MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dlaczego w Polsce jest bezrobocie I niskie zarobki

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

Str 12 z 36

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Onieznajomy

Post #1 Ocena: 0

2012-07-18 21:43:37 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

odbytnicza:
"Rozne afery to normalna sprawa w kazdym kraju. W Polsce w latach 90 bylo ich wiecej bo zmienil sie system. I to nie jest nic dziwnego, podobnie bylo w innych krajach pokomunistycznych.

"Teraz w Polsce jest juz etap prania kasy przez raje podatkowe. Tego nigdzie nie rozwiazano

" Dzisiaj Polska to kraj konsumentow podobnie jak w UK choc oczywiscie kasy nie jest tyle. Jest ogromny wybor produktow i uslug w marketach i galeriach, kosumenci sa bardzo wybredni i poluja na jak najlepszy towar po atrakcyjnych cenach. Jedyne zmartwienie to zawsze wydaje sie ze jest zbyt malo kasy na wykupienie wszystkiego

"No ale OK. to stare pokolenie niech se zrzedzi bo nieuchronnie zbliza sie do ziemi

Slowom Odbytniczej przeciwstawie slowa Herberta:

idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch

A wy drodzy forumowicze sami powiedzcie, gdzie sie sytuuje odbytnicza, a gdzie jej adwersaerze w tych strofach.

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 18-07-2012 21:44 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2012-07-18 21:52:57 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Można sobie wmawiać, że kąpiel w ciepłej gnojowicy ma właściwości lecznicze...

Ale nikt mnie nie przekona że to to samo co kąpiel błotna nad Balatonem. :-P
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Yvonne_67

Post #3 Ocena: 0

2012-07-19 07:51:39 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

Odbytnicza, juz mialam tu nie pisac, ale co mi tam.:-D

Podsumowanie:
Na inne pytania te same odpowiedzi, nawet cale frazy ci sie powtarzaja. Blah, blah, blah,....
W szkole na to pani mowila: Lanie wody, Odbytnicza, siadaj, dwoja!

A tu zacytuje Fisolke, bo to samo mysle:
“...posty Odbytniczej to juz tylko powtorka z powtorki, brak ciekawych merytorycznie argumentow i generalnie agresywne narzucanie pogladow.
Czytalam to samo wczoraj i zapewne bedzie powtorka jutro ”

A tu zacytuje ciebie, bo to zdanie to “popis sezonu”:
“Ja po prostu uwielbiam wbijanie szpileczek w zakute radyjne paly i obnazanie prostackiego myslenia, hehe.”

Widzisz, nerwy ci puszczaja i schodzisz nisko.:-?
Ale i tak ci musze pogratulowac, bo trzymasz sie dzielnie i gdyby nie ty, ta dyskusja pewnie umarla by juz dawno, jako ze my sie tu wszyscy oprocz ciebie zgadzamy i taki “przeciwnik” jak ty, pcha dyskusje do przodu.;-)

PS: Musze przyznac, mimo wszystko, ze czasami (w niektorych kwestiach) twoj tok rozumowania jest poprawny.:-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

odbytnicza

Post #4 Ocena: 0

2012-07-19 10:37:41 (13 lat temu)

odbytnicza

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 02-07-2012

Cytat:

2012-07-18 21:43:37, Onieznajomy napisał(a):

Slowom Odbytniczej przeciwstawie slowa Herberta:

idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch

A wy drodzy forumowicze sami powiedzcie, gdzie sie sytuuje odbytnicza, a gdzie jej adwersaerze w tych strofach.

No nie, z tym podpieraniem sie starociami Herberta pobiles wszelkie rekordy hipokryzji. Nie pozostaje nic innego jak mianowac cie Honorowym Hipokryta Nr. 1 tego forum. Oczywiscie jestes dumny i wyprostowany w UK?

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #5 Ocena: 0

2012-07-19 10:55:36 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

"te starocie" przetlumaczyl, wydal, dochod oddal Herbertowi, pewien laureat nagrody nobla, ciekawe czy jego tez ktos nazwie hipokryta.

Jestem dumny ze moge utrzymac rodzine.
Polska jest tam gdzie sa Polacy.

