|
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-05-21 10:29:50 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
sowas | Post #2 Ocena: 0 2012-05-21 11:42:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-01-1970 |
Nie wiadomo jeszcze kto tego dokonał, być może grupka gówniarzy a może i "normalni" ludzie.
Ja się nie dziwię że takie są nastroje. Gdzieś już wcześniej napisałem, na około 15 rodzin z dziećmi co wydają się uczciwi 14 z nich oszukuje czy to na benefitach czy też na wyłudzaniu mieszkań socjalnych. Ostatni przypadek u mnie w “rodzinie “ Para po 3 miesiącach dostała mieszkanie tylko dlatego że nakłamali we wniosku. Mieli super mieszkanie i obydwoje pracowali powinni dostać band D ale że dopisali sobie nieistniejące osoby to dostali A. Szlak mnie trafia, szczególnie kiedy od angielskich znajomych słyszę że się nie kwalifikują (nawet samotnie wychowujące matki) bo mają gdzie mieszkać. |
Post #3 Ocena: 0 2012-05-21 12:05:49 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
sowas | Post #4 Ocena: 0 2012-05-23 10:22:29 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-01-1970 |
To będzie moja ostatnia odpowiedź do Ciebie.
Zbyt dużo nie porozumień. Nie wiem może tam gdzie mieszkasz jest jak w bajce, a może nidy szczerze nie rozmawiałeś z Anglikami. Ja nie lubię gadać o pogodzie lub innych bzdurach. Jak tylko mam możliwość przechodzę do innych tematów narty tych nie wygodnych dla nich i nastroje wśród całkiem normalnych Anglików są podzielone śmiem powiedzieć że na naszą niekorzyść. A skoro "normalni" zaczynają na nas krzywo patrzeć to czego wymagać od patologii. pozdrowienia i nie do usłyszenia. |
|