Str 8 z 8 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-12-23 10:06:29 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-12-23 10:20:43 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2011-12-23 11:48:00 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2011-12-23 11:51:41 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #5 Ocena: 0 2011-12-23 11:55:15 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-12-23 09:02:07, sniper00 napisał(a): Zapytajcie Ciupka co to jest "Kipisz" wyjaśni wam, że wtedy, każdy "po równo" jest trzepany i zaglądają mu do zadka...bez względu, na kolor skóry, płeć, przynalezność religijną, orientacje seksualną czy zawód... Po co maja pytać? kto to zrozumie a tymbardziej w to uwierzy? Z takich mało drastycznych przypadków... Wracaliśmy z nad jeziora latem.Kumpel prowadził (bo to jego auto).Nagle psiarnia za nami ale luzik bo przecież kierowca trzeźwy,prawko ma.Cos im sie numery rej po...pierdzieliły.Zajechali nam droge i zglebowali na asfalcie,a my wracalismy w samych kąpielówkach.Chwile sobie tak poleżeliśmy zapięci w jubilera (nikomu nie przyszło do głowy ze mogło to urazic nasza godnośc albo wartości religijne) aż wyjaśniła sie pomyłka.Na tylnim siedzeniu leżały spodnie kierowcy w których był portfel a w nim prawko i dokumenty auta.. LEONKA widzisz Twoja tolerancja jest za przeproszeniem guzik warta.Mi w swoim domu zapalic nie dasz (pomimo że ja w swoim palę i to mój sposób życia) a innym pozwolisz swoje prawo wprowadzić.Nie jest tajemnica że oni chcą tu byc sadzeni przez swoje sądy dla których cos co dla nas jest zwykłym morderstwem dla nich jest zmazaniem plamy na honorze...Pozwolisz im budować u nas (w Europie )meczety ale oni moga nas z czystym sumieniem ścinać za sam fakt posiadania bibli. Hitler też był tolerancyjny (Deutschland uber alles) kochał ludzi (Niemców) tylko Żydzi mu nie pasowali,Polacy,Ruskie i reszta. Druga sprawa...Nikogo nie razi jak na Polaków patrzy sie przez pryzmat stereotypu (pijak,złodziej,awanturnik a kobiety ****,blachara).Tylko spróbuj patrzeć na muzułman (nie wiem czy dobrze odmieniłem) jak na terrorystów.... |
|
|
Marzenna67 | Post #6 Ocena: 0 2011-12-23 11:58:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-02-2009 Skąd: DAVENTRY |
oj! Problem z linkiem
[ Ostatnio edytowany przez: Marzenna67 23-12-2011 12:00 ] |
Post #7 Ocena: 0 2011-12-23 18:45:54 (14 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
To jednak u nas jest lepiej.
U muzułmanów pedofilia jest uważana za coś normalnego bo tak robił ich prorok. U nas jest karana zmianą parafi. ![]() Przynajmniej tak wcześniej było. |
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2011-12-23 19:11:11 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-12-23 11:48:00, Dobry_Wujek napisał(a): We Co tu pisać... Posłużę się cytatem: „Młodzi, wykształceni” to nadchodząca postać współczesnej ciemnoty. A trzeba nam wiedzieć, że nie ma nic gorszego, niż ciemnota mniemająca, iż jest oświecona. Zwyczajna ciemnota wie, że jest ciemna i - zdając sobie sprawę z rozmiarów własnej ignorancji – jest ciekawa świata i chłonna, podczas gdy ciemnota oświecona tego nie wie i myśląc, że zjadła wszystkie rozumy, ma skłonność do pogardzania wszystkim, czego nie może pojąć; -Stanisław Michalkiewicz Cytat swietny . Zaraz przypominaja mi sie slowa Jean-pierre Davidts z "Maly ksiaze odnaleziony" "Jakkolwiek wielkoduszne i odwazne jest serce , staje sie bezsilne wobec ciasnego umyslu , by ten by osiagnac swe cele odwoluje sie do stali." Powyzsze slowa sa wyjasnieniem czemu ja unikam takich tematow.Prowadzenie dyskusji jest jak walka biednego Don Kichota z wiatrakami .Z gory skazana na kleske .Kazde z nas ma swoje , wyrobione poglady .Druga strone , bez wzgledu na uzywana argumentacje ciezko bedzie sklonic do zmiany zapatrywan ,dlatego ja juz nawet nie strzepie sobie jezyka . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|