|
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-07-07 11:12:44 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2012-07-07 11:16:21 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
ten film już na forum gdzieś jest..
edit. Od tej diety masz sklerozę. http://www.mojawyspa.co.uk/forum/33/38264/Ruski-narkotyk-o-nazwie-Krokodyl-i-efekty-jego-stosowania |
krakn | Post #3 Ocena: 0 2012-07-07 11:18:12 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
to już kiedyś było, ale warto... ku przestrodze
Żywe trupy. Nie mają kasy na prawdziwą kokaine to robią takie wyroby własne. I z tego co się doczytałem to robią to G, z ogólno dostępnych lekarstw. Tyle że w lekarstwie jest tego niewiele, a oni odyzkują i zagęszczają. Efektem jest kop, ale również niedokrwienie i w następstwie obumieranie tkanki. w efekcie wystają kości. masakra :/ EDIT ten filmik to pikuś, w innych pokazane jest co to robi z ludzkim ciałem. Gdzieś widziałem film, gdzie była młoda śliczna dziewczyna, normalnie aniołek i cukierek w jednym. Jak zaczeła się szprycować to odpadło jej ciało z uda i ręki, musieli amputować, a laska wyglądała jak upiór. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
OKidoki444 | Post #4 Ocena: 0 2012-07-07 11:24:38 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2012 Skąd: kettering |
Nie bylam nigdy wRosji i sie nie wybieram poki co
![]() Natomiast jezdzac na wakacje widzi sie zupelnie inny obraz Rosjan,ktorych jest wszedzie pelno,panie albo niemal gole albo w sylwestrowych kreacjach a panowie zlote lancuchy,zeby i afiszowanie sie bogactwem.Tak wyglada przecietny rosjanin na wakacjach.Nie wszyscy sa tacy,ale ja tych innych jeszcze nie spotkalam. [url=][img][/img][/url]
|
Post #5 Ocena: 0 2012-07-07 11:33:48 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2012-07-07 11:39:24 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
hehe, no różnie bywa.
Jakiś czas temu robimy apartament dosłownie na przeciwko parlamentu. Nagle przychodzi para, około 50-55 lat, ubrani ... hm, gdyby ich wstawić w tłum polskiego bazaru to niczym by się nie wyróżniali. Ot taki dobry wujek z sąsiedztwa ![]() Pomyślałem że jakiś serwis przyszedł.... A tu się okazuje ze właściciele przyszli bo właśnie sobie kupili to mieszkanko i im ogarniamy ![]() Ale są też i tacy co właśnie się kasą tak obnoszą... zazwyczaj to są właśnie tacy co na przekrętach dorobili się bardzo szybko dużej kasy, w polsce też taki sporo znajdziesz. A Rosja jak Rosja, Kraj piękny tylko ludzie go sperniczyli ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|