MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dziwactwa Polskiej Polityki

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2011-11-17 23:31:30 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Prezydent Komorowski jest jaki jest. Zaskakuje jednak opinia o nim jako urzendiku panstwowym:

[...] Sondaż pokazuje, że najbardziej krytyczni w ocenie działalności Komorowskiego są potencjalni wyborcy PiS, choć i wśród nich zadowolenie przeważa nad niezadowoleniem (odpowiednio: 45% i 39%).[...]

Według sondażu, oceny badanych, którzy głosowali na Jarosława Kaczyńskiego, są niemal takie same jak wśród potencjalnych wyborców PiS (45% opinii pozytywnych i 38% negatywnych). Trzy piąte tych, którzy nie wzięli udziału w II turze wyborów prezydenckich (61%), dobrze ocenia prezydenturę Komorowskiego. [...]

W sumie zabawne ;-)

wiadomosci.wp.pl - Polacy-wystawili-ocene-Komorowskiemu-najnowszy-sondaz
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2011-11-17 23:39:23 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2011-11-18 08:22:29 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Jestem w bulu ale peen nadzieji ze zmjenis sdanie Marianie - albowiem kazdy blondzi.
;-)

A tak na powaznie: Moze zmiana w odbiorze Prezydenta polega na tym, ze zapewne ma dobrych doradcow i zapewne ich slucha. Kwestia otwarta - jak dlugo?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-11-19 09:01:04 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-11-19 09:35:12 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dangerous__girl

Post #6 Ocena: 0

2011-11-19 10:42:54 (14 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Mielismy alternatywe albo Komorowski albo Kaczynski, ja nie mialam najmniejszych watpliowsci na kogo glosowac, tak wybralam, i teraz trzeba sie liczyc ze swoim wyborem. Jest jaki jest popelnia gafy,ale to czlowiek, i sami go wybralismy w demokratycznym glosowaniu, chyba ze proponujecie,ze powinnismy wybrac nowego prezydenta, i co kto by mogl startowac? poczywiscie Kaczynski, bo on walczy do upadlego, komorowski juz by nie startowal, Tusk jest premierem i dobrze mu z tym, zreszta nie widze go w roli prezydenta, w roli premiera jest idealny. No chyba ze startowaliby sami nie wiele znaczacy politycy, ale co nam po nich jak my ich nie znamy? Ja osobiscie chcialabym,aby role prezydenta pelnila Jolanta Kwasniewska, co do jej manier i zachowania napewno nie byloby sie do czego przyczepic. taka moja mala opinia.;-)

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2011-11-19 10:56:48 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Tauton, Werdew,

A to jest na swiecie jakis prezydent, ktory nie korzysta z pomocy doradcow ani nie wykorzystuje specjalistow PR w swojej pracy?

Kto to taki, jesli mozecie napisac. ;-)

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-11-19 12:13:53 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #9 Ocena: 0

2011-11-19 12:17:04 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2011-11-19 09:01:04, tauton napisał(a):
Ciekawy temat poruszyles marcinieb.
Dla mne sprawa jest bolesnie prosta.
Te wszystkie gafy,niezrecznosci,czasami nawet niegrzecznosci to zabiegi PR.Ten prezydent ma byc jak tzw'brat lata'.Tak naprawde to cwany manipulator,czlowiek od zawsze zwiazany ze sluzbami specjalnymi.
Moim prywatnym zdaniem to jest bardzo niebezpieczny czlowiek.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>tauton</i> 19-11-2011 09:04 ]

Niekórzy są "niebezpieczni", a niektórzy są po prostu chorzy...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2011-11-19 15:38:08 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Tak czy inaczej, ludzie od wizerunku powinni w końcu coś zrobić z jego wąsami. Kto przy zdrowych zmysłach ma dziś wąsy?!

Dziwactwa polskiej polityki są zaiste niezwykłe. Przyznaję- zdziwiłam się. Pozytywnie;)

Palikotowcy uważają się za prawdziwą lewicę, i wyskakują z jakimiś "zasiłkowymi" projektami.
Ogólnie wszyscy od prawa do lewa, stali się niezwykle wrażliwi społecznie, i starają się stworzyć wrażenie wielce zainteresowanych opieką i pomocą dla słabszych (czytaj: biednych, ubogich).

Kiedy wyjeżdżałam z kraju, pamiętałam dwie skłócone centroprawice. Ich wzajemne porachunki i niesnaski przysłaniały całą resztę sceny. Na dobrą sprawę nikt inny się nie liczył.

Wracam, a tu mamy nie tylko prawicę, nie tylko lewicę, ale i centrum! Nie wiem jak Wy, zacne siostry i bracia imigranci, ale mnie to nastraja optymistycznie:)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 19-11-2011 15:46 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,