2011-06-16 14:08:23, Catch napisał(a):
Cytat:
2011-06-16 13:44:09, AgentSmith napisał(a):
Catch,
to co ty nazywasz ironią, ja nazwałbym raczej prymitywnym chamstwem,
(nie tyczy się to oczywiście ciebie, tylko ogólnie, rozumienia pojęcia ironii)
ale cóż, skoro moderatorom się to podoba...
oj no ja wiem ze pisiurki najchetniej wycielli by mnie - i to nie z forum a swierzo naostrzonymi kosami
c. jesli juz popadne w obled to bede mial to co jarek prawda?? wczoraj chodzilo ci o obled
chamstwo powiadasz, no tak marta zona adwokata mafii miala zostac pisowska Matka Boska, nie udalo sie niestety, chamstwo to to co jarus wyprawia, chamsko zwyzywal 30 mln polakow od zomowcow - ty sie jakos nie przejalles ja do konca zycia bede pamietal, chamstwo to to ze na trumnie brata uprawia polityke, chamstwo to wtedy kiedy zona edgara. chce go kroic i wykopywac po kazdej kolejnej bzdurnej teorii, chamstwo to reakcja ziobry na zapowiedz trybunalu. dla niego kiedy to znow prubowal wwrabiac niezyjaca Blide w swoje brednie i oskarzenia, chamstwo to smiech jarka nad jej grobem ze kupuje korzuch z tej okazji...
ale dla pisiorkow to norma, nie widzisz tam chamstwa bo to twoja rzeczywistosc...
Ziobro kiedy próbował wrabiać Blidę z tymi swoimi banerkami złożonymi z wycinków wyciętych nie tylko z gazety, ale i z kontekstu, był po prostu prymitywny. Przecież to było jasne, że ktos sprawdzi w jakim kontekscie te wycięte wypowiedzi się pojawiły i wytknie mu to, wykazując bardzo prymitywną próbę manipulacji.
Tu mnie zawodzi nie tyle sam Ziobro, ile ci, którzy dali mu dyplom. Bo przecież nauka prawa opiera się m.in. na logice, a on się zachowuje tak jakby kursu logiki nie zaliczył.