MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kaczyński przed trybunał???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

Str 14 z 25

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2011-06-16 08:35:50 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Hehehehe sluszna uwaga! Po co Trybunal, psychiatra wystarczy.
:-D

A dla CC muszę niestety swój specjalny rodzaj rozmowy, czyli, spokojne i wytrwałe tłumaczenie jak dziecku.
Chociaz do konca ludze sie, ze mimo impregnacji intelektualnej i oporu kognitywnego bedzie wystarczylo przypomniec kilka oczywistosci:

- JEDYNA partia propagowana na Naszym Forum to Piewcy i Spiewcy
- JEDYNA propaganda pojawiajaca sie na Forum to Piewcy i Spiewcy
- JEDYNE osoby tak nachalnie i desperacko propagujace jakas partie polityczna to Piewcy i Spiewcy

Jak to zatem mozliwe, ze cala reszta Forumowiczow akceptuje fakt odpolitycznienia Forum i traktuje symbioze roznych opcji politycznych jako cos naturalnego? Jak to mozliwe ze TYLKO Piewcy i Spiewcy nie chca tego prostego faktu zaakceptowac? Brak kultury, kindersztuby, pieniadze?
No bo skoro nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze - zreszta chyba male pieniadze, a moze nawet tylko bony zywnosciowe na jedzenia dla kota bo tak nieudanej, nieudolnej i nachalnej propagandy w zyciu nie widzialem. To przykre CC, AS i Catslilly ze dajecie sie wciagac w tak zenujace zagrywki polityczne. Zwykly obciach. Nie chcemy tutaj polityczngeo obciachu, zostawilismy go w Polsce. Moze powinniscie dostosowac sie do reszty Forumowiczow i zerwac z takim nachalnym politykierstwem.

---

Tak na marginesie dywagacji polityczno-obyczajowych. Kilka faktow:

- Tercet Egzotyczny wymieniony powyzej nachalnie i nieudolnie propaguje PiS
- Zasadniczo tak zle to robi, ze budzi podejrzenia o przynaleznosci do konkurencyjnej opcji politycznej
- Atakuje PO w typowo pisowski sposob, zatem nie sa to kryptopropagandzisci PO

Kim jest Tercet Egzotyczny? Zniechecili do PiS tyle osob jakt nikt inny, zniechecaja forumowiczow do PO. Kto zatem korzysta z powyzszego zamieszania? Czyzby trzecia opcja polityczna? Czyzby Piewcy i Spiewcy byli zwolennikami SLD? Dokonujac pobieznej analizy tekstow propagandowo-manipulacyjnych mozna dojsc do takiego wniosku.

Ale chetnie wysluchamy innych teorii.
;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2011-06-16 08:41:48 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

Kim jest Tercet Egzotyczny? Zniechecili do PiS tyle osob jakt nikt inny, zniechecaja forumowiczow do PO. Kto zatem korzysta z powyzszego zamieszania? Czyzby trzecia opcja polityczna? Czyzby Piewcy i Spiewcy byli zwolennikami SLD? Dokonujac pobieznej analizy tekstow propagandowo-manipulacyjnych mozna dojsc do takiego wniosku.

Ale chetnie wysluchamy innych teorii.

Od początku stawiałam na redemptorystów. Rosnąca w siłę medialna magnateria. Tadeusz wytresował sobie armie i rozsyłą emisariuszy po wszystkich forach...To zresztą moja ulubiona teoria spiskowa;)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kolezanka_szkla

Post #3 Ocena: 0

2011-06-16 08:51:22 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2011-06-15 22:25:26, CapitalismConvict napisał(a):
[...]
Temat zakłada Agent, albo jakiś przeciwnik PiSu. Zaraz zjawia się się w nim Catch, Kolezankaszklanka, DangerousGirl, Galadriel, Dwunasty oraz sprawiedliwy i politycznie zawsze neutralny MarcinB, plus kilkoro innych. Zawsze ci sami.
Jadą po PiSie jak po łysej kobyle, reagując na zaczepki Agenta. Zabawę mają przednią. [...]

Czy ja kiedykolwiek jechalam po PiSie??? Ty czytasz moje posty?
Ja jezdze - i owszem - po politykach. I to z kazdego ugrupowania. Jak AS wywola inny temat - prosze bardzo. Na temat politykow z PO tez moge. Z SLD - prosze bardzo. Nie wywolujcie tylko tematu Samoobrony, bo ksiazke zaczne pisac. Ja przezylam 8 lat w agencji rzadowej. Zadna partia tak dlugo nie rzadzila.

Problem polega na tym, ze AS nie ma ochoty na normalna dyskusje. Ja probowalam i RAZ i mi sie udalo z nim pogadac normalnie. To byl akurat temat gospodarczy, nie polityczny. Ale tez zaczal od "copy - past". Jeden jedyny raz nawiazal dialog. Pozniej - mimo, ze probowalam - nielzia.

