Str 6 z 20 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-09-01 20:19:27 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
antek77 | Post #2 Ocena: 0 2012-09-01 21:46:06 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2007 |
Zwalanie winy za nie przeprowadzone reformy mimo rządzenia Donalda Przypadka vel Tusk od 5 lat na poprzednie rządy to dopiero propaganda z rodem z PO I III Rzeszy:-W
Ci co twierdzą że klienci Amber Gold to naiwniacy i że M.Plichta mimo kilku wyroków nie siedział gdzie jego miejsce to tylko przypadek a nie układ,to kim oni są ? . . . . Muszą być jeszcze większymi idiotami,głupcami,matołami od oszukanych klientów Amber Gold ![]() |
Xerokopia | Post #3 Ocena: 0 2012-09-01 22:13:52 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Londyn |
Czy tylko ja slysze chichot Lecha Grobelnego z zaswiatow?
|
Post #4 Ocena: 0 2012-09-01 22:17:24 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
nicado2 | Post #5 Ocena: 0 2012-09-01 22:55:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2008 Skąd: preston |
Cytat: 2012-09-01 21:46:06, antek77 napisał(a): Zwalanie winy za nie przeprowadzone reformy mimo rządzenia Donalda Przypadka vel Tusk od 5 lat na poprzednie rządy to dopiero propaganda z rodem z PO I III Rzeszy:-W Ci co twierdzą że klienci Amber Gold to naiwniacy i że M.Plichta mimo kilku wyroków nie siedział gdzie jego miejsce to tylko przypadek a nie układ,to kim oni są ? . . . . Muszą być jeszcze większymi idiotami,głupcami,matołami od oszukanych klientów Amber Gold ![]() Masz rację Donald nie przeprowadził tej reformy... ale czemu Jarek ani Marek ani Leszek tej reformy nie przeprowadzili?? przyjdzie nowy premier moze Jarek moze Janusz może Leszek ponownie i co sądzisz że któryś z nich to zrobi ?? no i wytłumacz mi glupcowi co ma wspólnego III Rzesza z PO??? pomijajac oczywiście dziadka z wermachtu [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 01-09-2012 22:56 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
|
|
antek77 | Post #6 Ocena: 0 2012-09-01 23:21:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2007 |
Cytat: 2012-09-01 22:55:07, nicado2 napisał(a): Cytat: 2012-09-01 21:46:06, antek77 napisał(a): Zwalanie winy za nie przeprowadzone reformy mimo rządzenia Donalda Przypadka vel Tusk od 5 lat na poprzednie rządy to dopiero propaganda z rodem z PO I III Rzeszy:-W Ci co twierdzą że klienci Amber Gold to naiwniacy i że M.Plichta mimo kilku wyroków nie siedział gdzie jego miejsce to tylko przypadek a nie układ,to kim oni są ? . . . . Muszą być jeszcze większymi idiotami,głupcami,matołami od oszukanych klientów Amber Gold ![]() Masz rację Donald nie przeprowadził tej reformy... ale czemu Jarek ani Marek ani Leszek tej reformy nie przeprowadzili?? przyjdzie nowy premier moze Jarek moze Janusz może Leszek ponownie i co sądzisz że któryś z nich to zrobi ?? no i wytłumacz mi glupcowi co ma wspólnego III Rzesza z PO??? pomijajac oczywiście dziadka z wermachtu [ Ostatnio edytowany przez: <i>nicado2</i> 01-09-2012 22:56 ] Jak cie Policja dupnie lub spowodujesz wypadek i wyjdzie że pojazd był nie sprawny z winy użytkownika to też zwalisz na poprzedniego właściciela,mimo że pojazd posiadasz już kilka lat ![]() III Rzesza,PO - Propaganda. |
nicado2 | Post #7 Ocena: 0 2012-09-01 23:40:39 (13 lat temu) |
mas zracje ja bede winny ze tego nie zrobilem ale ten samochod kupie taniej bo byl niesprawny albo bede kloł że poprzedni wlasciciel mnie oszukal
propaganda, III rzesza, PO, PIS, SLD ogólnie politycy czyżby oni wszyscy czytali "Mein Kampf" w naszym kraju wszystkie partie kieruja sie dobra propaganda proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
Onieznajomy | Post #8 Ocena: 0 2012-09-02 01:57:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Grobelny zaczol w pewnym momencie mowic o mafii paliwowej, albo weglowej, zaczol podawac pewme nazwiska(pamietam ale boje sie pisac)
odwiedzil go wielokrotny samobojca Pozostalym odpowiem dzis ale pozniej, bo teraz jestem zaczarowany. |
nicado2 | Post #9 Ocena: 0 2012-09-02 09:45:13 (13 lat temu) |
nie no parodia wiem ale nie powiem... skad my to znamy widze masz wysokie mniemanie o sobie boisz sie ze pewne osoby sie toba interesuja i wysla na ciebie wielokrotnego samobojce aby popelnil samobojstwo przy tobie czy jak. zadam tylko pytanie czy Grobelny wymienił nazwisko Tusk??
czy wymienil nazwisko Kaczynski?? czy wymienil nazwisko Komorowski a moze mowil o Kwasniewskim?? proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
maw2be | Post #10 Ocena: 0 2012-09-02 10:20:17 (13 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
A mnie ciekawi jaki związek ma aparat kościelny (w postaci parafi która/e otrzymały datki od Marcin P.) z aparatem państwowym w tym prokuratorami, sędziami itp.
to jest układ. Marcin P był jeszcze za małą płotką, za młody aby mieć kontakt z politykami. o wiele łatwiej mu było uzyskać kontakt z "władnymi" na lokalnym rynku którzy mają rzeczywisty wpływ na jego biznes. Onieznajomy dlaczego ty nie wspominasz że zawiodło najbardziej państwo w czasie kiedy na samej górze rządził jaro. widocznie miał przyzwolenie wtedy z góry a ci co są lokalni (urząd skarbowy, prokuratura itp) się przecież nie zmieniają wraz z władzą, oni pozostają na stanowiskach. więc widząc zgodę w tamtych czasach z góry iż Marcin P jest nietykalny to już tak zostało. |