MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

PiS wygra Wybory!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 15 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 15 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

PalaczCO

Post #1 Ocena: 0

2011-08-24 09:42:05 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-07-2011

Cytat:

2011-08-23 15:45:11, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2011-08-23 12:52:16, PalaczCO napisał(a):
To ja wam drogie robaczki w dniu waszego święta najserdeczniejsze życzenia składam, jajeczkiem :-]

Taka mala uwaga. nie pozwalaj sobie na za dużo. Obrażasz Polaków. Chamskie teksty o ''naszym''święcie tylko świadczą o tym jakim jesteś dyskutantem.
Wstawienie głupiego uśmieszku niczego nie zmienia.

Co? za niecały miesiąc(17) wstawisz głupawy tekst o ''wyzwoleniu''.

Dwunasty, nie kieruje tego do Ciebie ani do nikogo osobiście,

tłumaczę skąd taka złośliwość
jeżeli ktoś popiera Ruch Autonomii Sląska,
popiera budowę i świętuje pod pomnikiem najeźdźców w Ossowie,
sprzeciwia się i bojkotuje obchody Święta Niepodległości 11 listopada,
nie widzi nic niestosownego w mianowaniu Jaruzelskiego na doradce prezydenta,
cieszy się z zadłużenia Polaków na półtora biliona złotych,
popiera oddanie Rosjanom śledztwa w sprawie śmierci prezydenta, posłów, generałów i wielu innych osób,
cieszy się z Rus-Niem rury na dnie Bałtyku,

i marzy tylko o tym, aby ktoś w końcu nazwał go Europejczykiem,

to ... ?, sam sobie odpowiedz, kiedy taki powinien świętować?

jeszcze raz - nie kieruje tego do Ciebie ani do nikogo tutaj osobiście,
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-08-24 09:51:30 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Winston, jeśli nie kierujesz swoich postów do nas to do kogo?
Przecież to my je czytamy i z nami czasami dyskutujesz. ''Czasami'' napisałem celowo.
Piszesz: ''waszego'' a masz na myśli ''ich''?

Kolejna sprawa przedstawiłeś kilka punktów i mógłbym się odnieść prawie do wszystkich, ale ten będzie najłatwiejszy.

Gdzie się ktokolwiek cieszy z zadłużenia Polski ?
Dlaczego mam wrażenie iż jedyni zadowoleni z takiego długu to tzw. opozycja, która może używać tego jako straszaka dla tych którzy jak spojrzą na migające cyferki powiedzą: ale nam rzad zegar nakręcił....
A i Ty i ja dobrze wiemy iż sprężynka w tym zegarze była nakręcana przez lata...

Do góry stronyOffline

PalaczCO

Post #3 Ocena: 0

2011-08-24 10:06:24 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-24 09:51:30, Dwunasty napisał(a):

A i Ty i ja dobrze wiemy iż sprężynka w tym zegarze była nakręcana przez lata...

Mi się już nawet nie chce przekrzykiwać kto i kiedy więcej nas zadłużył. Nie rozumiem argumentacji typu - nie ma problemu bo poprzednie rządy tez zadłużały, a Anglicy tez maja długi - bo tak wyglądała dyskusja, czyż nie?

Cie rozumiem z czego się towarzycho tak raduje
bo ja akurat martwię się ze w końcu przyjdzie taki dzień i wierzyciele powiedzą, dosyć!, oddawać kasę!
co wtedy, co sprzedamy?, Śląsk, Pomorze?, czy może jakiś polski bank, hutę, stocznie, albo rafinerie?,

to, ze sprężynka w tym zegarze była nakręcana przez lata uspokaja Ciebie w jakiś sposób?, bo mnie wcale
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2011-08-24 10:48:52 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Nie nie uspokaja mnie, ale jestem przekonany iż obwinianie akurat tego rządu o to ze dług rośnie jest nie sprawiedliwe, a co więcej jest tylko argumentem w kampanii wyborczej. Jakos nie widzę propozycji ze strony opozycji jak się tego długu pozbyć. Czy poprzedni rzad coś z tym zrobił kiedy na świecie był boom gospodarczy? Nie, a okazja była.

