Str 6 z 9 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-05-18 21:40:47 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kami888 | Post #2 Ocena: 0 2012-05-20 18:29:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 14-04-2012 Skąd: Londyn |
to jakis zart, ze dalej go trzymacie. a on dalej pisze te swoje paranoje. kazdy ma prawo do swojego zdania, krytyki, tutaj jest to wskazane, ale ten snajper tutaj nie dosc, ze klamie, to po prostu szerzy jawnie nienawisc. hipokryzja straszna od niego bije.
|
sowas | Post #3 Ocena: 0 2012-05-20 20:05:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-01-1970 |
sniper napisał
"Ważne też, aby podczas badań okresowych, lekarze mogli sprawdzić czy dzieci nie były poddawane rytualnym okaleczeniom narządów płciowych, w takich przypadkach, należało by natychmiast rozliczać rodziców za takie czyny" A masz jakiś sposób aby wprowadzić to w życie? Mam kolegę Polaka który ma bardzo śniada cerę wygląda jak arab, czy jego dzieci na podstawie wyglądu ojca też należy zbadać? Chory pomysł. Gwoli sprostowania ja na swojej drodze poznałem setki arabów każdy z nich wbił by mi nóż w plecy prawdzie k... po paru latach od tamtych zajść poznałem też jednego który okazał się być prawdziwym przyjacielem i wtedy zmieniłem pogląd nba ich temat bo niby skąd mam wiedzieć o który zły a który dobry. Chore msz te pomysły z kontrolowaniem ludzi.naprawdę bardzo faszystowskie i jestem w szoku ze moderator nie zareagował. Ktoś powinien sprawdzić Twój I P i to Ciebie powinno się kontrolować . przeginasz i to bardzo. [ Ostatnio edytowany przez: sowas 20-05-2012 20:05 ] |
kami888 | Post #4 Ocena: 0 2012-05-20 20:20:40 (13 lat temu) |
admini chyba licza poklask, ta gwiazda nabija im kliki. jak zobaczylam jego wpis o nadchodzacej wojnie domowej...
wiadomo daleko trzymac sie od arabow, to ludzie sfrustrowani tym, ze caly czas przegrywali z chrześcijanami. ze dzis zyja w biedzie, a europa bogato. im nawet nie chodzi o religie. a kobiety sa czesto bite, jak w meksyku. po prostu taka kultura. sa tam i ateisci (znam taki przypadek, i kazal zonie nosic chuste...), ale gania tylko tych, co zmieniaja religie. |
Post #5 Ocena: 0 2012-05-20 21:05:17 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2012-05-20 21:19:20 (13 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Cytat: 2012-05-20 20:20:40, kami888 napisał(a): admini chyba licza poklask, ta gwiazda nabija im kliki. jak zobaczylam jego wpis o nadchodzacej wojnie domowej... wiadomo daleko trzymac sie od arabow, to ludzie sfrustrowani tym, ze caly czas przegrywali z chrześcijanami. ze dzis zyja w biedzie, a europa bogato. im nawet nie chodzi o religie. a kobiety sa czesto bite, jak w meksyku. po prostu taka kultura. sa tam i ateisci (znam taki przypadek, i kazal zonie nosic chuste...), ale gania tylko tych, co zmieniaja religie. Co za bełkot. ![]() |
kami888 | Post #7 Ocena: 0 2012-05-20 21:38:43 (13 lat temu) |
ja bede postulowala o bana i usuniecie konta snajpera. jego postow. to jakies brednie, czesto tez dopuszczal sie klamstw, wrecz nawolywal do przemocy. dokladnie jak to robia radykalni Islamisci. nie wiem dlaczego nikt nie raguje i musze w ogole o tym pisac...
