Str 8 z 35 |
|
---|---|
CapitalismConvi | Post #1 Ocena: 0 2011-05-26 22:32:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
A co złego, że się ludzie czasem o politykę pokłócą?
Mamy sie kłócić, która kawa ma lepszy smak? Bez jaj! Prosta zasada: Kto nie lubi, ten nie wchodzi. |
Arnoldzio | Post #2 Ocena: 0 2011-05-26 22:34:39 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 03-05-2011 Skąd: Cardiff |
Z wygladu na dyktatora nie wyglada. Ale dyktatorzy czesto w ten sposob lecza kompleksy. Nie dziwie sie nawet |
kolezanka_szkla | Post #3 Ocena: 0 2011-05-26 22:41:10 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Capitalism - ja nie pisze o politykowaniu. Czytaj ze zrozumieniem. To co sie dzieje w watkach Agenta jest daaaalekie od politykowania.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
CapitalismConvi | Post #4 Ocena: 0 2011-05-26 22:44:05 (14 lat temu) |
Ale napędza jakoś dyskusję swoimi wpisami, czasem, przyznaję, denerwującymi.
Po wstawieniu zdjęcia chyba zaraz nadciągnie kawaleria, słyszę już tupot koni ![]() |
Arnoldzio | Post #5 Ocena: 0 2011-05-26 22:46:12 (14 lat temu) |
Zanim nadciagnie kawaleria gestapo, chccialbym zauwazyc ze to marcinb wrzucil swoje foto na forum. Ja je tylko rozpowszecniam
![]() |
|
|
Dwunasty | Post #6 Ocena: 0 2011-05-26 22:47:41 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
CC e tam jatka, kolega arnoldzio od paru dni robi wszystko aby się na stałe wypisać z naszego forum. Nie wiem tylko może on nie wie że jest opcja usuń konto?
|
CapitalismConvi | Post #7 Ocena: 0 2011-05-26 22:50:30 (14 lat temu) |
Przynajmniej coś się tutaj dzieje, Dwunasty.
Marcinowib trzeba przyznać, że się nie ukrywa jedynie za nickiem. Jak się juz Jego zdjęcia czepiłeś Arnoldzio, to pokaż, że masz jaja i też wstaw Swoje prawdziwe. |
wielkimar | Post #8 Ocena: 0 2011-05-26 22:50:54 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-05-26 22:30:16, CapitalismConvict napisał(a): Wyszukany, no ba... ![]() Sam się do szarej masy zakwalifikowałeś głupkowato odpisując. Przeczytaj mój pierwszy wpis w tym wątku, to znajdziesz tam rzeczową opinię dotyczącą tematu. Niestety zamiast odpisać w temacie, zdecydowałeś się zwyczajnie przykleić mi łatkę fanatyka. Czekam aż się odniesiesz do mojej wypowiedzi. Tej: Chyba nieuważnie oglądałeś filmik wrzucony przez Agenta. Przecież tłumaczył, że tylko go poproszono o pomoc, a potem zwolniono. Może nie wiesz, ale każdy urzędnik państwowy mam obowiązek ujawniać nieprawidłowości. W odpowiedzi doczekałem się: jej normalnie aż mnie zatkało ![]() Przypomina się kawał o Jasiu, który wybrał się ze swoim wujkiem, Mistrzem Ciętej Riposty, do cyrku ![]() Ty zresztą to pisanie tutaj traktujesz jak jakąś rozgrywkę. Np. nazywasz mnie zawodnikiem, podniecasz się, że ktoś cię zacytował, odpowiedział, etc. Ile ty masz lat? Masz moją odpowiedź: Zarzut to niebanalny: partia, która tak postępuje nadaje się do ubicia w wyborach przez obywateli, do osądzenia przez państwo. Potrzebny jest do tego jeden drobiazg: dowód, no dobrze - choćby poważna poszlaka. Tymczasem Kamiński, doświadczony człowiek specsłużb, powołuje się na zeznania gangstera złapanego przez odpowiednie służby. Na dodatek zeznania, których nie słyszał i nie czytał. Opowiadał mu o nich prokurator (lub prokuratorzy) prawie dwa lata temu, gdy był szefem CBA. Z tego spotkania ani Kamiński, ani jego ludzie nie zrobili żadnej notatki. Nawet gdyby taką notatkę zrobili - to i tak budziło by wątpliwość powoływanie się dziś na zeznania gangstera, które się zna z opowieści. Tak jak u cioci na imieninach, kiedy trzeba zabawić znudzonych gości. Na dodatek zwykłe doświadczenie ludzkie, z filmów, z życia służb świadczy o tym, że przestępcy, czy ludzie tylko podejrzani o przestępstwo potrafią zeznać wszystko, obciążyć ojca, matkę i najlepszego przyjaciela byle tylko wyjść na wolność. A były szef CBA powinien tę właściwość ludzką dobrze znać. Przypomnij mi kiedy to nazwałem cię zawodnikiem ? bo nie kojarzę , nie przyklejam tobie łatki fanatyka ,to jest fakt. Naprawdę akurat twoje posty jakoś mnie nie podniecają, a lat mam wystarczająco dużo. Myślę ,że zaspokoiłem twoją ciekawość odpowiadając na wszystkie nurtujące cię pytania w tym wątku. Nie wiem tylko o jakiej rozgrywce piszesz ale nawet mnie to nie bardzo ciekawi. ![]() |
Arnoldzio | Post #9 Ocena: 0 2011-05-26 22:54:07 (14 lat temu) |
![]() Co ma piernik do wiatraka? ![]() ![]() ![]() A linka do twojego profilu moge wstawic? Czy znowu znajdziesz jakis niepasujacy przepis? |
Arnoldzio | Post #10 Ocena: 0 2011-05-26 22:55:30 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-05-26 22:50:30, CapitalismConvict napisał(a): Przynajmniej coś się tutaj dzieje, Dwunasty. Marcinowib trzeba przyznać, że się nie ukrywa jedynie za nickiem. Jak się juz Jego zdjęcia czepiłeś Arnoldzio, to pokaż, że masz jaja i też wstaw Swoje prawdziwe. Specjalnie dla ciebie wstawie w weekend. Git? |