MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pis chce rządzić przez dwie kadencje

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 4 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Onieznajomy

Post #1 Ocena: 0

2012-09-02 19:33:38 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Znaczy chcemy tago samego, ale innne sposoby rozwiazania tego problemu widzimy.
Gospodarka to moim zdaniem cos takiego co pozostawione samo, potrafi sie rozwijac, wystarczy nie przeszkadzac, a ludzie sami znjda droge do pieniedzy i kontaktow.
Ale bardzo wazne zeby dzialo sie to przy zdrowych zasadach konkurencji, zeby nie bylo korupcji, ukladow, a winni takowym byli karani.
Dlatego tak naciskam na sprawe oczyszczenia pewnych dzialow panstwa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

znowu-ciupek

Post #2 Ocena: 0

2012-09-02 19:39:45 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Zabawna sytuacja...Chciałem wkleić filmik z K.Mikke z tym co mówił o podatkach (wkleiłem inny filmik niż chciałem).Okazało sie ze coś musiał powiedzieć co się komus nie spodobało bo w necie juz filmiku nie ma...
w demokratycznym Państwie .....Pożal sie Boże

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #3 Ocena: 0

2012-09-02 19:43:49 (13 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

Cytat:

2012-09-02 19:39:45, znowu-ciupek napisał(a):
Zabawna sytuacja...Chciałem wkleić filmik z K.Mikke z tym co mówił o podatkach (wkleiłem inny filmik niż chciałem).Okazało sie ze coś musiał powiedzieć co się komus nie spodobało bo w necie juz filmiku nie ma...
w demokratycznym Państwie .....Pożal sie Boże

a kto usunoł filmik bo jest na pewno napisane??
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #4 Ocena: 0

2012-09-02 19:45:39 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Alez ja Ci moge z rekawa sypac fakty potwierdzajace, ze Wachowski byl bardzo wazna persona dla komunistow. Pewne fakty z jego zyciurysu mowia wprost i bardzo jasno, ze - TAK Wachowski musial byc oficerem przynajmniej SB. W necie raczej tych faktow nie znajdziesz.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #5 Ocena: 0

2012-09-02 19:49:36 (13 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

syp ... skoro wiesz wiecej niz inni pisz jak sie boisz pisz na priv byc moze mnie przekonasz
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #6 Ocena: 0

2012-09-02 20:00:36 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

geralt.blox.pl/2006/10/Walesa-Wachowski-agentem-byl-to-go-wyrzucilem.html
Jarosław Kaczyński jako szef kancelarii prezydenta po bliższym poznaniu z Wachowskim zaczął sprawdzać jego przeszłość. Wyszło, że Wachowski ukończył oficerski kurs ASW w Świdzrze pod Otwockiemod I do VIII 1975r. Kierownikiem kursu był płk Tomasik.Promocję oficerską otrzymał z rąk Ministra spraw wewnętrznych Kowalczyka.W składzie kursu była kompania MO i SB.W czasie puczu Janajewa ,gdy Wachowski wprost narzucał naszą politykę na prosowiecką, Kaczyński poszedł do Wałęsy i powiedział,że to agent.Wałęsa na to:"Tak,to agent. Ale,cóż-trzeba go awansować".("Lewy czerwony" J.Kurskiego i P.Semki)

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #7 Ocena: 0

2012-09-02 20:12:47 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2012-09-02 19:33:38, Onieznajomy napisał(a):
Znaczy chcemy tago samego, ale innne sposoby rozwiazania tego problemu widzimy.
Gospodarka to moim zdaniem cos takiego co pozostawione samo, potrafi sie rozwijac, wystarczy nie przeszkadzac, a ludzie sami znjda droge do pieniedzy i kontaktow.
Ale bardzo wazne zeby dzialo sie to przy zdrowych zasadach konkurencji, zeby nie bylo korupcji, ukladow, a winni takowym byli karani.
Dlatego tak naciskam na sprawe oczyszczenia pewnych dzialow panstwa.

tylko widzisz, pis dąży do gospodarki sterowanej centralnie. jest za jak największym wtrącaniem się państwa w gospodarkę.

co do agentury tego czy innego to jak było wspomniane dlaczego nie ujawnił dowodów jak był u władzy?

oj o pisie możnaby pisać wiele. ale przytoczę tutaj słowa jednego z najmądrzejszych ludzi współczesnej Polski, Władysława Bartoszewskiego z kampani prezydenckiej : Polską nie powinien rządzić ktoś kto ma tylko doświadczenie w hodowli zwierząt futerkowych

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #8 Ocena: 0

2012-09-02 20:16:41 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

A ja wole kogos innego prztoczyc:

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #9 Ocena: 0

2012-09-02 20:16:46 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2012-09-02 20:00:36, Onieznajomy napisał(a):
Jarosław Kaczyński jako szef kancelarii prezydenta po bliższym poznaniu z Wachowskim zaczął sprawdzać jego przeszłość. Wyszło, że Wachowski ukończył oficerski kurs ASW w Świdzrze pod Otwockiemod I do VIII 1975r. Kierownikiem kursu był płk Tomasik.Promocję oficerską otrzymał z rąk Ministra spraw wewnętrznych Kowalczyka.W składzie kursu była kompania MO i SB.W czasie puczu Janajewa ,gdy Wachowski wprost narzucał naszą politykę na prosowiecką, Kaczyński poszedł do Wałęsy i powiedział,że to agent.Wałęsa na to:"Tak,to agent. Ale,cóż-trzeba go awansować".("Lewy czerwony" J.Kurskiego i P.Semki)

a masz jakiś link do wiarygodnego źródła? bo to do mnie nie przemawia, no i ta książka Jacka "leśniczego" Kurskiego. Może coś z IPN czy chociaż nie wiem GPC albo ND? cokolwiek kogo kolwiek kto podpisze się swoim imieniem i nazwiskiem. bo na razie to pomówienia.

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #10 Ocena: 0

2012-09-02 20:19:49 (13 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Cytat:

2012-09-02 20:00:36, Onieznajomy napisał(a):

ja zdązyłem wyczytać że Jaro Niepokalany Kaczynski rozpoznal go na zdjeciu jednak wachowski podal go do sądu i sąd orzekl ze wachowskiego na tym zdjeciu nie ma...

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,