MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Petycja w sprawie katastrofy Smoleńskiej

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 3 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2012-06-29 18:29:15 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Temat wyczyszczony.

Można prowadzić dyskusje ale trzeba zachowywać umiar.
Moderatorzy działu zadecydują na jaki czas zablokowano konto użytkownika darekuukk

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-06-29 18:39:45 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #3 Ocena: 0

2012-06-29 18:40:03 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Dwunasty,mam pytanie ..dlaczego nie mozna sie wypowiedziec jezeli mam inne zdanie na temat tej petycji.Moim zdaniem takie petycje i brniecie w oszolomstwo osmiesza nasz kraj i nas.Pytam bo mi zas posta wykasowales a nie chce zas podpasc-wiesz jak jest:)
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2012-06-29 18:44:29 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-06-29 18:40:03, OKidoki444 napisał(a):
Dwunasty,mam pytanie ..dlaczego nie mozna sie wypowiedziec jezeli mam inne zdanie na temat tej petycji.Moim zdaniem takie petycje i brniecie w oszolomstwo osmiesza nasz kraj i nas.Pytam bo mi zas posta wykasowales a nie chce zas podpasc-wiesz jak jest:)

O i tu wyraziłaś swoje zdanie na temat petycji, tamte były bardziej skierowane personalnie do kolegi.
Post poleciał razem z cytatem.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-06-29 18:45:44 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #6 Ocena: 0

2012-06-29 18:46:30 (13 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2012-06-29 18:44:29, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2012-06-29 18:40:03, OKidoki444 napisał(a):

O i tu wyraziłaś swoje zdanie na temat petycji, tamte były bardziej skierowane personalnie do kolegi.
Post poleciał razem z cytatem.
oki dzieki:-P

[ Ostatnio edytowany przez: OKidoki444 29-06-2012 18:47 ]

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #7 Ocena: 0

2012-06-29 18:58:13 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

"Zgoda - śledztwo przeprowadzone przez Rząd Tuska to parodia. I mam nadzieje, że kiedyś zostanie za to osądzony. Ale to Polski rząd i podważanie jego powagi przy pomocy obcych mocarstw jest złe."

I ja mysle ze takie sledztwo, przyniesie korzysci wszystkim, tylko nie Polsce i Polakom.
pomimo ze moim zdaniem na jakies 80-90% byl to zamach, wczesniej przygotowany.
Moim zdaniem, jest to rzad wybrany przez Polakow, ale nie potrafie nazwac go "polskim"

Acha no i powiedz, kim jestes, jakim autorytetem, ze decydujesz, komu sie nalezy godnosc wypowiedzi, a komu te prawo nie przysluguje

Niech wiec wypowie sie Zbigniew Herbert:
"idź wyprostowany wsród tych co na kolanach
wsród odwroconych plecami i obalonych w proch"
=========================================
W stadzie krow na lace jedna mowi do drugiej
-slyszalam ze ludzie nas trzymaja tylko dla mleka, a nasze dzieci i nas potem zabijaja zeby nas zjesc
-przestan wygadywac takie glupoty, mowi druga, bo przez te twoje glupie teorie spiskowe, juz cale stado sie z ciebie smieje.

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 29-06-2012 19:07 ]

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #8 Ocena: 0

2012-06-29 19:02:12 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

A tak powazniej, to udez sie w piersi Hail_Eris i powiedz czy nie masz wrazenia ze to wlasnie Tusk jest osoba najbardziej ograna tym smolenskiem?

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #9 Ocena: +1

2012-06-29 19:04:43 (13 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2012-06-29 18:39:45, Hail_Eris napisał(a):
Czym różni się oddanie śledztwa Rosjanom od oddania śledztwa Amerykanom?

Ta petycja powinna mieć tytuł:
"O wielki Obamo przybądź i zrób w końcu porządek w tej Polsce, bo my sami tego nie potrafimy. Pokornie Cię prosimy. Amen."

Tego żaden patriota podpisać nie powinien.

Zgoda - śledztwo przeprowadzone przez Rząd Tuska to parodia. I mam nadzieje, że kiedyś zostanie za to osądzony. Ale to Polski rząd i podważanie jego powagi przy pomocy obcych mocarstw jest złe.

Ci którzy na kolanach wyciągają rekę do obcych biora to na własne sumienie. Ja tylko proszę, nie mówcie o Bogu Honorze i Ojczyźnie. Nie jesteście godni aby wypowiadać takie wielkie słowa.
I nie znacie ich znaczenia.

A ja widzę analogię pomiędzy badaniem katastrofy smoleńskiej i wyjaśnianiem zbrodni katyńskiej.
Czyli według Ciebie Polacy powinni zaufać naszym wschodnim braciom, tak jak prawie 70 lat temu powinni zaufać ustaleniom Komisji Budrenki, która ustaliła, że polskich żołnierzy wymordowali w Katyniu Niemcy:-D

Petycja jest po to, aby wywrzeć na Amerykanach nacisk na ujawnienie dowodów, które zgromadzili wobec wydarzeń tamtego dnia. Choćby zdjęć satelitarnych, albo radiowych nasłuchów. I nie mam w tym nic gorszącego, że inne państwo udziela takiej pomocy drugiemu w tak ważnej sprawie. Szkoda, że nie zwraca się o to polski rząd, ale skoro rządowi na tym nie zależy, zadowala się upudrowywaniem ustaleń Budrenki-bis, to chociaż może części obywateli, bądź tylko rodziny ofiar o to poproszą.

Ale ja nie podpiszę tej petycji, tylko poczekam, aż przyjdzie jakiś nowy rząd i zajmie się szukaniem prawdy.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #10 Ocena: 0

2012-06-29 19:35:25 (13 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Co tak długo smażysz tego posta, Catch? Znowu jakieś zdjęcia wklejasz, żeby pokryć zupełny brak treści?;-)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,