ps. skoro masz cos do nich, to pisz maile, wiekszosc ma strony wlasne lub konta na FB lub NK... chyba, ze wolisz tu sie zalic nie-wiadomo-na-co... ot tak, po przezarciu 'skromna' wieczerza wigilijna

Str 4 z 5 |
|
---|---|
clockwork_orang | Post #1 Ocena: 0 2011-12-25 13:42:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Ty to ty, ja to ja
![]() ps. skoro masz cos do nich, to pisz maile, wiekszosc ma strony wlasne lub konta na FB lub NK... chyba, ze wolisz tu sie zalic nie-wiadomo-na-co... ot tak, po przezarciu 'skromna' wieczerza wigilijna ![]() |
znowu-ciupek | Post #2 Ocena: 0 2011-12-25 14:00:13 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-12-25 13:42:53, clockwork_orange napisał(a): Ty to ty, ja to ja ![]() ps. skoro masz cos do nich, to pisz maile, wiekszosc ma strony wlasne lub konta na FB lub NK... chyba, ze wolisz tu sie zalic nie-wiadomo-na-co... ot tak, po przezarciu 'skromna' wieczerza wigilijna ![]() Gdybym darzył ich jakimkolwie szacunkiem czy zaufaniem to jak każdy wzorowy patriota siedziałbym teraz w PL i życzył im jak najlepiej. Jestem Tutaj i do tutejszej polityki się nie mieszam.Dają żyć (politycy oczywiście) i za to im chwała.Nie mam faworytów ani po kim jechac.Jest znośnie i tak mi lepiej. |
clockwork_orang | Post #3 Ocena: 0 2011-12-25 14:12:45 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-12-25 14:00:13, znowu-ciupek napisał(a): Po prostu nie marnuje swojego cennego czasu głosując na nich.Po raz pierwszy zagłosuje w najbliższych wyborach pod warunkiem że będzie na kogo. Gdybym darzył ich jakimkolwie szacunkiem czy zaufaniem to jak każdy wzorowy patriota siedziałbym teraz w PL i życzył im jak najlepiej. Jestem Tutaj i do tutejszej polityki się nie mieszam.Dają żyć (politycy oczywiście) i za to im chwała.Nie mam faworytów ani po kim jechac.Jest znośnie i tak mi lepiej. czyli, bedac na wyspach psioczysz na Pl, a siedzac tam psioczylbys na Angoli? ![]() heh, i z jednej strony piszesz o marnowaniu 'swojego cennego czasu', a drugiej nie glosujesz i stad ciagle te same twarze widzisz przy korycie... hipo... hipo...cos tam sie nazywa ![]() |
znowu-ciupek | Post #4 Ocena: 0 2011-12-25 14:16:28 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-12-25 14:12:45, clockwork_orange napisał(a): Cytat: 2011-12-25 14:00:13, znowu-ciupek napisał(a): Po prostu nie marnuje swojego cennego czasu głosując na nich.Po raz pierwszy zagłosuje w najbliższych wyborach pod warunkiem że będzie na kogo. Gdybym darzył ich jakimkolwie szacunkiem czy zaufaniem to jak każdy wzorowy patriota siedziałbym teraz w PL i życzył im jak najlepiej. Jestem Tutaj i do tutejszej polityki się nie mieszam.Dają żyć (politycy oczywiście) i za to im chwała.Nie mam faworytów ani po kim jechac.Jest znośnie i tak mi lepiej. czyli, bedac na wyspach psioczysz na Pl, a siedzac tam psioczylbys na Angoli? ![]() heh, i z jednej strony piszesz o marnowaniu 'swojego cennego czasu', a drugiej nie glosujesz i stad ciagle te same twarze widzisz przy korycie... hipo... hipo...cos tam sie nazywa ![]() Łatwiej mi tu żyć ale nie jestem u siebie. |
