MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Raport milllera wasze reakcje ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 25 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 25 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

wielkimar

Post #1 Ocena: 0

2011-08-09 23:12:55 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Tematem tego wątku jest:

"Proszę o wasze reakcje ( a nie Agitacje) co myślicie o tym raporcie, czy satysfakcjonuje was czy nie?."
Nie pytam o mgły , strzały , hel .....
itd , itp .
Temat winy czy nie i czyjej to pomysł na osobny wątek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wielkimar

Post #2 Ocena: 0

2011-08-09 23:16:23 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-09 23:12:44, Redoxa8 napisał(a):
Skrzynki wlasnosc Polski - dlaczego do dzisiaj nie ma ich w Polsce ?????wrak pociety a dlaczego zanim go pocieli nie kazali go zabrac polskiej stronie ????? po roku czasu chyba powinni oddac czy moze wcale nie oddadza bo juz nie oplaca sie transportowac - podstawowe dowody do ktorych po roku nie mamy dostepu prawda???? a dlaczego ?????

Do skrzynek nie mieliśmy dostępu ??? tłumaczę po raz kolejny ,kopia z oryginału skrzynek jest tym dowodem.
Poczytaj na jakich warunkach dostęp do nich miała jedna i druga strona. Zawsze muszą być obie strony aby otworzyć sejf z tymi skrznkami.

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2011-08-10 00:01:31 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Redoxa,

Kapitan mogl kochac nawet wlasna zone i kota. Mogl nawet kochac samolot i nawigatora, ale nie znaczy to ze nic poza tym ze byl kochliwy.

Podaj konkretne informacje zamiast domyslow.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

PalaczCO

Post #4 Ocena: 0

2011-08-10 07:08:01 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-07-2011

Cytat:

2011-08-09 23:06:34, wielkimar napisał(a):
Redoxa8- Ok konkretnie co w/g ciebie jest nie prawdą w tym raporcie,

Uważam, że dorysowali dodatkowe pola emisji radiolatarni bliższej tak aby im pasowało.
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-08-10 09:39:27 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #6 Ocena: 0

2011-08-10 10:32:41 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Pisałem , KONKRETNIE ,masz jakieś dowody ? bo jak nie to są tylko kolejne i coraz to nowe bajki bez poparcia w faktach.

Do góry stronyOffline

PalaczCO

Post #7 Ocena: 0

2011-08-10 10:54:10 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-07-2011

Cytat:

2011-08-10 10:32:41, wielkimar napisał(a):
Pisałem , KONKRETNIE ,masz jakieś dowody ? bo jak nie to są tylko kolejne i coraz to nowe bajki bez poparcia w faktach.

Dowodów nie mam,
wygraliście, bierzcie po wiaderku wazeliny i biegiem po nagrodę do rosyjskiej ambasady.
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-08-10 11:00:58 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #9 Ocena: 0

2011-08-10 11:47:23 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Palacz- winston itd. Ja ci chłopie nie ubliżam i tego sobie w stosunku do mnie nie życzę . Zachowaj choć resztki godności i przestań wszystkich oceniać jako ruskich przydupasów.
Temat wątku jest prosty ....więc albo trzymaj się wątku albo nie pisz w nim.

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #10 Ocena: 0

2011-08-13 02:13:53 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2011-07-30 09:14:41, Niezapominajka77 napisał(a):
Ja nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym całym nazywaniu naszego premiera Donalda po nazwisku, głównie po nazwisku? Na bilbordach w Polsce wszędzie dziwny mały człowiek podpisany "Premier" Nasz obecny premier to tylko Tusk...

Nie ważne jaką opcję polityczną wyznajemy, czy podzielamy. To premier i należy mu się szacunek.

Gierki? Kurcze moze ja nie jestem do końca obiektywna, bo kiedyś chciałabym wrócić do Polski i panicznie chcę by było tam normalnie, ale dla mnie opowiastki o zamachach, wybuchach i piłowaniu skrzydeł oraz strzelaniu do rozbitków, to są gierki.

Klicha nikt się nie pozbył, Klich się sam zdymisjonował, bo uważał, ze tak powinien. Nie każdego byłoby stać na taką decyzje.

Nie wiem co niektórzy chcieli wyczytać w tym raporcie, jak to nie jest prawda?

Codziennie dzieją się wielkie tragedie, codziennie ktoś kogoś traci. Dzieci umierają w hospicjach i szpitalach...
Ja najchętniej widziałabym zakończenie publicznej debaty o katastrofie smoleńskiej. Juz to pisałam, ze trzeba dać tym ludziom spocząć w pokoju.

OOOOOOOO! To ważki głos w tej dyskusji!!

Na szczęście wczoraj zamówiłem sobie książkę - Mariusz Czarniecki "W niewoli mediów".

I to jeszcze warto podkreślić:
Nie każdego byłoby stać na taką decyzje.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 25 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 24 | 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,