MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Andrzej Lepper nie żyje.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2011-08-06 10:42:55 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Też jestem w szoku.
Szkoda chłopa, i jego rodziny, tak nie powinno się kończyć życia.

Miła swój prosty sposób na swoich wyborców, i swoją filozofie życia, doszedł bardzo wysoko, choć może by być politykiem w tych czasach to właśnie chyba trzeba takim być.

Troche mnie jednak zastanawia, bo nie był to facet ktorego można załamać, świnie na nim wieszali cały czas, błotem i pomyjami też go nie raz skąpali, o pluciu w twarz nie wspomne.
Po prostu po nim jak po kaczce spływało i robił swoje.

Wg mnie, albo mu ktos pomógł komu podpadł w biznesie, lub polityce, albo stało się coś w rodzinie, bo to chyba jedyna rzecz która dla niego była ważna i nietykalna.

tak czy siak
niech spoczywa w spokoju.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-08-06 10:56:17 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-06 10:41:40, nuska napisał(a):
Jak najbardziej na temat. Moim zdaniem Pana Leppera tez ktos załatwił. Ludzie o takim charakterze nie wieszaja sie.

Z tym ''też ktoś załatwił'' to nawet nie ma sensu polemizować, ale z ciekawości zapytam. Ludzie o jakim charakterze się wieszają?
Powiem tak, znalem osobiscie pięć osób(różne charaktery) które się powiesiły i uwierz mi że nie żadna z nich nie była osobą którą ktokolwiek by o coś takiego podejrzewał. Znam też takich których życie tak doświadczyło iż zaskoczony jestem iż tego nie zrobili.
Nie jesteś wstanie powiedzieć czym się kieruje człowiek który odbiera sobie życie.

Teorie spiskowe proponuje omawiać w innym wątku.
Bez względu na to kto co myśli o A.Leperze to z szacunku dla jego rodziny zostawmy ten watek w dotychczasowej formie.

Do góry stronyOffline

paposki19

Post #3 Ocena: 0

2011-08-06 11:18:20 (14 lat temu)

paposki19

Mężczyzna

Z nami od: 19-11-2007

Odszedl jeden z najbardziej charakterystycznych politykow Polski.Kazdy go znal,choc nie musial popierac.
Wyrazy wspolczucia dla rodziny.[*]

O Nadziejo... Matka glupich Cie nazwali-ludzie glupi,ludzie mali...

Do góry stronyOffline

Numer Skype

stanislawski

Post #4 Ocena: 0

2011-08-06 11:33:35 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2011-08-06 10:42:55, krakn napisał(a):
Też jestem w szoku.
Szkoda chłopa, i jego rodziny, tak nie powinno się kończyć życia.
(...)
Troche mnie jednak zastanawia, bo nie był to facet ktorego można załamać, świnie na nim wieszali cały czas, błotem i pomyjami też go nie raz skąpali, o pluciu w twarz nie wspomne.
Po prostu po nim jak po kaczce spływało i robił swoje.
(...)
tak czy siak
niech spoczywa w spokoju.

Krakn, wiadomo, że o zmarłych nie mówi się źle. Uważam, że w związku z tym nie można też prowokować w drugą stronę, bo ktos będzie zmuszony ci odpowiedzieć nt. zmarłego.
Czy ŚP. nie "wieszał swiń, nie obrzucał błotem"?

A jak padnie czołówka, której program, to obrzucanie ludzi błotem, czyli Macierewicz, Kaczyński, Rydzyk, to też powiesz, że ich "obrzucano"?

Niech Andrzej spoczywa w pokoju, ale nie wybielajmy go na siłę.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Lenusia

Post #5 Ocena: 0

2011-08-06 11:46:48 (14 lat temu)

Lenusia

Kobieta

Z nami od: 23-03-2011

(*)

Nie będę komentować,wystarczy mi komentarzy ludzi,którzy piszą pod artykułami. Wstyd mi za nich,bo jaki by nie był to był człowiek.
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę :)))

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-08-06 12:06:50 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

myfreedom

Post #7 Ocena: 0

2011-08-06 12:16:36 (14 lat temu)

myfreedom

Mężczyzna

Z nami od: 21-12-2008

dobrze to napisales ironiusz

niech spoczywa w spokoju i zal mi jego rodziny ale nic wiecej..
mimo wspanialych mozliwosci ten polityk nic dobrego nie zrobil w polskiej polityce a koniec to juz byl naprawde kiepski (sex afera)
a i jeszcze jedno, ludzie nie w ten sposob..

