MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Raport milllera wasze reakcje ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 7 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stokesay

Post #1 Ocena: 0

2011-07-31 10:32:30 (14 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Wszyscy powtarzają te magiczne 15 metrów (nad poziomem pasa, jeśli już coś - nie nad ziemią). Jakoś nikt nie pyta co oni tam robili, bo zgody na pewno nie mieli!
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2011-07-31 10:59:26 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2011-07-31 06:02:10, baltowcom napisał(a):
[...]Człowiek honoru potrafi to przyznać ,a oni... nie... potrafią.[...]

Bazujac na tym co napisales, i na odpowiedziach innych uzytkownikow mozna Twoja fraze zastosowac wobec partii, ktorej jestes zwolennkiem. Ni eiwem czy nie mozesz, czy tez zwyczajnie nie chcesz zaakceptowac raportu - bo jest nie po Twojej mysli. Moze juz najwyzszy czas przemyslec powyzsza fraze i sie do niej dostosowac.

I jak Ci napisal Wielkimar - za zaniedbania z ostatnich 20 lat odpowiadaja WSZYSTKIE rzady wliczajac w to nawet rzady PC i PiS. Proba zrzucenia winy na obecny rzad jest zenujaca i w formie, i w skutkach, proba zbicia kapitalu politycznego na smierci LK.

Proponuje skupic sie na tym co doprowadzilo do wypadku. Na genezie konfliktu miedzy Bracmi K a obecnym rzadem. Na sposobie prowadzenia polityki wewnetrznej. A takze na wspomnianych juz wczesniej ekscesach w Gruzji, ktore o maly wlos nie doprowadzily do smierci pasazerow i zalogi samoloty Prezydenckiego.
Prosze o wnioski plynace z powyzszego, z katastrofy transportowca CASA i wypadku smiglowca Millera.

Albo rozmawiamy powaznie albo siejemy propagande.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

krakn

Post #3 Ocena: 0

2011-07-31 11:06:30 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-07-31 10:14:50, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2011-07-31 09:43:12, baltowcom napisał(a):
Bredzisz człowieku od rzeczy.

czy to nie Ty wczoraj pisałeś coś o uszanowaniu odmiennych poglądów?

I najciekwasze jest to stwierdzenie że jestem POprawny choć nigdy nie byłem wyznawcą żadnej parti. I też mam wiele zastrzeżeń.
A na pewno nie byłem inie będe zwolennikiem destrukcyjnej partii.

Hm, w czwartek rano widziałem próbę rozmowy miedzy politykiem PIS a PO. na opinie "w oczekianiu na wyniki komisji"

Rozmowa nie doszła do skutku, bo przez kilkanaście minut, jedynym potokiem słów jaki był wypowiadany przez PISiora to były epitety.
nawet prowadzący już nie wiedział co ma zrobić, czy się śmiać czy płakać, po prostu nie padały żadne odpowiedzi tylko bełkot inwektyw. A jak już nie miał co powiedzieć to zaczął o byłej dymisji adwersarza, zupełnie nie związanej z tematem.

Zero dyskusji, na temat klapki na oczach jak koń w ciasnym berecie i jedzie z koksem.

Nie wiem co za szkolenia i pranie w tej partii mają, ale myślę że talibowie mogli by się w niej doszkolić 8-)
NIE DLA ORDYNARNEJ polityki.

Aby nie bredzić dalej, na pewno cie zainteresuje następne interesujące spostrzeżenie i uda ci się powiązać fakty.

w dniu gdy doszło do tragedii, na saturnie były błyski
Istnieje duże prawdopodobieństwo że to ONI mieli takie pieruńskie działo co pizdło w ziemie i się samolot rozpod.
Tak to Oni...
Oni są wszędzie 8-)
Tutaj dokładnie jest opisany prawdziwy raport, a nie ten fałszywy milera:

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #4 Ocena: +2

2011-07-31 11:26:02 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2011-07-31 11:31:33 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Panowie, bez osobistych wycieczek prosze.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2011-07-31 11:46:19 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Sarmatian

Post #7 Ocena: 0

2011-07-31 12:23:15 (14 lat temu)

Sarmatian

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-06-2010

Chciałbym posłuchać co ma do powiedzenia Donald-kłamca-Tusk na temat statusu lotu. Przez ponad rok wił się jak piskorz tłumacząc kłamliwie że był to lot cywilny, dlatego wszystko zostało oddane Rosjanom.

