MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory 2011

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 48 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 47 | 48 | 49 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

Str 48 z 58

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CapitalismConvi

Post #1 Ocena: 0

2011-10-09 23:43:41 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Palikot, Palikot. Ten facet nie ma żadnych poglądów. Został stworzony przez PO do podrywania autorytetu Lecha Kaczyńskiego. Bylo w mediach zapotrzebowanie, to był. Teraz muszą go traktować trochę poważniej.
Nie ma adnego programu, a nawet woli zmieniania czegokolwiek na lepsze. Miał już okazję w komisji "Przyjazne państwo" - co za durna PRowska nazwa. Niczego tam nie dokonał, to i teraz nic nie dokona. Narobi za to zmieszania, co samo w sobie nie jest takie złe.
Był już Tymiński, PPPP, Samoobrona, teraz jego kolej. We Włoszech była Ciociolina:-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2011-10-09 23:48:06 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #3 Ocena: 0

2011-10-09 23:50:55 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-10-09 23:40:14, marcinb napisał(a):
Cytat:

2011-10-09 23:34:43, CapitalismConvict napisał(a):
Hehe, ostatnio się trochę poduczyłem!

"Remdben woić?" wszystko w porządku?

Powiedz mi Marcin jak było z tym głosowaniem za Kwaśniewskim?;-)

Glosowales na Kwasniewksiego? :-]:-]:-]
No tego bym sie po Tobie nie spodziewal! Heheheheh

Ale nie martw sie, moze jeszcze jest szansa ze PiS wygra - czekamy na oficjalne wyniki. Ale jakby co to gulasz, paprika, ikarus

:-]

No, ja właśnie nigdy na tego człowieka nie oddałem głosu. Ale stawiam dolary za orzechy, że nasz upolityczniony moderator, był zawziętym zwolennikiem Kwaśniewskiego.
Troszeczkę Cię już poznałem i tak mi wynika z Twojego sposobu postrzegania świata i kształtowania poglądów politycznych, tzn. z prądem, nigdy pod prąd!:-P

Ale nie ma w tym nic dziwnego. Myślę, że jakaś połowa elektoratu zwycięskiej partii, jeśli posiadała prawa wyborcze 10 temu, głosowała na Olka (i jego żonę). Marcin na pewno nie był wyjątkiem.

Do góry stronyOffline

RSOrez

Post #4 Ocena: 0

2011-10-09 23:58:20 (14 lat temu)

RSOrez

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2010

Olek ptfu Mr Stolzmann to przeciez komunistyczna swinia:) czlowiek bez zasad, był młodym wilkiem komunistów kiedy nadchodził 89 rok, pozorne konflikty z wałęsą-TW Bolkiem! to wszystko pod publikę, TV i rado to władza, masz media rządzisz a lemingi wszystko łykną...
Swoja droga dlaczego to czerwone żydostwo nie wystepuje publicznie pod swoimi prawdziwymi nazwiskami? Michnik to przecież nie kto inny jak Szechter brat komunistycznego zbrodniarza który skazywał żołnierzy AK po wojnie na kary śmierci tylko za to że bronili naszej ojczyzny. A teraz Szechter robo siano w łowie swoim oddanym czytelnikom i pluje na prawdziwych Polaków!

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2011-10-10 00:00:03 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Jak juz niektorzy zdazyli zauwazyc, nasz subtelnego dowcipu uzytkownik nie tylko slyszy glosy ale i widzi obrazy z przeszlosci.

W tej sytuacji jego wybory nikogo nie dziwia. Trzeba robic co Wodz kaze.

jobbra, balra, indulj!

:-D :-D :-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

RSOrez

Post #6 Ocena: 0

2011-10-10 00:06:11 (14 lat temu)

RSOrez

Mężczyzna

Zauważyłem że z Toba nie mozna prowadzic rzeczowej dyskusji na na argumenty. Tak przeszlość ot właśnie ona ma bardzo duże znaczenie. Swoja niewiedze w tej dziedzinie jaka jest polityka wypełniasz głupawymi tekstami i zwyczajna papka ubrana w ładne słowa:) Ktos kiedys powiedział że ni ema przyszłości bez rozliczenia przeszłośći i to prawda. U nas po 89 roku stało sie wiele rzeczy złych, a to z bardzo prostego powodu, nie osądzono i nie skazano czerwonych de facto sługusów Moskwy. Ale jak juz wspomniałem maluczki jestes w tym temacie i jakis taki-co nei tylko jaj zauważyłem, wypaczony :-]

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2011-10-10 00:06:59 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-10-10 00:00:03, marcinb napisał(a):
Jak juz niektorzy zdazyli zauwazyc, nasz subtelnego dowcipu uzytkownik nie tylko slyszy glosy ale i widzi obrazy z przeszlosci.

W tej sytuacji jego wybory nikogo nie dziwia. Trzeba robic co Wodz kaze.

jobbra, balra, indulj!

:-D :-D :-D

No masz! Nie napisze na kogo wtedy zagłosował!

"...widzi obrazy z przeszłości" - coś mi to przypomina. "Wybierzmy przyszłość!!!":-]

Dla rozluźnienia dyskusji i aby pogratulować dzisiejszym zwycięzcom:

Marcin, nie musisz mi dziękować:-D

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2011-10-10 00:14:42 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Matko Boska! CC wielbicielem Kwasu :-o:-o:-o

Nie przejmuj sie CC, w PL jest demokracja, szanujemy Twoje wybory jakieby nie byly.
:-]
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #9 Ocena: 0

2011-10-10 00:27:48 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

No cóż, nie ukrywam, że mam teraz sporą satysfakcję.

Marcin zamiast brawurowo wyznać, że zdarzyło Mu się głosowanie na Kwacha tak dziecinnie manipuluje. Mógłby przecież na moje posty odpisywać poprostu "Pomidor!";-)

A tak już poważniej. Nie uważacie, że to naprawdę niepokojące zjawisko, że media są w stanie tak wielu ludziom zrobić z mózgu wodę i wypromować cokolwiek im się uwidzi?

Najpierw promowanie Kwaśniewskiego, teraz Tusk. Po drodze pomniejsze przypadki (Lepper, Palikot).

Jak sprawić, by ludzie nie pozwalali telewizji myśleć za nich???

Do góry stronyOffline

RSOrez

Post #10 Ocena: 0

2011-10-10 00:34:17 (14 lat temu)

RSOrez

Mężczyzna

Nauczyc ludzi samodzielnego myślenia, wyciagania wniosków, a prze wszystkim aby sprawdzili na kogo głosuja, dosłownie, aby sprawdzili czy aby wybrany kandydat nie zaklada jarmułki po opuszczeniu granic PL i wyzycie na ziemi narodu wybranego...
Był Bolek, Tusk, beda kolejni. Niestety w 1940 w lesie katyńskim zgineli prawie wszyscy Ci prawdziwi polacy a została szara masa pozbawiona przywódcy, strata nieodżałowana i niepowetowana a co najgorsze będzie sie odradzac dlugimi latami, o ile to w ogole możliwe.

Do góry stronyOffline

Strona 48 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 47 | 48 | 49 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,