Do góry stronyOffline

odbytnicza

Post #6 Ocena: 0

2012-07-19 10:56:19 (13 lat temu)

odbytnicza

Kobieta

Konto zablokowane

Cytat:

2012-07-19 07:51:39, Yvonne_67 napisał(a):
Odbytnicza, juz mialam tu nie pisac, ale co mi tam.:-D

Podsumowanie:
Na inne pytania te same odpowiedzi, nawet cale frazy ci sie powtarzaja. Blah, blah, blah,....
W szkole na to pani mowila: Lanie wody, Odbytnicza, siadaj, dwoja!
A tu zacytuje Fisolke, bo to samo mysle:
“...posty Odbytniczej to juz tylko powtorka z powtorki, brak ciekawych merytorycznie argumentow i generalnie agresywne narzucanie pogladow.
Czytalam to samo wczoraj i zapewne bedzie powtorka jutro ”

Oczywiscie nie widzicie ze ja pisze w odpowiedzi na kataryne jaka uprawiaja tutaj delikatnie mowiac osobnicy nienadzwyczajnie qmaci.
Jesli oni w kolko to samo /czego wy oczywiscie nie zauwazacie/, to co mozna pisac w odpowiedzi?

Cytat:

A tu zacytuje ciebie, bo to zdanie to “popis sezonu”:
“Ja po prostu uwielbiam wbijanie szpileczek w zakute radyjne paly i obnazanie prostackiego myslenia, hehe.”
Widzisz, nerwy ci puszczaja i schodzisz nisko.:-?

O jeny wyluzuj i podgazuj troche poczucie humoru, nie zauwazylas hehe na koncu? :-)

Cytat:

Ale i tak ci musze pogratulowac, bo trzymasz sie dzielnie i gdyby nie ty, ta dyskusja pewnie umarla by juz dawno, jako ze my sie tu wszyscy oprocz ciebie zgadzamy i taki “przeciwnik” jak ty, pcha dyskusje do przodu.;-)

PS: Musze przyznac, mimo wszystko, ze czasami (w niektorych kwestiach) twoj tok rozumowania jest poprawny.:-)

Dziekuje za wyrazy uznania, jesli lepiej przemyslisz sprawy to zaczniesz mnie popierac bo to co ja pisze to 100% racjonalnej logiki a nie jakies zlepy:-]. Co oczywiscie wnerwia ludzi z klapkami na oczach.

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #7 Ocena: 0

2012-07-19 12:15:18 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Do góry stronyOffline

Yvonne_67

Post #8 Ocena: 0

2012-07-19 13:28:08 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2012-07-19 10:56:19, odbytnicza napisał(a):
Cytat:

[b]2012-07-19 07:51:39, Yvonne_67 napisał(a):[/b

Dziekuje za wyrazy uznania, jesli lepiej przemyslisz sprawy to zaczniesz mnie popierac bo to co ja pisze to 100% racjonalnej logiki a nie jakies zlepy:-]. Co oczywiscie wnerwia ludzi z klapkami na oczach.

Dobra, dobra, nie galopuj tak;-), do 100% porarcia to mi jeszcze bardzo daleko, a idac twoim torem, to tez sugerowalabym ci zauwazyc logike w wypowiedziach innych, bo jest jej baaardzo duzo:-W
Otwarcie na poglady innych poszerza swiatopoglad:-W:-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

odbytnicza

Post #9 Ocena: 0

2012-07-19 13:37:20 (13 lat temu)

odbytnicza

Kobieta

Konto zablokowane

Onieznajomy ty masz linki tylko do starych oszolomskich rupieci?

Do góry stronyOffline

odbytnicza

Post #10 Ocena: 0

2012-07-19 13:46:56 (13 lat temu)

odbytnicza

Kobieta

Konto zablokowane

Cytat:

2012-07-19 13:28:08, Yvonne_67 napisał(a):
Dobra, dobra, nie galopuj tak;-), do 100% porarcia to mi jeszcze bardzo daleko, a idac twoim torem, to tez sugerowalabym ci zauwazyc logike w wypowiedziach innych, bo jest jej baaardzo duzo:-W
Otwarcie na poglady innych poszerza swiatopoglad:-W:-)

Otwarcie na cienizne splyca poglady :-D. Odstaw ten oszolomski cycek i zassij normalnej informacji to staniesz murem za mna :-D. Jako przyklad tu masz aktualna lekturke: Polska: Światełko nadziei w mroku kryzysu. To nie moje, to pisze The New York Times:-].

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 36 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 34 | 35 | 36 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,