Catch , nie zapominaj ,że istnieje demokracja i ,że Pis do póki nie łamie prawa to może uprawiać politykę w sposób jaki chce, to po pierwsze , po drugie pomijajac przyczyny tej katastrofy to tusk daje i dał sie ograć putinowi a Pis sobie nie pozwoli na takie samobóje.
Wczoraj pis powiedział ,że BOR nie dopełnił obowiązków nie sprawdził lotniska i pomijając to czy miał racje czy nie wczoraj w wieczornych programach zaczęto dyskutować ,że trzeba zmienić przepisy tak aby Bor czy ktoś inny odpowiadał za w/w przykład - czyli to pis zwraca uwage na ważne elementy zaniechań i to on przyczynia się do zmian na lepsze .
Catch może mapisz nam co zrobił tusk przez ostatnie 5 lat.
Niezapominaj również że bardzo dobrze jest gdy opozycja jest silna a Pis jest bo wtedy złodzieje i matacy choć troche mniej kręcą .
Paniczny strach przed Pisem - pytam się kto się boi - myślę ,że jeśli ktoś ma czyste sumienie to bać sie nie powinien.
Smutne jes to ,że zgineło tyle ważnych osob pomijając przyczyny ale nik nie spadł ze stołka , niesamowite jak dla mnie (nie mylić z klichem który był nie na ręke tuskowi przed wyborami)
Normalnie w Polsce jak ojciec ukradnie butelke mleka z przed sklepu bo dzieci głodne to idzie siedzieć i wielka afera ale za niedopełnienie obowiązków gdzie śmierć poniosła Elita Państwa Polskiego Winnych nie ma!!!
Oby Pis doszedł do władzy i zabrał sie za pasożytów którzy siedzą u koryt i chu.. robią.
To moje zdanie i wcale nie musicie się z nim zgadzć bo w końcu jest demokracja.
A wsydzić sie własnych poglądów nie należy gożej gdy sie nie ma żadnych poglądów i wtedy idzie się głosować jak owczy pęd .
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.