Str 3 z 9 |
|
---|---|
Dwunasty | Post #1 Ocena: 0 2012-06-29 18:29:15 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Temat wyczyszczony.
Można prowadzić dyskusje ale trzeba zachowywać umiar. Moderatorzy działu zadecydują na jaki czas zablokowano konto użytkownika darekuukk |
Post #2 Ocena: 0 2012-06-29 18:39:45 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
OKidoki444 | Post #3 Ocena: 0 2012-06-29 18:40:03 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2012 Skąd: kettering |
Dwunasty,mam pytanie ..dlaczego nie mozna sie wypowiedziec jezeli mam inne zdanie na temat tej petycji.Moim zdaniem takie petycje i brniecie w oszolomstwo osmiesza nasz kraj i nas.Pytam bo mi zas posta wykasowales a nie chce zas podpasc-wiesz jak jest
![]() [url=][img][/img][/url]
|
Dwunasty | Post #4 Ocena: 0 2012-06-29 18:44:29 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-06-29 18:40:03, OKidoki444 napisał(a): Dwunasty,mam pytanie ..dlaczego nie mozna sie wypowiedziec jezeli mam inne zdanie na temat tej petycji.Moim zdaniem takie petycje i brniecie w oszolomstwo osmiesza nasz kraj i nas.Pytam bo mi zas posta wykasowales a nie chce zas podpasc-wiesz jak jest ![]() O i tu wyraziłaś swoje zdanie na temat petycji, tamte były bardziej skierowane personalnie do kolegi. Post poleciał razem z cytatem. |
Post #5 Ocena: 0 2012-06-29 18:45:44 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
OKidoki444 | Post #6 Ocena: 0 2012-06-29 18:46:30 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2012 Skąd: kettering |
Cytat: 2012-06-29 18:44:29, Dwunasty napisał(a): Cytat: 2012-06-29 18:40:03, OKidoki444 napisał(a): Dwunasty,mam pytanie ..dlaczego nie mozna sie wypowiedziec jezeli mam inne zdanie na temat tej petycji.Moim zdaniem takie petycje i brniecie w oszolomstwo osmiesza nasz kraj i nas.Pytam bo mi zas posta wykasowales a nie chce zas podpasc-wiesz jak jest ![]() O i tu wyraziłaś swoje zdanie na temat petycji, tamte były bardziej skierowane personalnie do kolegi. Post poleciał razem z cytatem. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: OKidoki444 29-06-2012 18:47 ] [url=][img][/img][/url]
|
Onieznajomy | Post #7 Ocena: 0 2012-06-29 18:58:13 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
"Zgoda - śledztwo przeprowadzone przez Rząd Tuska to parodia. I mam nadzieje, że kiedyś zostanie za to osądzony. Ale to Polski rząd i podważanie jego powagi przy pomocy obcych mocarstw jest złe."
I ja mysle ze takie sledztwo, przyniesie korzysci wszystkim, tylko nie Polsce i Polakom. pomimo ze moim zdaniem na jakies 80-90% byl to zamach, wczesniej przygotowany. Moim zdaniem, jest to rzad wybrany przez Polakow, ale nie potrafie nazwac go "polskim" ______________________________________ "Ja tylko proszę, nie mówcie o Bogu Honorze i Ojczyźnie. Nie jesteście godni aby wypowiadać takie wielkie słowa. I nie znacie ich znaczenia." Acha no i powiedz, kim jestes, jakim autorytetem, ze decydujesz, komu sie nalezy godnosc wypowiedzi, a komu te prawo nie przysluguje Niech wiec wypowie sie Zbigniew Herbert: "idź wyprostowany wsród tych co na kolanach wsród odwroconych plecami i obalonych w proch" ========================================= W stadzie krow na lace jedna mowi do drugiej -slyszalam ze ludzie nas trzymaja tylko dla mleka, a nasze dzieci i nas potem zabijaja zeby nas zjesc -przestan wygadywac takie glupoty, mowi druga, bo przez te twoje glupie teorie spiskowe, juz cale stado sie z ciebie smieje. [ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 29-06-2012 19:07 ] |
Onieznajomy | Post #8 Ocena: 0 2012-06-29 19:02:12 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
A tak powazniej, to udez sie w piersi Hail_Eris i powiedz czy nie masz wrazenia ze to wlasnie Tusk jest osoba najbardziej ograna tym smolenskiem?
|
CapitalismConvi | Post #9 Ocena: +1 2012-06-29 19:04:43 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Cytat: 2012-06-29 18:39:45, Hail_Eris napisał(a): Czym różni się oddanie śledztwa Rosjanom od oddania śledztwa Amerykanom? Ta petycja powinna mieć tytuł: "O wielki Obamo przybądź i zrób w końcu porządek w tej Polsce, bo my sami tego nie potrafimy. Pokornie Cię prosimy. Amen." Tego żaden patriota podpisać nie powinien. Zgoda - śledztwo przeprowadzone przez Rząd Tuska to parodia. I mam nadzieje, że kiedyś zostanie za to osądzony. Ale to Polski rząd i podważanie jego powagi przy pomocy obcych mocarstw jest złe. Ci którzy na kolanach wyciągają rekę do obcych biora to na własne sumienie. Ja tylko proszę, nie mówcie o Bogu Honorze i Ojczyźnie. Nie jesteście godni aby wypowiadać takie wielkie słowa. I nie znacie ich znaczenia. A ja widzę analogię pomiędzy badaniem katastrofy smoleńskiej i wyjaśnianiem zbrodni katyńskiej. Czyli według Ciebie Polacy powinni zaufać naszym wschodnim braciom, tak jak prawie 70 lat temu powinni zaufać ustaleniom Komisji Budrenki, która ustaliła, że polskich żołnierzy wymordowali w Katyniu Niemcy ![]() Petycja jest po to, aby wywrzeć na Amerykanach nacisk na ujawnienie dowodów, które zgromadzili wobec wydarzeń tamtego dnia. Choćby zdjęć satelitarnych, albo radiowych nasłuchów. I nie mam w tym nic gorszącego, że inne państwo udziela takiej pomocy drugiemu w tak ważnej sprawie. Szkoda, że nie zwraca się o to polski rząd, ale skoro rządowi na tym nie zależy, zadowala się upudrowywaniem ustaleń Budrenki-bis, to chociaż może części obywateli, bądź tylko rodziny ofiar o to poproszą. Ale ja nie podpiszę tej petycji, tylko poczekam, aż przyjdzie jakiś nowy rząd i zajmie się szukaniem prawdy. |
CapitalismConvi | Post #10 Ocena: 0 2012-06-29 19:35:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Co tak długo smażysz tego posta, Catch? Znowu jakieś zdjęcia wklejasz, żeby pokryć zupełny brak treści?
![]() |