Cytat:
2011-05-28 14:48:19, Catch napisał(a):
Cytat:
2011-05-28 14:33:21, Sarmatian napisał(a):
Nienawiść przesłania Ci jasność widzenia i oceny.
Reszta potem, trzeba dozować powoli.
reszta jak przyjdzie mailem z centrali??
nienawiść na pewno jednemu z nas przesłania jasność widzenia i oceny ale raczej nie mnie ja nie nienawidzę ani jednej ani drugiej strony
Nie jest prawdą to co piszesz.
Zaślepiony jesteś, potwierdzasz to co drugim zdaniem.
Potwierdzają to teksty typu : powtarzasz za prezesem, czekasz na maila z centrali.
Nawet jakbym zacytował samokrytykę Tuska z biuletynu PO nie podając źródła to natychmiast byś mnie zwyzywał od PIS*** który wypełnia wytyczne prezesa.
To jest właśnie czysty fanatyzm, zaślepienie, nie przyjmowanie jakiejkolwiek krytyki, nie mówiąc już o sprawdzeniu czy ta krytyka jest właściwa.
Cytat:
Fanatyzm (łac. fanaticus ) – postawa oraz zjawisko społeczne polegające na ślepej i bezkrytycznej wierze w słuszność jakichś poglądów politycznych, religijnych lub społecznych.
Czyż nie pasujesz do tej definicji ?
Teraz muszę Cie zmartwić.
Nie powielam mów prezesa ani nie czekam na wytyczne z centrali.
Wyjechałem z Polski jak PO i PIS jeszcze nie istniały.
Nie mam nic wspólnego ani z czarnymi ani z czerwonymi.
Jeżeli już to moje poglądy są bliskie JKM.
Rządy PO - tragedia
Rządy SLD - masakra
Rządy PIS - masakra z tragedią.
Staram się pokazać zaślepieńcom że cała "wielka czwórka" jest utaplana w gównie po uszy.
Nawiasem mówiąc to Niesiołowski powinien gnić w kryminale za wsypanie całej organizacji i późniejsze uzupełnianie zeznań na niekorzyść konkretnych ludzi i dodając kolejna nazwiska.
"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .