względu na zły stan zdrowia, tylko lądował w piecu albo z kulką. to wie każdy kto się uczył o drugiej wojnie światowej.
www.bibula.com/?p=33797 Zwolniony z Oświęcimia po kilku miesiącach – 8 kwietnia 1941, co było wydarzeniem niespotykanym. Według Bartoszewskiego zwolnienie zawdzięcza przyjaciołom z Polskiego Czerwonego Krzyża, oficjalnym powodem był zły stan zdrowia.
2012-09-02 20:42:46, maw2be napisał(a): w oświęcimiu nikogo nie zwalniali ze względu na zły stan zdrowia, tylko lądował w piecu albo z kulką. to wie każdy kto się uczył o drugiej wojnie światowej.
www.bibula.com/?p=33797 Zwolniony z Oświęcimia po kilku miesiącach – 8 kwietnia 1941, co było wydarzeniem niespotykanym. Według Bartoszewskiego zwolnienie zawdzięcza przyjaciołom z Polskiego Czerwonego Krzyża, oficjalnym powodem był zły stan zdrowia.
A jakiś, dowody ??? . Bo to co przedstawiasz jest trochę jakby ....."patykiem po wodzie pisane"