MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mafia finansowała PO?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 34 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 34 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CapitalismConvi

Post #1 Ocena: 0

2011-06-20 18:44:21 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Koleżanka, w moim poście nie podważałem Twoich osobistych doświadczeń w jakiejś agencji. Podobnie jak Ty, podzieliłem się na forum moją wiedzą o sytuacji w agencjach. I nie zmieniłem na ten temat zdania.

Wcale nie zaprzeczyłem, że PiS nie przyjmował swoich protegowanych. A czy te 6 osób dostało się ponieważ przynależało do PiSu, czy zwyczajnie zadziałała zwykła, typowa protekcja? Wierzę, że ludzi o takim poziomie się przyjmowało i przyjmuje do tych agencji. Dlatego jestem o nich jak najgorszego zadania.

Co do Twojej deklaracji, to pozwolisz, że na podstawie wiedzy o przyjmowaniu i na wyższe i niższe stanowiska w urzędach państwowych, nie wypowiem się, czy wierzę w Twoją historią.

O jaki naciski Ci natomiast chodzi w czwartym akapicie? Jakie to były paskudne naciski za PiSu, a za PO nie ma?

Co masz na myśli pisząc, że mam dorosnąć? Wnioskujesz, że jestem niedojrzały po tym, że wg Ciebie nie wiem jak jest w agencjach rolniczych? Może lepiej sama dorośnij i nie obrażaj tylko dlatego, że ktoś ma inny pogląd.

Ja znam kilka osób z agencji rolniczych, ARiMR i ARR. I wierz mi, że ludzie przed rządami PiS zbijali tam jak na polskie warunki kokosy. Pod kuratelą PSLu i SLD w mniejszym stopniu. Niewiele wiem jak było później, może już nie było tylu premii.
Oskarżasz, że PiS zrobił w tej agencji czystkę, a na czele stanął członek Samoobrony. Może to była Samoobrona, a nie PiS? To Lepperowcy brali te agencje.

Krytykujesz mnie, nazywasz niedojrzałym, a potem piszesz, że Ci nie zależy czy uwierzę i dam się przekonać. No to mi tym bardziej na przekonywaniu Ciebie nie zależy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2011-06-20 18:59:28 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Jaki rozmowca taka dyskusja :-D :-D :-D

Nachalna propaganda wywoluje taka sama reakcje.
Kilka razy tlumaczylem ta prosta zasade, widze ze bez efektow wiec powtorze:

Konczy sie nachalna propaganda PiS, zaczyna sei spokoj.

Jedyna partia nachalnie sie panoszaca na salonach MW to Tercet Egzotyczny Wielbicieli Jacka Kurskiego - tego od Ciemnego Ludu - i PiS. Wiellokrotne prosby o przyklady Wielkich Osiagniec spelzly na niczym. Glownie z powodu braku takowych. Czego szczerze wspolczuje. I juz nawolywac do prezentacji rzekomych nie bede, bo mi was zwyczajnie szkoda.

Wyborcy zaglosuje na kogo uwazaja i nachalnie wmawiac im ze sa Ciemnym Ludem jest zwyczajnie nei na miejscu. Jedni na SLD inni na LSD, jedni na Chlopow inni na Kobity. Narzucac sie Forumowiczow z Jedynym Swiatopogladem jest zwyczajnie niegrzeczne i moze to wreszcie zrozumiecie.

:-D :-D :-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

pastele

Post #3 Ocena: 0

2011-06-20 20:03:09 (14 lat temu)

pastele

Kobieta

Z nami od: 14-01-2011

http://www.youtube.com/user/grzegorz335?blend=28ob=5#p/u/O/Ifa7wD8sOsM

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #4 Ocena: 0

2011-06-20 20:07:21 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2011-06-20 20:03:09, pastele napisał(a):

The video you have requested is not available. If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-06-20 20:10:40 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-06-20 20:19:13 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Mam pomysl na film o tego typu ludziach. Tytul przychodzi sam do glowy:

Czlowiek z Betonu

;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

pastele

Post #7 Ocena: 0

2011-06-20 20:27:02 (14 lat temu)

pastele

Kobieta

Cytat:

2011-06-20 20:10:40, Catch napisał(a):
Cytat:

2011-06-20 20:03:09, pastele napisał(a):

podpiska pod
"Konwencja tuskomatołów w Gdańsku - 11.06.2011"
już wiem dlaczego się tak oburzacie jak ja piszę pisiorki :)
piskomatołki?? lepiej pisiorki ??

zresztą zapewne kolejny tendencyjny filmik miksowany przez pisiorka (teraz to już chyba można oficjalnie prawda??)
filmik tendencyjny,hmmm? czy moze byc cos bardziej tendencyjnego i nudnego niz twoje okroione wypociny ?W zasadzie mozna zaliczyc do tego gatunku twojego intelygetnego kolege ,ktory o czy nie rozmawiac czy to o pogodzie ,czy o zabytkach Londynu wszedzie widzi Pis i spisek ,no ale widocznie ten typ tak ma

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-06-20 21:07:06 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-06-20 21:19:57 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

pastele

Post #10 Ocena: 0

2011-06-20 21:29:28 (14 lat temu)

pastele

Kobieta

Cytat:

2011-06-20 21:07:06, Catch napisał(a):
Cytat:

2011-06-20 20:27:02, pastele napisał(a):
filmik tendencyjny,hmmm? czy moze byc cos bardziej tendencyjnego i nudnego niz twoje okroione wypociny ?W zasadzie mozna zaliczyc do tego gatunku twojego intelygetnego kolege ,ktory o czy nie rozmawiac czy to o pogodzie ,czy o zabytkach Londynu wszedzie widzi Pis i spisek ,no ale widocznie ten typ tak ma

po pierwsze WOW
a po drugie - jak moje okroione wypociny są nudne to nie czytaj i nie komentuj :)
w ogóle to bardzo ciekawa wypowiedź
ta ostatnia
wow..

w sumie nie bardzo wiem co dodać do tak merytorycznych argumentów jakie wysunąłeś
teraz nam wyjaśnij kto to jest konserwatysta
beeez zaglądania do słownika :)
nie wiem ,moze ogorek wyjety ze sloika, ale za to dobrze znam znaczenie slow ,"urojenie""obsesja" i samokrytycyzm.

Do góry stronyOffline

Strona 34 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,