MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kaczyński przed trybunał???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

Str 10 z 25

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

CapitalismConvi

Post #1 Ocena: 0

2011-06-15 19:19:15 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2011-06-15 18:22:57, Hail_Eris napisał(a):
Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że Panowie Kaczyński i Pan Ziobro nie staną przed Trybunałem Stanu oskarżeni o zabójstwo pani śp Blidy.

Nie od tego jest Trybunał.

Staną za naruszenie porządku konstytucyjengo RP polegającym na stworzeniu stanowiska "superszeryfa".

I nad tym można by tu debatować. Co z tego? Większośc piszących tu, podobnie jak ta "wykształcona" cześć społeczeństwa, jest przekonana, że to Kaczyński celował, a Ziobro pociągał za spust.;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #2 Ocena: 0

2011-06-15 19:21:30 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-06-15 16:59:21, galadriel napisał(a):
Cytat:

2011-06-15 16:56:18, catslily napisał(a):
Można manipulować faktami. I tak się robi.

Można manipulować opiniami nie faktami.

:-o:-o:-o
Ja proszę dziewczyno, idź odrobić lekcje, zostaw dorosłych z ich problemami.;-)

Tośmy się młodego pokolenia dochowali, psia mać:-?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2011-06-15 19:27:57 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Tradycjnie dowiadujemy sie ze PiS NIGDY NICZYM NIE MANIPULOWAL. Chyba ze czlonkami pod plaszczykiem.

Chetnie wyslucham opinii, ale tylko popartych faktami, ze PiS rzekomo manipulowal i faktami i opiniami.
Chetnie tez wyslucham opinii zwolennikow PiS na temat przedstawionych przykladow.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #4 Ocena: 0

2011-06-15 19:37:54 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Bo Ty chętnie wysłuchasz???

A niby czemu mam Ci dawać taką satysfakcję? Bo Ci się nie chcę poszukać? Jedyne w czym jesteś "dobry" to wydawanie opinii o ludziach wątpiących w Platformę, jako o ciemnych i zmanipulowanych. Nie wiem, co Ci daje podstawy do takiego wyrokowania, bo dla mnie żadnym mędrcem nie jesteś. Co najwyżej politycznie zaangażowanym i stronniczym moderatorem.

Mogę Ci za to przypomnieć jak w relacji dla TVNu red. Kolenda-Zaleska "przytoczyła" słowa Kaczyńskiego, których nie powiedział.

Swoim wytłumaczeniem i tak przebiła tego newsa. "Może tak nie powiedział, ale tak pomyślał":-D

I dla tej młodszej koleżanki - przez to rozumiem manipulowanie faktami. Może teraz zrozumiesz.

Manipulować opiniami! Litości!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2011-06-15 19:43:42 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Rivil

Post #6 Ocena: 0

2011-06-15 19:47:33 (14 lat temu)

Rivil

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

CC...
Faktami nie da sie manipulowac. Zajrzyj "dziecko" do slownika i dowiedz sie co to fakt.
Mozna manipulowac interpretacja faktow... Czego tez dopuscila sie Kolenda-Zaleska.

Zapomnialem dodac jednej rzeczy takie cos mozemy tez nazwac faktem medialnym :), ale nie faktem samym w sobie.

[ Ostatnio edytowany przez: Rivil 15-06-2011 19:49 ]

Tu bylem. Rivil Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2011-06-15 19:58:22 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Widzisz catsilly, problemem tego forum jest grupa ludzi, którzy mają bardzo silnie wyrobione poglądy polityczne. Nie są to poglądy polityczne zgodne z książkową definicją, czyli w wydaniu polskim, polityka międzynarodowa, polityka społeczna i wymiar sprawidliwości, sprawy gospodarcze, czy czasem etyczne, etc.
Ich poglądy polityczne zamykają w sformułowaniu: "Kaczory- kartofle, faszyści, żałośni mali kłamcy, kurduple, popierani przez zacofany kler i moherów. Przeciwnicy postępu w Polsce, zapatrzeni w przeszłość, itp."

Nie mają wielu argumentów na poparcie tego swojego poglądu, ale nie przeszkadza im to wyszydzać Kaczyńskiego i jego zwolenników, a nawet tylko ludzi, nieprzekonanych co do Wszechzła wypływającego z PiSu.
Oczekiwać od nich argumentów? Naiwność. TY masz im dostarczać tych swoich argumentów, żeby Cię mogli punktować i szydzić. Na więcej ich nie stać.

Gdy się tutaj rejestrowałem, to nie spodziewałem się takiej pogardy dla zwolenników innych niż obecnie najpopularniejsza parttii politycznych. Dlatego, im właśnie na złość i z przekory, wstawiłem sobie taki podpis jaki mam teraz, żeby nie myśleli, że jedynie oni mają prawo zabierać głos.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2011-06-15 20:01:16 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2011-06-15 20:02:49 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2011-06-15 20:03:44 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 10 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,