MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Raport milllera wasze reakcje ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 8 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Lenusia

Post #1 Ocena: 0

2011-07-31 13:15:28 (14 lat temu)

Lenusia

Kobieta

Z nami od: 23-03-2011

Ja powiem krótko ... mam w d... cały raport bo do niczego on potrzebny. Jak słyszę ciągle o tym Smoleńsku to się już tego słuchać nie chce. Co włączy się tv to w PL ciągle kłótnie,afery jednym słowem Polska to jeden wielki dom wariatów. Niech zajmą się poważniejszymi sprawami,których dotyka biednych ludzi,którzy muszą żyć za 600zł. Niech zajmą się dziećmi w Polsce niedożywionymi. Jest tyle ważniejszych spraw a oni ciągle wiercą dziurę o tym Smoleńsku. Wszyscy politycy tacy sami a jak widzę Kaczyńskiego Jarosława to od razu przełączam na inny program. Masakra co się dzieje w Polsce. Nie dziwie się,że reszty świata zbytnio nie interesuje ten cały raport.
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę :)))

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2011-07-31 13:30:16 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2011-07-31 13:13:24, Sarmatian napisał(a):
[...]
Notoryczny kłamca i tyle.
[...]

Jak powszechnie wiadomo Bracia Kaczynscy slyneli i z prawdomownosci, i z umiejetnosci interpersonalnych. Jednym zdaniem

- Prawdomowni Dyplomaci

A ja ci powiem tak: Taka sama cholota i oszusci jak Ci wszyscy z ktorymi wspolpracowali. Takie same polityczne gnojki jak Lepper i Giertych. Oddali rure Baltycka Ruskim i Niemcom, dali im bat na Polske. A Ciebie emigranta nazwali Nieudacznikiem - ciesz sie ze nie Zdrajca. A popisy Jaroslawa po smierci brata to zwykle polityczny sciek. Nie ma oczyszczalni na swiecie, ktora moglaby to szmabo z niego zmyc.

PiSowski ZBoWiD - Zwiazek Bojownikow o Wladze i Dominacje.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

PalaczCO

Post #3 Ocena: 0

2011-07-31 13:41:31 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-07-2011

Cytat:

2011-07-31 11:26:02, ironiusz napisał(a):
Cytat:

2011-07-31 08:12:56, PalaczCO napisał(a):

dlaczego?
ponieważ dla typowego odbiorcy raportu zrozumienie różnic: prędkością kątową a liniową jest trudną.
ironiusz, tego nie da się przeliczyć na inne jednostki j:-]:-]:-]:-]:-], pozdrawiam

Drogi Winstonie, zebys w bledzie dalej nie zyl, zajrzyj prosze pod te dwa linki, ktore specjalnie dla Ciebie znalazlem.
(Specjalnie, w sensie latwe do zrozumienia):

Latwy
Troche trudniejszy, jednak wciaz latwy

Pozdrawiam Cie serdecznie.

...
;)

oj wyjątkowo uparty jesteś,
prędkość kątowa to pochodna kąta a liniowa drogi po czasie,
nie można tych wartości bezpośrednio porównywać,
Prędkość kątowa wirnika mierzona przy końcu łopatki będzie równa mierzonej w osi wirnika.
Gratuluję również świetnego pomysłu na mierzenia prędkości kątowej dźwięku :-]:-]:-]

Może pozostali koledzy inżynierowie specjaliści od przypisywania winy pilotom /ruskim zwyczajem pomogą/ Ci w naukowych analizach, :-]
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

Sarmatian

Post #4 Ocena: 0

2011-07-31 13:47:10 (14 lat temu)

Sarmatian

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-06-2010

Nie wspominałem o PISie, no ale dobra.
Czyli co ?
Według Ciebie to Donald-kłamca-Tusk powinien wyjść i powiedzieć:

Łgałem jak pies, ale PIS też kiedyś łgał.
Oddałem Ruskim śledztwo bo PIS oddał rurę.
PIS kłamał i oszukiwał to PO będzie robić i robi to samo.
Łgałem o cywilnym statusie ale PiS też kiedyś łgał.

Błyskotliwy tok rozumowania, nie pierwszy raz zresztą, kilka razy tak odpowiadałeś jak ktoś przycisnął PO argumentami do ściany.

No..., hmm.., um.., eeee..., yyyh..., ale PIS też kiedyś kłamał.
Brawo.

.