clockwork_orang | Post #5 Ocena: 0 2011-12-25 14:30:58 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-12-25 14:16:28, znowu-ciupek napisał(a): Nie łatwo jest wybaczyc że przez takie świnie zamiast żyć spokojnie tam gdzie sie urodziłe i wychowałem muszę (dla dobra rodziny) poniewierać sie gdzieś gdzie jestem tylko gosciem.UK nie było, nie jest i nie bedzie moją ojczyzną. Łatwiej mi tu żyć ale nie jestem u siebie. to nie jestes tu dobrowolnie, ktos Cie wywiozl w bagazniku i kazal zyc na wygnaniu? moze masz wyrok, banicje czy zakaz wjazdu? jakos miliony Polakow daja rady na codzien w Pl... narzekaja i psiocza, ale jakos zyja w cieniu swin (powalcz z McD, oni calkiem sporo swin kupuja), a Ty biedaczku musiales wyjechac... nic to, ze lepiej Ci sie zyje, nic to ze masz mozliwosc pofolgowania sobie z tekstami typu: Cytat: wybaczyc że przez takie świnie zamiast żyć spokojnie ![]() ps. moim zdaniem, to Ty masz zal do systemu w Pl, bo Ci nie dali benefitow, mieszkania i latwej pracy za spore pieniadza - tam musiales dymac ostro by sie wszystko kupy trzymalo, tu wystarczy wypelnic aplikacje... wolalbys byc w Polsce, ale przy benefitach angielskich, tyle ze to niemozliwe i stad Twoje frustracje... psychologiem nie jestem, ale na psychiatre juz za pozno ![]() [ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 25-12-2011 14:31 ] |
|
|
Kasia_red | Post #6 Ocena: 0 2011-12-25 14:48:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Panowie, wyhamujcie! Wesołych, spokojnych i radosnych świąt życzę
![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
znowu-ciupek | Post #7 Ocena: 0 2011-12-25 14:52:23 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-12-25 14:30:58, clockwork_orange napisał(a): psychologiem nie jestem, ale na psychiatre juz za pozno ![]() Coś mi edycja nie poszła...Miało być że współczuję Ci z całego serca... I Wesołych Świąt [ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 25-12-2011 14:55 ] |
znowu-ciupek | Post #8 Ocena: 0 2011-12-28 00:20:00 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-12-25 14:30:58, clockwork_orange napisał(a): ? jakos miliony Polakow daja rady na codzien w Pl... narzekaja i psiocza, ale jakos zyja w cieniu swin (powalcz z McD, oni calkiem sporo swin kupuja), a Ty biedaczku musiales wyjechac... nic to, ze lepiej Ci sie zyje, nic to ze masz mozliwosc pofolgowania sobie z tekstami typu: Cytat: wybaczyc że przez takie świnie zamiast żyć spokojnie
![]() No i powiedz cwaniaczku...Na kogo mialem glosowac? Na taká swinie? |
krakn | Post #9 Ocena: 0 2011-12-28 08:53:22 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cipus, a tobie się nie zdarza?
No i co z tego że Za długo pobalowali. Interesuje mnie to co wymyślą w pracy nie w hotelu poselskim. A z resztą się zgadzam Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
znowu-ciupek | Post #10 Ocena: 0 2011-12-28 17:55:10 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-12-28 08:53:22, krakn napisał(a): Cipus, a tobie się nie zdarza? No i co z tego że Za długo pobalowali. Interesuje mnie to co wymyślą w pracy nie w hotelu poselskim. A z resztą się zgadzam Poza tym jesli ktos aplikuje do pracy reprezentacyjnej.A posel (osiol) czy inny polityk ponoc za nasze pieniadze nas reprezentuje (podatnikow).Po kiedo balona placic tyle ochlapusowi skoro za 500zl/m-c bedzie nas reprezentowqal; pierwszy lepszy zul (czytaj nie bedzie roznicy). A co do ich osiagniec to czekam...cierpliwie.Kiedy ostatnio uchwalili cos madrego?Takiego bez uszczerbku dla sponsorow (podatnikow) |