nikt nie broni Islamu, a obiektywnie ocenia. ale do ciebie nie dociera, ze to nie byla zbrodnia religijna, ci ludzie nie wyznawali Islamu!!! czy dociera to do ciebie? a nawet jakby wyznawali, to takie same rzeczy dziaja sie i w Meksyku i wielu innych krajach. Te zbrodnie byly przed pojawieniem sie Islamu zreszta, wiec sytuacja jest jasna. normy kulturowe. kaleczenie dziewczyn to zwyczaj plemienny, rowniez przed Islamem. skoro wsrod Kurdow czesto jest Islam w wersji lekkiej (alevi), czyli odrzucaja Koran, Szariat, uwazaja sie za humanistow. slub mozliwy z kazdym, popieraja równouprawnienie. no, ale i tak sa zbrodnie honorowe czesto. kultura Azjatycka, od zawsze ponizala kobiety. w Europie rozwinal sie mocny Humanizm, pod wplywem chrześcijaństwa, przez setki lat ludzie stopniowo dotarli do tego co jest dzisiaj. a kontrole sa nie potrzebne, po prostu emigracja z tych krajow juz nie bedzie prowadzona, bo sie nie udala. juz dawno sa ograniczenia. |
Post #8 Ocena: 0 2012-05-20 21:51:06 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
PIOTRALE | Post #9 Ocena: 0 2012-05-20 21:57:58 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-07-2009 Skąd: Ascot |
Cytat: 2012-05-20 21:38:43, kami888 napisał(a): ja bede postulowala o bana i usuniecie konta snajpera. jego postow. to jakies brednie, czesto tez dopuszczal sie klamstw, wrecz nawolywal do przemocy. dokladnie jak to robia radykalni Islamisci. nie wiem dlaczego nikt nie raguje i musze w ogole o tym pisac... nikt nie broni Islamu, a obiektywnie ocenia. ale do ciebie nie dociera, ze to nie byla zbrodnia religijna, ci ludzie nie wyznawali Islamu!!! czy dociera to do ciebie? a nawet jakby wyznawali, to takie same rzeczy dziaja sie i w Meksyku i wielu innych krajach. Te zbrodnie byly przed pojawieniem sie Islamu zreszta, wiec sytuacja jest jasna. normy kulturowe. kaleczenie dziewczyn to zwyczaj plemienny, rowniez przed Islamem. skoro wsrod Kurdow czesto jest Islam w wersji lekkiej (alevi), czyli odrzucaja Koran, Szariat, uwazaja sie za humanistow. slub mozliwy z kazdym, popieraja równouprawnienie. no, ale i tak sa zbrodnie honorowe czesto. kultura Azjatycka, od zawsze ponizala kobiety. w Europie rozwinal sie mocny Humanizm, pod wplywem chrześcijaństwa, przez setki lat ludzie stopniowo dotarli do tego co jest dzisiaj. a kontrole sa nie potrzebne, po prostu emigracja z tych krajow juz nie bedzie prowadzona, bo sie nie udala. juz dawno sa ograniczenia. nie kradnij,wladza nie znosi konkurecji,
|
Post #10 Ocena: 0 2012-05-20 22:01:30 (13 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
Cytat: 2012-05-20 21:38:43, kami888 napisał(a): ja bede postulowala o bana i usuniecie konta snajpera. jego postow. to jakies brednie, czesto tez dopuszczal sie klamstw, wrecz nawolywal do przemocy. dokladnie jak to robia radykalni Islamisci. nie wiem dlaczego nikt nie raguje i musze w ogole o tym pisac... nikt nie broni Islamu, a obiektywnie ocenia. ale do ciebie nie dociera, ze to nie byla zbrodnia religijna, ci ludzie nie wyznawali Islamu!!! czy dociera to do ciebie? a nawet jakby wyznawali, to takie same rzeczy dziaja sie i w Meksyku i wielu innych krajach. Te zbrodnie byly przed pojawieniem sie Islamu zreszta, wiec sytuacja jest jasna. normy kulturowe. kaleczenie dziewczyn to zwyczaj plemienny, rowniez przed Islamem. skoro wsrod Kurdow czesto jest Islam w wersji lekkiej (alevi), czyli odrzucaja Koran, Szariat, uwazaja sie za humanistow. slub mozliwy z kazdym, popieraja równouprawnienie. no, ale i tak sa zbrodnie honorowe czesto. kultura Azjatycka, od zawsze ponizala kobiety. w Europie rozwinal sie mocny Humanizm, pod wplywem chrześcijaństwa, przez setki lat ludzie stopniowo dotarli do tego co jest dzisiaj. a kontrole sa nie potrzebne, po prostu emigracja z tych krajow juz nie bedzie prowadzona, bo sie nie udala. juz dawno sa ograniczenia. A teraz poprosimy to samo tylko po polsku. Zgodnie z zasadami gramatyki. |