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 16-06-2011 08:57 ]

"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2011-06-16 09:14:39 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kolezanka_szkla

Post #5 Ocena: 0

2011-06-16 09:24:27 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Beth - jest jeszcze lepszy sposob na zablokowanie ustawy - do znudzenia juz tu o tym pisalam. Brak przepisow wykonawczych. Bez nich ustawa jest przepisem martwym. Mamy mnostwo takich ustaw.
A jak juz wisi miecz i nalezy ustawe/rozporzadzenie wydac, to delegacje w tychze sa wziete z sufitu, bo - odnosza sie do nie podpisanych jeszcze aktow. Co jest kompletnie i zupelnie nieslychane. I tu musze obiektywnie przyznac, ze najmniej takich grzeszkow na swoim koncie ma SLD. Co wcale nie oznacza, ze nie ma ich w ogole.

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 16-06-2011 09:31 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

AgentSmith

Post #6 Ocena: 0

2011-06-16 09:30:13 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Czytać uważnie,

CapitalismConvi ma rację, dałem się wmanewrować w niepotrzebne i głupkowate pyskówki.
Nie jestem związany z PISem ani z innym ugrupowaniem politycznym, chociaż nie zaprzeczam, z PISem jest mi chwilowo po drodze.

dalej,
jak komuś nie podoba się sposób wyjaśniania katastrofy smoleńskiej,
jak komuś nie podoba się jak rząd traktuje kibiców,
jak komuś nie podoba się obmacywanie z sowietami,
jak ktoś chciałby aby jego prezydent umiał pisać poprawnie,
jak kogoś męczą coraz wyższe podatki,
jak ktoś nie lubi Niesiołowskiego i Wojewódzkiego,
gdy ktoś się sprzeciwia stawianiu pomników najeźdźcom,
jak ktoś sprzeciwia się zadłużaniu Polski,

no o przecież musi być z PiSu
i tak mnie geniusze zaszufladkowaliście.

Moderatorze Marcin i moderatorze Dwunasty zastanówcie się przez chwilkę gdy następnym razem będziecie podpisywali się pod wpisem wulgarnego Catcha czy sami nie prowadzicie nachalnej propagandy.
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2011-06-16 09:32:36 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kolezanka_szkla

Post #8 Ocena: 0

2011-06-16 09:38:44 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

AS - bo to wszystko zalezy od jezyka, jakim piszesz. W jednym tylko temacie nazwales mnie lewakiem, komuchem z dziada pradziada (co mnie przyznam baaaardzo ubodlo zwazywszy historie mojej rodziny), i jeszcze kilkoma niesmacznymi okresleniami. Kto z politkow tak opisuje swoich adwersarzy?

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 16-06-2011 09:51 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2011-06-16 09:44:16 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Na dobrą sprawe uważam, że to bez sensu, ale niech ci będzie.

Dla ciebie CC to ja nie jestem "dziewczyna", tylko Pani Galadriel.

Chociaż masz racje, redemptoryści prześcignęli wszystkich w manipulacji faktami, opiniami, interpretacjami. Ta śpiewka o tym, że wszystkie media (oprócz oczywiście Trwam and company) kłamią, pojawia się wszędzie. Do znudzenia i na każdym forum.

Zjawil sie kiedyś taki głupek na forum, i wysyłał ludziom zaproszenia do grona znajomych na pw. Miedzy innymi mnie. Bardzo chciał poukładać sobie swój prosty świat, dzielący się na my i oni (ci, co "nie lubią" agenta to byli zagorzali przeciwnicy PIS-u, czyli jednocześnie zwolennicy PO). No taka logika, nic nie poradzisz. Chyba faktycznie jakiś nowy i nie kapował o co chodzi w tych naszych sympatiach/ antypatiach. Tak jak ty nie rozumiesz.

Jego retoryka przypominała agenta, czy innego nawiedzonego.
Tylko ten akurat niby był peowcem, czy diabli wiedzą kim.
Potem widziałam, ze go zbanowali, pewnie i tak cały czas tu pod jakimś nickiem egzystuje.

Albo w sumie nie chce mi się rozwijać tej jakże głębokiej myśli, kryjącej się za tą anegdotą.
Oglądaj dalej swoje niezależne, niezmanipulowane media. Na zdrowie.

Przyznać też muszę, że owszem milutko sie rozmawia z Hailem. Najlepiej do białego rana, przy jakimś dobrym (albo mniej dobrym) alkoholu.

Koleżanka szklanka!

Skoro CC mówi, że jeździmy po 'Pis-e' to na pewno ma racje.
Nie ma to jak sobie pojeździć po 'Pis'-e od rana.
;)

Agent Ty się nie dałeś wmanewrować w pyskówki. To ty je od zawsze prowokujesz.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kolezanka_szkla

Post #10 Ocena: 0

2011-06-16 09:50:02 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Cytat:

2011-06-16 09:44:16, galadriel napisał(a):
[...]
Koleżanka szklanka!

Skoro CC mówi, że jeździmy po 'Pis-e' to na pewno ma racje.
Nie ma to jak sobie pojeździć po 'Pis'-e od rana.
;)

Ja tam niee wieem, sie nie orientuje, zarobiona jestem. Skoro mowisz, ze tak jest - prosze bardzo - moze tak byc. Z Toba to ja sie zawsze i w calej rozciaglosci zgodzic moge. :-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 14 z 25 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 23 | 24 | 25 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,