MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Muzłumanin nie wpuścił psa przewodnika do taxi

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kociefraszki

Post #1 Ocena: 0

2012-02-07 16:45:32 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Chomik do KSW!!:-o Skubany kurdupel!:-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2012-02-07 16:51:43 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #3 Ocena: 0

2012-02-07 19:07:28 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-02-07 08:25:54, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2012-02-06 22:44:55, znowu-ciupek napisał(a):
Ja też tego nie lubie...
Ale jest jeszcze coś co brzydzi mnie jeszcze bardziej...
Kudły psie,kocie czy nawet ludzkie (nawet łoniaki) znajdujace sie w bezpośrednim otoczeniu jedzenia.
(...)
Pewnie dlatego psa nie posiadamy.O kotkach maszerujacych po kuchennych meblach w towarzystwie jedzenia nie wspomne bo jadłem niedawno coś smacznego i nie mam zamiaru tego zwracać...

Gdzie Ty jadasz?

Najczęściej w domu albo w pracy (jak akurat na kuchni pracuję).łeb mam ogolony więc kudły sie ze mnie nie sypia.Napatrzyłem sie u ludzi na co pozwalają zwierzętom to cofka brała...
Tak jak Krak zauważył kazdy powinien mieć swoje miejsce.Ludzie sie psom do budy nie pchają wiec psy czy koty do łóżek czy garów tez nie powinny (przynajmnie u mnie).Toleruje resztę zwierzyny w kuchni o ile znajduje sie ona w lodówce albo już w garnku,na patelni czy w piekarniku.
Ogólnie to myśleliśmy nad spanielem bo teraz będziemy mieć dom z ogrodem ale nie bardzo bedzie czas żeby psa ułożyć a sam sie przecież nie nauczy co mu wolno a czego nie.Dlatego zakup psa odłozony na plan dalszy (byliśmy dzisiaj pooglądać ceny na sprzęt i wyposażenie akwarystyczne).

Co do psów przewodników to nie mam do nich żadnych zastrzeżeń ale zastanawia mnie jedno (na podstawie własnych obserwacji z pubów) czy za psa przewodnika uważa się tez psa towarzyszącego panu/pani który/a jest widomy/a a pies słuzy żeby po spozyciu wiekszej ilosci % nie zabłądzić w drodze do domu?Ze wszystkich psów jakie napotkałem w pubach tylko jeden towarzyszył osobie niewidomej czy też niedowidzącej reszta to zwykłe psy zabrane w nieznanym mi celu bo nie dopatrzyłem się w poblizu psiego pyska miski z piwem czy winem.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2012-02-07 20:17:53 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-02-07 16:51:43, sniper00 napisał(a):
Gdzie można zakupić takiego chomika? Skuteczniejszy od paralizatora:) no i nikt w sądzie by nie uwierzył, że poszczułem kogoś chomikiem :)

no jak słychać to chyba z Czarnobylu albo jakiś specnaz ;)))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,