Cytat:
2011-09-22 20:54:45, Catch napisał(a):
żeby nie było to nie moje twierdzenia tylko aniołeczka od jareczka
Już myślałam, że znowu Mikke
Zresztą, już kiedyś pisałam, że za te mizoginizmy w ogóle nie biorę go pod uwage. Choćby się nie wiem jak dobrze znał na biznesie
Zerknęłam na jej profil w zainteresowania,...i się nie zdziwiłam.
Co do kampanii PIS-u z tymi dziewczętami, to według mnie jest nieudana. Kluzik Rostowska ma w sobie więcej seksu, dynamiki, energii, siły. Te "kobiety" PIS- u, to takie grzeczne dziewczynki. Posłuszne, uległe. Gdzie im do Margaret Thacher, Benazir Bhutto, Indira Gandhi? Ani to Bona Sforza, ani chocby madame Pompadour.
No, ale taki jest świat widziany oczyma tej polskiej niby prawicy.
W ogóle nie rozumiem kobiet, które na nich głosują. Jestem ich postawą zniesmaczona:/
Najbardziej ostatnio podobają mi się spoty SLD he he. Jeden jakiś młody śpiewa z kapelą metalową, a drugi gra nieczułego na wdzięki kobiet (to na plus

bohatera. Bardzo dobre pomysły.
Na dobrą sprawę i nie wiem po co ta cała szopka wyborcza. Przecież koniec końców ludzie zagłosują zgodnie z własnymi interesami?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett