Str 7 z 9 |
|
---|---|
maciekliverpool | Post #1 Ocena: 0 2011-08-07 13:51:43 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2011 Skąd: Liverpool |
Jakoś nie mogę uwierzyć w samobójstwo tego faceta. Za politykami nie przepadam ale do Leppera nic nie miałem a nawet podobało mi się że łajał tych cwaniaczków z PO i SLD
Maciek.
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2011-08-07 13:55:17 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-08-07 13:33:18, piekar10 napisał(a): Cytat: 2011-08-06 09:29:23, nuska napisał(a): A mnie zastanowił ten komentaz w necie. 1 Daniel Podrzycki, "zginal w wypadku samochodowym" przed wyborami w 2005 r. 2 Marek Karp, zginął w wyniku obrażeń spow. "wypadkiem samochodowym", drogę zajechało mu auto o białoruskich numerach 3 Marian Goliński, zginął w "wypadku drogowym", zjechał na drugi tor wprost na tira o rosyjskich rejestracjach 4 Grzegorz Michniewicz, doradca premiera i Arabskiego, "powiesił się" na kablu od odkurzacza (!!) 5 Eugeniusz Wróbel, "zamordowany" przez chorego psychicznie syna (którego żona nota bene jest psychiatrą i przez ponad 20 lat nie zauważyła złego stanu psychicznego swojego dziecka. SIC!) 6 Stefan Zielonka, utopiony, dokumenty które miał przy sobie natomiast cudem ocalały 7 bp Mieczysław Cieślar, "zginął w wypadku samochodowym" dokładnie 18.04.2010 r, miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku, 8 Krzysztof Knyż,operator Faktów, pokazał na żywo w TVNie wraz z W. Batorem jak TU 154 ląduje w całości. Potem ślad po operatorze zaginął. 9 Marek Dulinicz,szef grupy archeologicznej ze Smoleńska, "zginął w wypadku samochodowym" 10 Dariusz Ratajczak, dr historii, skazany za klamstwo oswiecimskie, jego rozkladajace sie cialo znalezione w samochodzie. Miesiac po katastrofie w Smoleńsku. Ostatnie siedem osób "zginęło" 1-4 miesiące po katastrofie w Smoleńsku i były w tę sprawę mocno zaangażowane. Wczoraj "samobójstwo" popełnił Lepper. Ciekawe, kogo teraz dosięgną macki POlskiej sprawiedliwości. PRZESTAŃCIE PATRZEĆ, ZACZNIJCIE WIDZIEĆ!!!! Zastanawiajace Panie Marcine ten post jest jak najbardziej na temat pana Lepera i jego śmierci ale według Ciebie jest nie na temat , z tad cała dyskusja .Ktoś twierdzi że go załatwili ma w tej chwili takie prawo bo istnieje chyba wolnośc słowa ? Piekar, sorki Gdzie w tym przytoczonym przez Ciebie cytacie jest cokolwiek na temat smierci p. Leppera? Jak będziemy wyszukiwać czegokolwiek to zaraz wstawię linka o smierci amerykańskich żołnierzy w Afganistanie. No bo przecie tez jakieś powiązanie jest no nie? Marcin prosił aby nie dyskutować w ten sposób w tym wątku , nikomu nie zabrania się dyskutować. Prośba była aby założyć nowy watek, ot co. |
Post #3 Ocena: 0 2011-08-07 14:01:29 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
piekar10 | Post #4 Ocena: 0 2011-08-07 14:02:48 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-06-2006 Skąd: Moja Wyspa |
Ten wątek dotczy śmierci pana Lepera niestety , autorka sugeruje że w ostatnich kilku miesiącach od katastrofy zgineło kila osób w tym leper i że to być może ,,śmierdząca sprawa '' i nie bardzo rozumiem ten sprzeciw moderatorów czyżby solidarność ?
Jeśli autorka złamała prawo proszę jej usunąć konto jeśli nie złamała prosze się jej nie czepiać to moje zdanie. 1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.
