MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory 2011

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 24 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

Str 24 z 58

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CapitalismConvi

Post #1 Ocena: 0

2011-10-01 21:41:58 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2011-10-01 21:36:38, stokesay napisał(a):
Z tematu zostały usunięte obraźliwe i wulgarne komentarze.

Skoro moje posty zostały usuniete, czy mam rozumieć, że również były wulgarne i obraźliwe?:-D

Tylko proszę o precyzyjną odpowiedź zamiast tych zwykłych oględnych tłumaczeń z odwołaniami do regulaminu.

Sugeruję uwagę od moderatora: zostały usunięte posty z dyskusji, w której użytkownik catch wyrażał się wulgarnie i obraźliwie.

Opinia moderatora: To nie jest temat na prowadzenie tego typu dyskusji. Proszę o korzystanie w takich przypadkach z opcji PW. Myślę że doskonale wiesz, dlaczego również Twoje posty były edytowane. Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2011-10-01 22:24:58 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2011-10-01 22:25:43 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

- Informacje o poparciu dla Janusza Palikota są niepokojące. Dostanie się tej partii do parlamentu to recepta na wojnę religijną w Polsce - powiedział w "Faktach po faktach" w TVN 24 Witold Waszczykowski (PiS). - Palikot prowadzi kampanię na fałszu - dodała Katarzyna Piekarska (SLD).

zrodlo: to-recepta-na-wojne-religijna-w-kraju
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2011-10-01 22:26:11 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-10-01 22:30:18 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-10-01 22:32:49 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

sondaz-wiekszosc-dla-po-psl-palikot-na-trzecim-miejscu

Obrazek

Czy Palikot jest Czarnym Koniem Wyborow 2011?
Czy to nowy rozdzial w polskiej polityce?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2011-10-01 22:39:22 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

No dobra. Może być bez sprostowania. Czasem się zapominam oczekując obiektywnej i bezstronnej moderacji na forum mojawyspa. Ale jak widać ciągle się nie da.

Chciałem powrócić do dyskusji o wyborach i napisałem posta w temacie. Niestety nie udało mi się go wysłać bo temat był wtedy zamknięty.

Zatem jeszcze raz zwracam uwagę na interesujący felieton Ojca Nadredaktora A. Michnika, który jest ciągle łatwy do odnalezienia na wyborcza.pl.
Uznałem go za ciekawy i znaczący z tego powodu, że jak rzadko, oddaje stan ducha środowiska, które Platforma osłania. Szkoda, że takie skarby wypływają jedynie przed najważniejszymi wyborami (pamiętacie "Tusku musisz!" z Polityki?), ale dobre i to.
Z całego felietonu, najbardziej kuriozalna jest przewodnia wzmianka o osiemnastolatku, który wyjedzie z Polski, bo już nie może w niej żyć. Temat dotyczy więc trochę i nas, dlatego myślę, że warto poświęcić mu chwilę uwagi.

Uznałem, że moją reakcję na rzeczony artykuł najlepiej oddał pewien bloger, dlatego polecam ten tekst wszystkim zainteresowanym polityką i wyborami:

http://lubczasopismo.salon24.pl/AdamMi/post/348432,pompolit-michnik

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2011-10-01 22:43:44 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Warto podyskutowac o realiach polskiej polityki.
Warto przestac zwracac uwaga na propagande czy to sukcesu, czy kleski.
Warto zobaczyc Pelny Obraz polityki - rozroznic Przyczyny i Skutki dla ktorych dawni sprzymierzency stali sie smiertelnymi wrogami.

Warto poznac stanowisko drugiej strony, nawet jesli wymaga to samozaparcia i przelamania sterepotypow...

Jarosław Kaczyński krytykuje w swojej książce Elżbietę Jakubiak. Zapytaliśmy ją, co sądzi o cenzurce, którą wystawił jej prezes Prawa i Sprawiedliwości. - Jarosław Kaczyński powtarza plotki, które były dramatyczne dla jego brata i go zgubiły. Kaczyński został nafaszerowany plotkami i donosami o Pałacu - mówi ostro Elżbieta Jakubiak. Z kolei o swoim zaufaniu do prezesa mówi Przemysław Wipler, który zajmuje się promocją publikacji autorstwa J. Kaczyńskiego.

zrodlo: wybory-parlamentarne-2011 - jakubiak-jaroslaw-powtarza-plotki-ktore-zgubily-jego-brata

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #9 Ocena: 0

2011-10-01 22:48:01 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-10-01 22:43:44, marcinb napisał(a):
Warto podyskutowac o realiach polskiej polityki.
Warto przestac zwracac uwaga na propagande czy to sukcesu, czy kleski.
Warto zobaczyc Pelny Obraz polityki - rozroznic Przyczyny i Skutki dla ktorych dawni sprzymierzency stali sie smiertelnymi wrogami.

Warto poznac stanowisko drugiej strony, nawet jesli wymaga to samozaparcia i przelamania sterepotypow...

Tyś to stworzył? Brzmi jak wstęp do jakiegoś referatu!:-D

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2011-10-01 22:50:30 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Kiedys zwycieska partia zafundowala spoleczenstwu koalicja zlozona z politycznych indywiduow. Czy koalicja byla skuteczna? Watpliwosci maja nawet dawni zwolennicy zwycieskiej partii.

Co nas czeka po Wyborach wiec?

- Wygrana PiS zaowocuje jaka koalicja? JK powiedizal PSL, czy ktos jeszcze? Jakie macie opinie o takiej koalicji.

- Wygrana PO zaowocuje... No wlasnie czym? Koalicja z PiS? Z SLD? Z PSL? Z Palikotem?

Co zobaczymy w Sejmie po Wyborach 2011?

Do góry stronyOffline

Strona 24 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,