[ Ostatnio edytowany przez: Sarmatian 31-07-2011 13:52 ]

"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2011-07-31 14:02:19 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia - co nie?
Mamy raport, czekamy co dalej. A dlaczego czekamy? Bo nawet zwolennicy teorii zamachu i ci co slyszeli strzaly w Smoelnsku juz nie propaguja tych bzdur. Wiec zanim podejmiemy wazkie decyzje czeajmy jak ta sytuacja sie rozwninie.
Zreszta, jelsi o mnie chodzi to powtorze to co mowilem kilka razy:

- Jesli chcesz napisac List Otwarty do Premiera RP Donalda Tuska z pytaniami, ktore zadajesz na tym watku to ja sie pod tym listem podpisze.

Dla zasady, ze mozna probowac zalatwic wszystko w cywilizowany sposob.
A jesli chodzi o porownianie Rury i Smolenska:

- Jesli nazywacie Premiera RP zdrajca za rzekome oddanie sledztwa Rosjanom - to jak naziwesz Prezydneta RP za oddanie niezaleznosci energetycznej RP Rosjanom i Niemcom?

Patriota?

Poza tym zacytuj te wypowiedzi stwierdzajace definitywnie ze to czy tamto, o czym tak sie rozpisujesz. Bo z tego co ja widze, to ten zalosny PiSik poplakal sie ze zloSci, ze nie moze winy za Cale Zlo Swiata zrzucic na tych, ktorzy wygrali wybory bo wyborcy na nich zaglosowali. A wyborcy zaglosowali tak jak chcieli bo mieli dosyc tych Politycznych Nieudacznikow.
I teraz dziej sie to samo, byle tylko zrzucic wine na kogokolwiek za niepowodzenia PiS byle nie tych co za nie odpowiadaja. A z tego co ja pamietam to Premier mowil - poczekajmy na wyniki sledztwa. Wyniki mamy i co Ty na to Sarmatian? Nagle sie okazuje ze Raport wskazuje winnych i po Polskiej stronie, i (UWAGA) po Rosyjskiej stronie.
Okazuje sie ze Raport zly bo nie po mysli PiS - wiec trzeba zbowu obrzucic blotem Premiera bo przeciez musi byc winny. A musi byc winny bo jak smial przeciez wygrac wybory.

Zwykly ZBoWiD - Zwiazek Bojownikow o Wladze i Dominacje a nie PiS.

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-07-31 14:04:03 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2011-07-31 14:06:36 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Mam propozycje aby zalagodzic spor - poczekajmy na wybory. PiS wygra i przeprowadzi wlasne sledztwo - zobaczymy wyniki i przedyskutujemy cala sytuacje raz jeszcze.

Do góry stronyOffline

stokesay

Post #8 Ocena: 0

2011-07-31 14:07:06 (14 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Cytat:
To są regulacje międzynarodowe

Jakieś źródło takiego wniosku ?
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2011-07-31 14:14:17 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Sarmatian

Post #10 Ocena: 0

2011-07-31 14:30:18 (14 lat temu)

Sarmatian

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-06-2010

Cytat:

2011-07-31 14:02:19, marcinb napisał(a):

- Jesli nazywacie Premiera RP zdrajca za rzekome oddanie sledztwa Rosjanom

Cytat:

Nie wiem co to znaczy.

Cytat:

Nie porównuję, Ty porównujesz, właśnie na tej zasadzie co napisałem wcześniej czyli, PO narobiło syfu ale zobacz co wcześniej w innym miejscu PIS narobił.
Na razie rozmawiamy o raporcie do którego PIS nawet przecinka nie miał szans wstawić.
Najlepiej to pominąć PIS w tym temacie, bo temat o raporcie.

Cytat:

Jesli nazywacie Premiera RP zdrajca za rzekome oddanie sledztwa Rosjanom

Jacy "wy" ? Nie wiem jak "oni" go nazywają, ale jestem w stanie się zgodzić, Tusk = zdrajca + kłamca.
Z uporem godnym maniaka starasz się każdemu oponentowi PO przykleić łatkę PIS.
Już dwa razy a może nawet trzy w innych tematach właśnie bezpośrednio Tobie odpisałem że nie mam nic wspólnego z PIS.
No ale upór maniaka czy raczej fanatyka nakazuje w każdym oponencie widzieć obrzydliwego PISiora.

Cytat:

Całkiem możliwe.

"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,