|
Dwunasty | Post #5 Ocena: 0 2011-08-07 14:07:13 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-08-07 14:01:29, ironiusz napisał(a): Cytat: 2011-08-07 13:55:17, Dwunasty napisał(a): Marcin prosił aby nie dyskutować w ten sposób w tym wątku , nikomu nie zabrania się dyskutować. Prośba była aby założyć nowy watek, ot co. Jaki jest sens zakladania nowego watku? ... ![]() Prawie żadnego. Myślę że chodziło o szacunek dla zmarłego, po co wojna polityczna? a to jest niestety nieuniknione jak widac. Zamiast zapalić świeczkę czy wyrazić swoje współczucie dla rodziny ważniejsza jest polityka i opowiadanie bajek... |
|
|
Dwunasty | Post #6 Ocena: 0 2011-08-07 14:13:13 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-08-07 14:02:48, piekar10 napisał(a): Ten wątek dotczy śmierci pana Lepera niestety , autorka sugeruje że w ostatnich kilku miesiącach od katastrofy zgineło kila osób w tym leper i że to być może ,,śmierdząca sprawa '' i nie bardzo rozumiem ten sprzeciw moderatorów czyżby solidarność ? Jeśli autorka złamała prawo proszę jej usunąć konto jeśli nie złamała prosze się jej nie czepiać to moje zdanie. Sprzeciw? Prośba i tyle. Ps.każda okazja dobra aby sobie pojeździć, nie? |
baltowcom | Post #7 Ocena: 0 2011-08-07 14:19:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 22-08-2007 |
Andrzeja Leppera miałem okazję poznać na początku jego kariery w latach 90tych. Nie osobiście,lecz jako kierowca,któremu zablokowano drogę,a było to pod Mławą. Wracałem z nad morza w nocy mając w aucie trzech chłopców,a w zasadzie wtedy jeszcze dzieci. Ledwo żyw po krótkim i skromnym trzydniowym wypadzie na Hel (w drodze powrotnej odwiedziliśmy Grunwald) przez umęczone i zaspane oczy ujrzałem policję zagradzającą dalszą drogę swoimi transporterami i być może tymi samymi,co widziałem kiedyś 4czerwca1989 na ulicach Warszawy. Wtedy Jaruzelski demonstrował swoje oklapnięte muskuły,a pod Mławą... poraz pierwszy usłyszałem nazwisko Lepper! Jakiś łobuz zamiast iść na siedziby rządzących by tam wyrazić im swoje... niezadowolenie to on mnie tu ledwo żywego od zmęczenia z dzieciakami przed powrotem do domu blokuje?! Ham i zupełny burak,pałą po grzbiecie tylko lać niech sp....a z drogi! Tak o Nim wtedy pomyślałem. Bo to uderza nie w tych w których powinno!! Została we mnie pamięć po tym spotkaniu i nigdy człowieka już niecierpiałem. Jednak... na wieść o jego śmierci poczułem pewien smutek. Nie wiem skąd takie odczucie,bo wcześniej do żyjącego żywiłem niechęć i żal. Żal za to,że słuszny wyraz społecznego sprzeciwu wobec złodziejskiej prywatyzacji państwowego majątku i zakłamania nowobogackich pseudoelit wyprowadził w przysłowiowe maliny. Dla mnie był On wytworem sił,które po okrągłym stole przewidywały wcześniej,czy później opór "szarego" społeczeństwa przeciw planowanemu sposobowi przejścia z socjalizmu do tzw.gospodarki rynkowej. Która okazała się niczym innym,jak dzikim XIXw.kapitalizmem. Nie pojęte,jak to możliwe abyśmy mieli dziś najwyższe w Europie ceny benzyny i energii elektrycznej?! Przy tak skromnej przeciętnej kieszeni poniżej średniej EU mieć ceny te same,co najbogatsi,a niektóre wyższe?! Kto do cholery nas zwykłych ludzi wymanewrował?! Dziś po Lepperze,gdyby nawet pojawił się jakiś prawdziwie uczciwy i prawy trybun ludowy to... nie porwie za sobą ludu.
Niestety. Moje spotkanie z Lepperem [ Ostatnio edytowany przez: baltowcom 07-08-2011 14:21 ] |
Post #8 Ocena: 0 2011-08-07 14:26:55 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dwunasty | Post #9 Ocena: 0 2011-08-07 14:31:22 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-08-07 14:26:55, ironiusz napisał(a): Szacunek dla smierci, to jedno. O tym mówilem, o niczym innym. Kazdy ma swoje zdanie na temat tego czlowieka. |
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2011-08-07 14:32:32 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Proponuję założyć osobny wątek dla oszołomów, dla zwolenników teorii spiskowych. A ten zostawić dla tych, którzy chcą oddać cześć człowiekowi. Którego niektórzy lubieli, niektórzy nie, ale chyba większość z nas fakt jego śmierci zasmucił.
Na początek tego wątku od razu odpowiedź. Komu wszak mogłoby teraz zależeć na jego śmierci? Po co? Wrócił na właściwe sobie miejsce, tam gdzie powinni być ci, których receptą na bolączki ekonomiczne jes dodrukowanie pieniędzy. Był już tylko pionkiem... |