MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Raport milllera wasze reakcje ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 24 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 24 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Redoxa8

Post #1 Ocena: 0

2011-08-09 21:49:03 (14 lat temu)

Redoxa8

Kobieta

Z nami od: 09-08-2011

Przykro mi Catch ale jestes powiem ladnie brzydki obrazajac mnie - to ze mam inne zdanie i nie jestes w stanie mnie przekonac to zaraz trzeba obrazic kogos TAK ??? Zabraklo Ci pomyslow czy pytan - tak mysli wiele osob i to nie musza byc zwolennicy PiS-u - dalam Ci swoj przyklad z zycia jak trzeba byc czujnym zeby Cie nie zmanewrowano -szanuje Twoje wypowiedzi bo masz do nich prawo wiec to powinno dzialac w dwie strony -jestesmy Polakami i nie powinnismy ze soba walczyc takie jest moje zdanie -Pozdrawiam Cie - dobranoc wszystkim.:-(

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-08-09 21:53:17 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Redoxa8

Post #3 Ocena: 0

2011-08-09 22:15:18 (14 lat temu)

Redoxa8

Kobieta

Catch ale jestes uparty - o jakich srebrnikach piszesz ???? kto to jest Winston - dlaczego kojarzysz mnie z nim ???????????? WINSTONIE WZYWAM CIE na pomoc bo Catch mysli ze to Ty jestes - widze ze jak sie czegos uprzesz to nikt nie przekona Cie a czasem warto posluchac innych - po prostu nie rozumiemy sie i odbieglismy zupelnie od tematu dlatego koncze te rozmowki . Pozdrawiam Dobranoc.

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #4 Ocena: 0

2011-08-09 22:24:34 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Redox

a masz jakies sensowne badania czy inne ekspertyzy przeprowadzone zeby podwazac istniejace czy to twoja prywatna opinia typu A mnie sie wydaje....
Oczywiscie masz prawo do wlasnej opinii. Masz prawo nie akceptowac raportu i nawet glosic wlasne teorie czy to byl zamach czy tylko spisek. Bo skoro juz nie zamach to zostala tylko opcja spisku. Ale po co komu spisek skoro nie bylo zamachu?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

PalaczCO

Post #5 Ocena: 0

2011-08-09 22:32:24 (14 lat temu)

PalaczCO

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-07-2011

Redoxa8,
ignoruj Catcha, nie warto marnować na niego czasu, nie podyskutujesz, jedynym jego celem jest robienie gnoju w tematach takich jak ten.
– Panie Marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ku**y i złodziei, mości hrabio. -- Józef Piłsudski

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-08-09 22:57:34 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Redoxa8

Post #7 Ocena: 0

2011-08-09 23:01:53 (14 lat temu)

Redoxa8

Kobieta

O jak fajnie ze cos napisales dzieki -jestem tu nowa a on zaraz ze to Ty coz niech mowi co chce to jego problem - marcinb ja jestem realistka i tak jak poprzednio napisalam to nie mozna byc sedzia w swojej sprawie a mianowicie :katastrofa wydarzyla sie u sasiadow ,samolot byl ich produkcji i u nich w styczniu serwisowany ,lotnisko jezeli mozna nazwac to lotniskiem znamy tez stan jego ,zaloga tego lotniska nie zostala przesluchana na poczatku przez polska komisje i sasiedzi mieli orzec kto zawinil w tej katastrofie -dziwne to jest ze wiele ludzi inaczej mysli ?????? mozna snuc rozne domysly i wobec takich niedociagniec i brakow dowodow - wedlug mnie to juz nie ma sensu bo prawdy sie nie dowiemy zbyt duzo stracilismy mozliwosci dociekan w tej sprawie.Jedno wiem ze kapitan samolotu kochal to co robil - byl mlody mogl przejsc do cywila i tam zarabiac duze pieniadze ale nie wszyscy sa tacy .Duzo czytalam o nim i dlatego nie sadze ze on zawinil i nigdy nie sadzilam a jak wiesz probowano zgonic wine na niego tez .

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #8 Ocena: 0

2011-08-09 23:06:34 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Redoxa8- Ok konkretnie co w/g ciebie jest nie prawdą w tym raporcie , co w nim jest powielane? bo jeśli prawda to zgadzam się.
Co do oryginałów czarnych skrzynek : to nigdy nie używa się ich do odczytów, zawsze korzysta się z kopii oryginału a oryginalną skrzynkę zamyka się aby jej nie uszkodzić ( nośnika danych) . Dalej co do niszczenia wraku, myślisz ,że nawet średnio rozgarnięty śledczy nie rozpozna miejsc pociętych piłami etc. ???
Tak więc konkretnie czy raport nie pokazuje prawdy , czy jest zły bo pisany przez tych przez których był napisany?.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-08-09 23:08:43 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Redoxa8

Post #10 Ocena: 0

2011-08-09 23:12:44 (14 lat temu)

Redoxa8

Kobieta

Skrzynki wlasnosc Polski - dlaczego do dzisiaj nie ma ich w Polsce ?????wrak pociety a dlaczego zanim go pocieli nie kazali go zabrac polskiej stronie ????? po roku czasu chyba powinni oddac czy moze wcale nie oddadza bo juz nie oplaca sie transportowac - podstawowe dowody do ktorych po roku nie mamy dostepu prawda???? a dlaczego ?????

Do góry stronyOffline

Strona 24 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,