MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Muzłumanin nie wpuścił psa przewodnika do taxi

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 6 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

maw2be

Post #1 Ocena: 0

2012-02-06 20:53:37 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

nie mam nic przeciwko muslimom dopóki mi nie narzucają swojego. sorry ale np skoro taki taryfiarz nie weźmie psa przewodnika to niech tylko wozi swoich a nie pracuje w ogólnej firmie. jak dla mnie on popełnił dyskryminacje, szkoda że policja się tym nie chce zająć. to samo mięsa, ich postów itp. najbardziej mnie rozbawiły specjalne dla nich kible w jednej firmie co robiłem, odrazu z umywalkami bo papieru nie uznają.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

macadi

Post #2 Ocena: 0

2012-02-06 21:49:06 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

A Polacy to niby tacy światli i tolerancyjni wobec chorych? Bo ja akurat pamiętam jak domy chorych na AIDS kamieniami obrzucali w imię świętej moralności. Ciekawe też, że ta multikulturowośc najbardziej nie podoba sie tym co sami tu nie u siebie. Może lepiej byłoby pozostac we własnym zaścianku i słuchac księda plebana? Nie twierdze, Muzułmanin miał racje, ale czy gdyby polski kierowca nie wpuścił psa przewodnika do autobusu to też byłby tu oddzielny wątek?

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-02-06 22:04:56 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2012-02-06 22:11:35 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
najbardziej mnie rozbawiły specjalne dla nich kible w jednej firmie co robiłem, odrazu z umywalkami bo papieru nie uznają.

To, ze kogos bawi widok umywalki w ubikacji jakos zupelnie nie nie bawi, dla mnie umywalka w ubikacji nie jest rzecza niezwykla. Co wiecej, nawet widok bidetu mnie nie dziwi...
Ada

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-02-06 22:16:25 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2012-02-06 22:21:42 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2012-02-06 22:16:25, sniper00 napisał(a):
...nie mniej, zachlapana podłoga wodą (z przemieszanym brudem z butów) w toalecie publicznej, choć nie ma umywalki w kabinie (i na pewno nie jest to mocz, zbyt duża ilość i nie zalatuje amoniakiem, jak na coś, co mogło by spowodowane nietrafieniem w muszlę), powoduje, że toaleta wygląda na brudną i rodzi kolejne pytanie, skąd oni czerpią wodę i czy nie lepiej było by użyć papieru toaletowego?

Nie mam okazji zwiedzac meskich toalet, ale sadze, ze widok mokrej podlogi od wody bylby duzo bardziej do zaakceptowania, niz widok moczu, szczegolnie przemieszczanego na butach....
Ada

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-02-06 22:27:25 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #8 Ocena: 0

2012-02-06 22:44:33 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2012-02-06 22:11:35, Adacymru napisał(a):
Cytat:
najbardziej mnie rozbawiły specjalne dla nich kible w jednej firmie co robiłem, odrazu z umywalkami bo papieru nie uznają.

To, ze kogos bawi widok umywalki w ubikacji jakos zupelnie nie nie bawi, dla mnie umywalka w ubikacji nie jest rzecza niezwykla. Co wiecej, nawet widok bidetu mnie nie dziwi...

ada nie zaskoczyłaś, w jednym pomieszczeniu były normalne kabiny i obok stały kabiny dla muslimów. w środku kabiny na narciarza były umywalki. by to były jedyne kabiny ok. ale firma specjalnie dla nich je postawiła. to się nazywa poprawność religinopolityczna.
może określenie rozbawiło dokładnie nie przekazuje tego co chciałem powiedzieć, lecz cóż. był to swego rodzaju widok poniekąd śmieszny, bo oni sami wymogli podział na my i oni.

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #9 Ocena: 0

2012-02-06 22:44:55 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Ja też tego nie lubie...
Ale jest jeszcze coś co brzydzi mnie jeszcze bardziej...
Kudły psie,kocie czy nawet ludzkie (nawet łoniaki) znajdujace sie w bezpośrednim otoczeniu jedzenia.
Dzieciaki chciały miec psa juz tyle razy,nam sie tez jedna konkretna rasa marzy.Jest jedno ALE...
Zawsze jak jadę w odwiedziny do kogos kto ma czworonoga w domu to odraża mnie jak zwierze biega tam gdzie przechowuje sie czy przygotowuje jedzenie.
Osobiscie cieszę się że nie przesiaduje w pubach (o ile w nich nie pracuje) gdzie mozna sobie wejść z psem.Ja bym tam nic do jedzenia nie zamówił.

Lubie zwierzęta a psy szczególnie.Nie mam nic przeciwko temu żeby pogłaskać czy nawet pobawić sie z psem.Gdyby jednak spróbował spać ze mną w łóżku to zbiłbym bude i tam go zamknął.

Pewnie dlatego psa nie posiadamy.O kotkach maszerujacych po kuchennych meblach w towarzystwie jedzenia nie wspomne bo jadłem niedawno coś smacznego i nie mam zamiaru tego zwracać...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2012-02-07 05:55:24 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm.
Wiecie co? z tym myciem tyłków to nie głupi pomysł, zwłaszcza ze w ich klimacie po samym wytarciu i resztkach ktore ew by zostały w tem 40C wymieszane z potem to się można zatrzeć ;)))

Jedynie sposób można by "dopracować" i zapewnić bidety.

Bo jak by nie patrzeć to już mamy ten magiczny XXI wiek, i bez sensu z tymi dzbankami ;)))

Czy te rozmazywanie papierem jest takie higieniczne to ja bym się zastanowił. ;)
Ja wolę jednak opcje umycia się, o ile jest taka możliwość.

Pies przewodnik to opiekun człowieka. On nie włazi do kuchni, nie szweda się nie wiadomo gdzie.
Pies przewodnik, ma priorytet i ze swojego obowiązku wywiązuje się rzetelniej niż nie jeden człowiek.
No i zazwyczaj ci ludzie nie łażą po całym Pubie, czy sklepie bo po co?
Siadają najbliżej drzwi, a w sklepie podchodzą tylko do kasy i proszą o towar.

Mamy psa
Ale mam podobnie jak ciupek, nie ma prawa wejść ani na sofe, a o łóżku to nawet nie wspomnę.

Ja mam swoje terytorium, i swoje Legowisko, i nawet jak pochleje to nie pcham się na jego legowisko ;) i życzę sobie tego samego od psa.

O maszerowaniu czegokolwiek po kuchennym blacie to nie ma mowy.
W Kuchni Ma być perfekcyjnie czysto, po prostu jak nówka.
Zawsze po użyciu zmyta wytarta do sucha.

Mam ulubionego kota i podziwiam go przez okno jak łazi po ogrodzie, tyle mi wystarczy ;D

Ale nie można mylić tych dwóch rzeczy.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 6 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,