Raport jednoznacznie określa lot jako wojskowy.

Niech teraz kłamca Tusk wyjdzie i powie publicznie:
Ruskim wszystko oddałem bo się ze strachu osrałem.
Lot cywilny wymyśliłem i ściemę wam wciskałem.

.

[ Ostatnio edytowany przez: Sarmatian 31-07-2011 12:24 ]

"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .

Do góry stronyOffline

stokesay

Post #8 Ocena: 0

2011-07-31 12:42:00 (14 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Raport dokładnie mówi tak:
Cytat:
Statek wykonywał lot w misji oficjalnej i przewoził na pokładzie Prezydenta RP wraz
z delegacją. Na podstawie przepisów międzynarodowego prawa lotniczego nie można
jednoznacznie określić statusu statku powietrznego (ze względu na niejednolitą praktykę
państw w tym zakresie). Z przepisów ustawy z dnia 3.07.2002 r. Prawo lotnicze wynika, że
polski państwowy statek powietrzny używany przez Siły Zbrojne RP uważa się za wojskowy
statek powietrzny. Według zapisów polskiego prawa lotniczego oraz „Instrukcji organizacji
lotów statków powietrznych o statusie HEAD”, samolot Tu-154M był państwowym
(wojskowym) statkiem powietrznym o statusie HEAD.

Tylko, że katastrofa zdarzyła się w państwie, gdzie polskie prawo lotnicze nie funkcjonuje.
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Sarmatian

Post #9 Ocena: 0

2011-07-31 13:13:24 (14 lat temu)

Sarmatian

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-06-2010

Cytat:

2011-07-31 12:42:00, stokesay napisał(a):
Raport dokładnie mówi tak:
Cytat:
Statek wykonywał lot w misji oficjalnej i przewoził na pokładzie Prezydenta RP wraz
z delegacją. Na podstawie przepisów międzynarodowego prawa lotniczego nie można
jednoznacznie określić statusu statku powietrznego (ze względu na niejednolitą praktykę
państw w tym zakresie). Z przepisów ustawy z dnia 3.07.2002 r. Prawo lotnicze wynika, że
polski państwowy statek powietrzny używany przez Siły Zbrojne RP uważa się za wojskowy
statek powietrzny. Według zapisów polskiego prawa lotniczego oraz „Instrukcji organizacji
lotów statków powietrznych o statusie HEAD”, samolot Tu-154M był państwowym
(wojskowym) statkiem powietrznym o statusie HEAD.

Tylko, że katastrofa zdarzyła się w państwie, gdzie polskie prawo lotnicze nie funkcjonuje.

Jaja sobie robisz ?
Według zapisów polskiego prawa lotniczego oraz "Instrukcji organizacji
lotów statków powietrznych o statusie HEAD"
, samolot Tu-154M był państwowym
(wojskowym) statkiem powietrznym o statusie HEAD
.

To są regulacje międzynarodowe.

Chicagowska to już w Rosji jak najbardziej obowiązuje ?

Nadal chciałbym wysłuchać Donalda-kłamcę-Tuska dlaczego się osrał i oddał wszystko Ruskim i dlaczego kłamał o cywilnym statucie lotu.
niech wyjdzie i opowie o swoich łgarstwach.
Na razie się schował i odbywa tajne narady ze Schetyną i innymi przydupasami.
Tylko niech nie gada że go Klich okłamywał.
Notoryczny kłamca i tyle.

"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .

Do góry stronyOffline

piekar10

Post #10 Ocena: 0

2011-07-31 13:14:56 (14 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

Zastanawiam się dlaczego rosjanie nie chcą wydać skrzynek i wszystkich innych dowodów katastrofy .Jaki jest powód ? ponoć żadnych przeszkód nie ma wię o co chodzi , druga sprawa komisja milera stwierdziła ,że sztucznej mgły nie było to mimo iż ja nie twierdze i nie podejrzewam ,że była ale pytam na jakiej podstawie może ktokolwiek teraz stwierdzić czy mgła była?
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,