Do góry stronyOffline

Netta6

Post #8 Ocena: 0

2011-08-07 03:30:05 (14 lat temu)

Netta6

Kobieta

Z nami od: 19-01-2006

Ja wszystko rozumiem, bo zginął człowiek. Jaki by on nie był to szkoda, że zabrakło mu sił aby stawić czoła problemom. Rozumiem kondolencje składane rodzinie bo to był mąż, ojciec itp. Rozumiem znicze pod biurem poselskim, ale powiedzcie mi czy to się juz stało rytuałem polskiej społeczności, że jak ginie człowiek to się stawia krzyż w centrum miasta? Jeśli tak, to będziemy mieć zapewne za moment kolejny pomnik.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kaszuba

Post #9 Ocena: 0

2011-08-07 10:34:42 (14 lat temu)

kaszuba

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2011

Taaaaaaaak ! Ja z racji wieku i doswiadczenia pozwolę se na dwa slowa w sprawie Pana Lepera . V-ce marszlka sejmu v-ce premiera którego tak wyszydzcie KTOS powolal na te stanowiska no chyba nie DYZMA Nikodem . A może jesteśmy tak glupim narodem ? On jeden powiedzial i zaprotestowal przeciwko tej wspanialej swietlanej egzystencji Polakow ostatniego 20 lecia że to nie tak . Poniewaz Pan Walesa niestety już sie nachapal i prosty czlowiek juz go nie interesowal teraz ma wyższe cele - DOBRZE ZYC . I niestety pseudo POLITYCY poprostu zaczeli sie LEPERA i RUCHOWI protestu poprostu BAC poniewaz ONI zajmowali sie jak nabic PRYWATNA kase a nie PANSTWO polskie . Zastanowic się trzeba dlaczego wybronil sie ten prosty rolnik lepiej wyksztalcony od bylego Prezydenta z TYCH montowanych przez najwieksze mozgi dzisiejszych specslużb polskich , AFER gruntowej , wyborczej , seksafery . W czwartek Pan minister sprawiedliwosci CZUBA po 3 latach dochodzenia majac cala wiedze o dzialalnosci PIS i Kaczynskiego na temat takzwanych nacisków delikatnie mówiąc , w czwartek oglasza publicznie że się pomylil i przeprasza Pana Kaczynskiego że oskarzal go wczesniej bezpodstawnie jak to sie ma do polityki calej Platformy .Obywatelskiej . A w piatek rano ponoć odbiera se życie Ten który byl szczuty przez ostatnie lata , opluwany ośmieszany przez slynnego Pana NAJSZTUBA z TV przez Pana MICHNIKA Gazete Wyborcza oraz Media Polskie . KTO sie go bal Biedni Polacy czy Pseudo Politycy ze STEROPIANU hi hi hi . A dlaczego 3 Milony Polakow pracuje za granica bo co bo nie maja swego przedstawiciela w Parlamencie bo NIKT o WAS nie zawalczy bo już takich LEPEROW już nie ma . Czesc Jego Pamieci .

Do góry stronyOffline

piekar10

Post #10 Ocena: 0

2011-08-07 11:10:23 (14 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

Cytat:

2011-08-06 09:29:23, nuska napisał(a):
A mnie zastanowił ten komentaz w necie.
1 Daniel Podrzycki, "zginal w wypadku samochodowym" przed wyborami w 2005 r.
2 Marek Karp, zginął w wyniku obrażeń spow. "wypadkiem samochodowym", drogę zajechało mu auto o białoruskich numerach
3 Marian Goliński, zginął w "wypadku drogowym", zjechał na drugi tor wprost na tira o rosyjskich rejestracjach
4 Grzegorz Michniewicz, doradca premiera i Arabskiego, "powiesił się" na kablu od odkurzacza (!!)
5 Eugeniusz Wróbel, "zamordowany" przez chorego psychicznie syna (którego żona nota bene jest psychiatrą i przez ponad 20 lat nie zauważyła złego stanu psychicznego swojego dziecka. SIC!)
6 Stefan Zielonka, utopiony, dokumenty które miał przy sobie natomiast cudem ocalały
7 bp Mieczysław Cieślar, "zginął w wypadku samochodowym" dokładnie 18.04.2010 r, miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku,
8 Krzysztof Knyż,operator Faktów, pokazał na żywo w TVNie wraz z W. Batorem jak TU 154 ląduje w całości. Potem ślad po operatorze zaginął.
9 Marek Dulinicz,szef grupy archeologicznej ze Smoleńska, "zginął w wypadku samochodowym"
10 Dariusz Ratajczak, dr historii, skazany za klamstwo oswiecimskie, jego rozkladajace sie cialo znalezione w samochodzie. Miesiac po katastrofie w Smoleńsku.
Ostatnie siedem osób "zginęło" 1-4 miesiące po katastrofie w Smoleńsku i były w tę sprawę mocno zaangażowane. Wczoraj "samobójstwo" popełnił Lepper. Ciekawe, kogo teraz dosięgną macki POlskiej sprawiedliwości. PRZESTAŃCIE PATRZEĆ, ZACZNIJCIE WIDZIEĆ!!!!

Zastanawiajace

Nuska uważaj co piszesz bo zaraz zostaniesz zmieszana przez błoto przez klike tuska ,że spiskujesz lub że popierasz pis a na tym forum nie wolno popierać pisu i snuć teori spiskowych bo to łamanie prawa i niezgodne z zasadami MW. Władza to władza wiekszość to większość ale nuśka najważniejsze to być sobą i nie bać sie mówić prawdy mimo iż prawda boli .
Bardzo dużo ludzi w Polsce się smiało z Leppera ale zazwyczaj tacy ludzie nic w życiu nie potafią osiągnąć oprócz naśmiewania się z innych a Leper mimo iż był prosty to dał nadzieje wielu Polakom , przynajmniej częśc rolników miała nadzieję ,że mają swojego przedstawiciela w sejmie bo teraz tylko pamięta się o nich przed wyborami . Jedyne co moge dodać to wyrazy współczucia dla rodziny.
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,