MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PO wygra Wybory

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2011-08-17 22:00:48 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

To dlatego Klamczysnki fqrf... bo kase do ratowania budzetu dostala inna partia. A tak liczyl na te pieniadze...

A tak na powaznie - czy mozna prowadzic polityke na zasadzie:

Po nas nawet potop

I zyczyc politycznym oponenetom aby system padl , gospodarka zalamala sie i w ten sposob ukrac ten niedobry lud, ktory glosowal nie tak jak powinien...

Traci to juz nie cynizmem, ale zwykla perfidia.
Czy sa jakies granice politycznych gierek?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-08-17 22:13:27 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Tak jak mówisz Marcin, polityczne gierki.
Kampania wyborcza rozpoczęta.
Korwin wszędzie nawołuje do ataku:)) Fakt chyba po raz pierwszy od wielu lat pan z muszką będzie pobierał wynagrodzenie od polskiego podatnika. Tenże podatnik będzie mógł zobaczyć przynajmniej nowa(starą) świnię przy korycie. Ciekaw jestem czy Januszek do koalicji będzie się pchał?

Winston są jakieś przecieki z kim i za ile po wyborach? Czy takim jak Ty płatnym ''wklepywaczom'' tego nie mówią?

ps.
Co by nie było, to wole widzieć w sejmie faceta w muszce niż ofermę z kotem. Bo jak by nie patrzeć to od lat Korwin mówi to samo, a u Jarka wszystko zależy od tabletek...

Do góry stronyOffline

PalaczCO

Post #3 Ocena: 0

2011-08-17 22:33:19 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-07-2011

Cytat:

2011-08-17 22:00:48, marcinb napisał(a):
To dlatego Klamczysnki fqrf... bo kase do ratowania budzetu dostala inna partia. A tak liczyl na te pieniadze...

A tak na powaznie - czy mozna prowadzic polityke na zasadzie:

Po nas nawet potop

Nie Marcin, to ja jestem fqrf bo jestem akurat z przedziału wiekowego ludzi którym kasę zrabowano, Tobie chyba również.

Po nas nawet potop -taką właśnie politykę prowadzą a Ty ich bronisz, nie rozumiem.
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #4 Ocena: 0

2011-08-17 23:00:23 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Po nas oby nie PIS bo będzie gorzej niż potop....
,jak mówił Pan Krzysztof Kononowicz.......nic nie będzie :)
i tyle twojego. Acha i przekaż prezesowi ,że zadania nie wykonałeś .....nikt nie łyka kitu PIS-u

Do góry stronyOffline

PalaczCO

Post #5 Ocena: 0

2011-08-18 08:23:28 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Właśnie o to mi chodzi, rzad przehulał pieniądze wiec sięgnął po nasze wypracowane emerytury, a ludzie zamiast się zbuntować to siedzą jak potulne barany i czekają na kolejne strzyżenie.

Stopie zidiocenia jest już tak wysoki, ze PO wygra wybory.
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-08-18 09:45:51 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Klamczynscy ukradli nasze emerytury Palacz - kazdy o tym wie. Nie probuj wciskac kitu. Tak jak ukradli pieniadze Telegrafu. I tak jak ukradli pieniadze z transportu ropu przez Polske.

Czy to dlatego obsadzali swoimi ludzmu sady i gubili akta?

Moze PiS wygra wybory. Akta sie cudownie odnajda, sprawa przedawni a pieniadze Klamczynscy dodrukuja bo Ojczyzna w potrzebie.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2011-08-18 09:56:54 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-18 08:23:28, PalaczCO napisał(a):
Właśnie o to mi chodzi, rzad przehulał pieniądze wiec sięgnął po nasze wypracowane emerytury, a ludzie zamiast się zbuntować to siedzą jak potulne barany i czekają na kolejne strzyżenie.

Stopie zidiocenia jest już tak wysoki, ze PO wygra wybory.

Sięgnął bo miał do tego prawo. Po to ten fundusz w 2002 roku został utworzony, a jeśli nie zauważyłeś to pieniądze do funduszu dalej będą wpływać.
Ciekawe że poprzednia wyplata z funduszu tak Cie nie oburzyła, może dlatego iż nie było wyborów a pan profesor nie prowadził kampanii wyborczej dla KNP?

A z drugiej strony to mogli nie brać i nie wypłacać bieżących emerytur. Dzisiejsi emeryci ich nie potrzebują.(to był sarkazm)

I tak na koniec sięgnął po Twoje pieniądze? przecież Ty tutaj opłacasz skladki więc o co ci chodzi?
A sry, pewnie z wierszówki emeryturkę w Polsce opłacasz, to przepraszam...

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #8 Ocena: 0

2011-08-18 09:59:17 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Obsadzanie swoimi KAZDA partia uskutecznia. "Gubienie" dokumentow tez za kazdych czasow bylo.
Tak na prawde - nie ma zadnych roznic miedzy partiami. Te same sposoby walki z przeciwnikami poltycznymi. No, moze najwiecej halasu robila Samoobrona z ludzmi, ktorzy chcieli z niej odejsc. A to, co sie dzialo, z tymi, ktorzy JUZ odeszli... Nie chcecie wiedziec.

Januszek bedzie sie pchal.
Ja juz sama nie wiem. Moze haslo "glosujcie na mnie - ja juz nakradlem tyle, ze moge zaczac rzadzic" ma racje bytu....
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

PalaczCO

Post #9 Ocena: 0

2011-08-18 11:39:55 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-18 09:45:51, marcinb napisał(a):
Klamczynscy ukradli nasze emerytury Palacz - kazdy o tym wie. Nie probuj wciskac kitu. Tak jak ukradli pieniadze Telegrafu. I tak jak ukradli pieniadze z transportu ropu przez Polske.

Czy to dlatego obsadzali swoimi ludzmu sady i gubili akta?
...

Oświeć mnie!
albo przestań ****głupoty jak byle pokemon

może jakiś konkretny przykład?

Uwaga moderatora: Przypominam o regulaminie!

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #10 Ocena: 0

2011-08-18 13:06:48 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-18 11:39:55, PalaczCO napisał(a):

albo przestań ***** głupoty jak byle pokemon

uuuuu ciśnienie podskoczyło? spacerek sobie zrób.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,