MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PiS zdecydowanie przyspiesza

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

trzyrazytak

Post #1 Ocena: 0

2011-08-30 16:43:36 (14 lat temu)

trzyrazytak

Mężczyzna

Z nami od: 03-01-2007

O czym tu mowa.. Jadosław Kłamczynski kpi sobie z polskiego prawa, mało tego nie uznaje wymiaru sprawiedliwosci w obencej formie (akceptuje tylko taką formę jaka jemu pasuje) co jest zaprzeczeniem demokracji i raczej sprzyja autokracji. Aż dziw ze nadal ponad 20% chce na pisuary głosować. Tfuu. :P

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-08-30 18:19:30 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2011-08-30 18:37:08 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

No przyspiesza jak pendolino :-)
Co by tylko się nie wykoleil, choć pewnie wtedy by też miał swój elektorat :-):-):-):-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

marcinb

Post #4 Ocena: 0

2011-08-30 18:44:48 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Czy to Polityczna Prowokacja czy Przedwyborcza Propaganda?

organy-scigania-realizowaly-polityczne-cele-pis

to-byla-najwieksza-prowokacja-ostatnich-lat-celem

Cel uswieca srodki? Potencjalnych przestepcow trzeba scigac kazdym sposobem? Czy to zwyczajana polityczzna przewalanka?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2011-08-30 20:36:27 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-08-31 08:59:05 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Redoxa8

Post #7 Ocena: 0

2011-08-31 10:55:20 (14 lat temu)

Redoxa8

Kobieta

Z nami od: 09-08-2011

Ale widac ewidentne nalatywanie Catch-a na wszystko co zwiazane z PiS-em Jak czytam Twoje posty to tak odbieram, ze Kaczynski przeszkadza to kot jego przeszkadza to jakis tam posel cos przeskrobal to juz zaraz wina PiS - OCH CO TO ZA PARTIA PRAWA -czy wiesz ze w panstwie demokratycznym opozycja powinna istniec a taka role pelni PiS - wszystko robisz zeby na kazdym kroku osmieszyc lub zniechecic do tej partii -To nie jest dyskusja na argumenty - mam pytanko do Ciebie - co sie dzieje w sprawie sawickiej -minely juz prawie 4 latka kiedy to wlasnie ten zly PiS przylapal ja na robieniu interesu i co dalej - mialo sie zyc lepiej tylko komu pytam sie ??? w kraju o zdrowych zasadach to moga istniec rozne nawet dziwaczne partie ale nikt nie walczy z nimi one tez maja prawo istniec prawda ???Jezeli to prezes jechal to jestem za ukaraniem ale jak rok temu Komorowski jechal podobnie przekraczajac predkosc to nie napisales nic na jego temat i nawet nie zalozyles nowego tematu - to sam widzisz ze jestes stronniczy -Kazdy ma prawo do forum

Do góry stronyOffline

Dangerous__girl

Post #8 Ocena: 0

2011-08-31 11:27:48 (14 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Cytat:

2011-08-31 10:55:20, Redoxa8 napisał(a):
Ale widac ewidentne nalatywanie Catch-a na wszystko co zwiazane z PiS-em Jak czytam Twoje posty to tak odbieram, ze Kaczynski przeszkadza to kot jego przeszkadza to jakis tam posel cos przeskrobal to juz zaraz wina PiS - OCH CO TO ZA PARTIA PRAWA -czy wiesz ze w panstwie demokratycznym opozycja powinna istniec a taka role pelni PiS - wszystko robisz zeby na kazdym kroku osmieszyc lub zniechecic do tej partii -To nie jest dyskusja na argumenty - mam pytanko do Ciebie - co sie dzieje w sprawie sawickiej -minely juz prawie 4 latka kiedy to wlasnie ten zly PiS przylapal ja na robieniu interesu i co dalej - mialo sie zyc lepiej tylko komu pytam sie ??? w kraju o zdrowych zasadach to moga istniec rozne nawet dziwaczne partie ale nikt nie walczy z nimi one tez maja prawo istniec prawda ???Jezeli to prezes jechal to jestem za ukaraniem ale jak rok temu Komorowski jechal podobnie przekraczajac predkosc to nie napisales nic na jego temat i nawet nie zalozyles nowego tematu - to sam widzisz ze jestes stronniczy -Kazdy ma prawo do forum

Nie wiem czy jestes dlugo na MW,ale jakbys troche znala tutejsze zwyczaje, to bys zauwazyla ze to sa kontrataki na Winstona ktory ciagle krytykuje PO.

Do góry stronyOffline

Redoxa8

Post #9 Ocena: 0

2011-08-31 11:48:51 (14 lat temu)

Redoxa8

Kobieta

Z nami od: 09-08-2011

Dzieki Dangerous_girls :-D To ja laik w tych sprawach chcialam sie dowiedziec co mysla rodacy o polityce i partiach przed wyborami a tu KLOPS - samodzielnie mysle i nie ulegam czyims wplywom w osmieszaniu kogos JAK MA RACJE - Pozdrawiam wszystkich .

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2011-08-31 12:11:35 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Redoxa,

Pisz smialo co sadzisz o kazdej partii. Tutaj staramy sie po prostu uniknac nachalnej propagandy sugerujacej ze jedna partia jest Zbawca Swiata a druga to Imperium Zla.

I jak sie okazuje, manifesty, deklaracje i cudowne nazwy maja sie nijak do stosowanej polityki. Partii, ktora ma zlota recepte na wszystkie bolaczki chyba jednak nie ma.

Dla mnie personalnie przez nastepne 20 lat bedzie to wybor mniejszego zla lub sposobu rzadzenia. A spiskowcy zawsze znajda wytlumaczenie dlaczego swiat jest taki a nie inny.

Co Ty o tym sadzisz?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,