Pewnie że wolałbym aby Polska jako jeden z nielicznych krajów na świecie nie miała długów.

A tak zapytam , kryzys gospodarczy na świecie nie ma wpływu na nasza gospodarkę?, bo mówisz aby nie patrzeć ja inni sobie z tym radzą?

Do góry stronyOffline

PalaczCO

Post #5 Ocena: 0

2011-08-24 11:17:52 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-24 10:48:52, Dwunasty napisał(a):
Nie nie uspokaja mnie, ale jestem przekonany iż obwinianie akurat tego rządu o to ze dług rośnie jest nie sprawiedliwe, a co więcej jest tylko argumentem w kampanii wyborczej. Jakos nie widzę propozycji ze strony opozycji jak się tego długu pozbyć. Czy poprzedni rzad coś z tym zrobił kiedy na świecie był boom gospodarczy? Nie, a okazja była.

Pewnie że wolałbym aby Polska jako jeden z nielicznych krajów na świecie nie miała długów.

A tak zapytam , kryzys gospodarczy na świecie nie ma wpływu na nasza gospodarkę?, bo mówisz aby nie patrzeć ja inni sobie z tym radzą?

Czyli - nie rozmawiajmy o zadłużeniu Polaków, bo to tylko argument w kampanii wyborczej a za obecny deficyt budżetowy winna jest opozycja a nie minister finansów i szef rządu.

to chyba wyczerpuje wszelką dyskusje, na pewno dobrze zrozumiałem?

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2011-08-24 11:26:33 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Rozmawiajmy, powiedz co proponujesz aby to zmienić. Lub przedstaw propozycje swojego ugrupowania jak to zmienić a nie tylko pokazywać numerki.

edit: czy obecna opozycja nie miała szansy aby wyprowadzić Polskę na lepsza drogę? Moim zdaniem w czasach hossy nie zrobili nic.
Pytasz czy to wina opozycji? pewnie nie tylko, ale w takim wypadku można by powiedzieć iż można dopuścić do władzy komunistów bo przecież oni ze stanem państwa nie maja nic wspólnego. Przecież to nie oni rządzą tym krajem od kilku lat.

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2011-08-24 16:03:23 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Palacz,

A co Klamczynski zrobil zeby zlikwidowac polskie zalozenie? Ukradl pieniadze jako Porozumienie Centrum? Oddal Niemcom i Rosjanom rurociag, na ktorym Polska nie zarobi ani grosza? Dopisal martwe dusze na listach wyborczych zeby suma na osobe byla mniejsza?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2011-08-24 16:09:57 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PalaczCO

Post #9 Ocena: 0

2011-08-24 19:22:29 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-08-24 11:26:33, Dwunasty napisał(a):

Rozmawiajmy, powiedz co proponujesz aby to zmienić. Lub przedstaw propozycje swojego ugrupowania jak to zmienić a nie tylko pokazywać numerki.

co zrobić? co zrobić?, przecież to proste

"Bić k***y i złodziei, mości hrabio."
-- Józef Piłsudski

"Chłopcy, Ojczyzna, bolszewicy, k***a ich mać!"
-- kapitan Jerzy Dombrowski dowódca Samoobrony Wileńskiej

*pewnie wrażliwi obrażeni z grupy docelowej zgłoszą mnie do moderacji, zresztą co tam, ocenzurujcie Piłsudskiego :-]

Cytat:

2011-08-24 16:09:57, Mama-Myszy napisał(a):

Sędziowie zapewne nie mieli nawet czasu dobrze zapoznać się ze propagandową witryną PO,

Mylisz się Mysza, sędziowie byli rozgrzani :-]

Uwaga moderatora: Post edytowany przez moderatora forum, bynajmniej nie z powodu cenzury.

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2011-08-24 19:34:26 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

To juz nawet nie propaganda, to juz desperacja...
:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 15 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,