MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mafia finansowała PO?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 24 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 24 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CapitalismConvi

Post #1 Ocena: 0

2011-06-09 18:17:39 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2011-06-09 17:29:17, Dwunasty napisał(a):
A ja myślę iż jest jednak drobna różnica pomiędzy CC a AS.
CC chyba wierzy w to co pisze i chociaż w wielu sprawach się z nim nie zgadzam to należy jego zdanie uszanować. Przede wszystkim bo to jego zdanie, a nie skopiowane i wklejone.

AS według mnie za spamowanie i śmiecenie na tym forum ma płacone i będzie nam tu wrzucał kazde g...o jakie mu centrala podeśle.

Dwunasty, naprawdę tak trudno Ci uwierzyć, że mieszkają jeszcze i tu i w Polsce Twoi rodacy, którzy patrzą inaczej na świat niż Ty? Że te 30% to nie tylko babcie w berecie na głowie?
Oglądałeś "Krzyż"? Zauważyłeś jak różnorode środowiska i grupy wiekowe przyjeżdzały tego krzyża bronić?

Proszę, napisz tu szczerze z jakich źródeł czerpałeś wiadomości gdy trwała cała ta nieszczęsna zadyma. Nazwami polskich stacji telewizyjnych, radiowych, czy portali internetowych.
Zaskocz mnie i napisz, że wszystko co zobaczyłeś w TVNie konfrontowałeś później na niezależna.pl, albo naszdziennik.pl
Liczę na odpowiedź, bo nie chciałbym wyrabiać sobie opinii podobnej do tej, którą Ty masz o Agencie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2011-06-09 18:24:07 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #3 Ocena: 0

2011-06-09 18:41:43 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-06-09 18:24:07, Catch napisał(a):
ja jakos zauwazylem ze i rzadzacy uk zmienili cele jak i obama w usa tez z,ienil cele w gospodarce po nastaniu kryzysu (chyba wszedzie w europie tak sie stalo, w Polsce rzad tez) ale pis nie zauwazyl, smutne i swiadczy o przygowaniu do objecia wladzy...

Kurde, człowieku. Zaczynam już tracić cierpliwość. Przecież masz tam jak byk "Pakiet działań antykryzysowych 2009-2010":-W

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-06-09 18:54:32 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2011-06-09 18:55:32 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

CC,

trafiles chlopie jak kula w plot.

Partia opozycyjna w kraju w ktorym goscimy, jak zapewne wiesz, tworzy Gabinet Cieni. Jej program, jakikowliek by bie byl, MUSI odnosic sie do bierzacych wydarzen. Trzon zapewne pozostaje taki sam od lat, niemniej jednak warto Plan uaktualniac w odpowiedzi na zmieniajace sie wydarzenia w otaczjacym swiecie.
Z reakcji PiSu wynika, ze sa albo uwstecznieni albo w ciagu ostatnich dwoch lat nic sie nie zmienilo.

A propos twoich sympatii politycznych:

- Byl jakis watek chyba nawet o Smolensku, ktory jest teraz zamkniety, o czym doskonale wiesz. Tam prezentowales swoje poglady w sposob mniej wiecej taki: Nie jestem z PiS, ale... Ale ta niedobra Platforma... Ale Antem Macierewicz ma racje... Ale GW klamie... Ale jak podaje Gazeta Polska w jedyny prawdziwy sposob...

Byla to i marna manipulacja, i marna propaganda. Teraz przynajmniej otwarcie mowisz Jestem z PiSu. Mniej wiecej rownie udana jak rpoba ratowania Przeterminowanego Planu Polityczno-Gospodarczego.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2011-06-09 18:57:50 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-06-09 18:17:39, CapitalismConvict napisał(a):
Cytat:

2011-06-09 17:29:17, Dwunasty napisał(a):
A ja myślę iż jest jednak drobna różnica pomiędzy CC a AS.
CC chyba wierzy w to co pisze i chociaż w wielu sprawach się z nim nie zgadzam to należy jego zdanie uszanować. Przede wszystkim bo to jego zdanie, a nie skopiowane i wklejone.

AS według mnie za spamowanie i śmiecenie na tym forum ma płacone i będzie nam tu wrzucał kazde g...o jakie mu centrala podeśle.

Dwunasty, naprawdę tak trudno Ci uwierzyć, że mieszkają jeszcze i tu i w Polsce Twoi rodacy, którzy patrzą inaczej na świat niż Ty? Że te 30% to nie tylko babcie w berecie na głowie?
Oglądałeś "Krzyż"? Zauważyłeś jak różnorode środowiska i grupy wiekowe przyjeżdzały tego krzyża bronić?

Proszę, napisz tu szczerze z jakich źródeł czerpałeś wiadomości gdy trwała cała ta nieszczęsna zadyma. Nazwami polskich stacji telewizyjnych, radiowych, czy portali internetowych.
Zaskocz mnie i napisz, że wszystko co zobaczyłeś w TVNie konfrontowałeś później na niezależna.pl, albo naszdziennik.pl
Liczę na odpowiedź, bo nie chciałbym wyrabiać sobie opinii podobnej do tej, którą Ty masz o Agencie.
Cytat:

Oczywiście że wiem iż są ludzie którzy maja odrębne SWOJE zdanie ode mnie. Moze nie wszyscy próbują je sprzedawać w tak nachalny sposób jak mocodawcy AS ot co.

Zaskoczę Cie ale oprócz bodajże jednej czy dwóch relacji na żywo w internecie nadawanych przez tvn to nie oglądałem TVN od 10 lat.

Czytam sobie dużo bo lubię i mam czas, ale nie mam ulubionego czy stałego portalu, oprócz oczywiscie MW :)) no ale to rozrywka a nie informacja.

Zaskoczę Cie po raz kolejny nigdy aż tak bardzo nie interesowałem się polityką ale zawsze wiedziałem co się dzieje i miałem SWOJE zdanie na ten temat.

I teraz jeszcze ja zapytam o której zadymie piszesz? tej pod pałacem prezydenckim? Dla mnie to co tam się działo bezpośrednio po katastrofie było zrozumiale i szanowałem ludzi rożnych przekonań którzy oddawali hold tym którzy zginęli w katastrofie.
To co się działo później kiedy chciano usunąć krzyż i przenieść w inne miejsce uważam za skandal i swojego rodzaju porażkę rządu.
Tak porażkę,skoro podjęto decyzje o przeniesieniu krzyża należało to zrobić i koniec. Nie dać się terroryzować grupie ludzi a działać jak państwo prawa działać powinno.

Nie wiem czy chcesz abym podawał wszystkie strony jakie odwiedzam ale mogę powiedzieć że cala pewnością nie odwiedzam lub staram się świadomie nie odwiedzać stron wybiórczej. Resztę jak trafie coś co mnie zainteresuje poczytam czy obejrzę. Ale na pewno nie pochłania mi to zbyt dużo czasu.

hmmmm Twoje zdanie na mój temat, no nie wiem .Jeśli przez myśl przeszło Ci kiedykolwiek iż jestem osoba pokroju Winstona(oddelegowana do wciskania ludziom głupot) to naprawdę i szczerze nie ma to żadnego znaczenia co myślisz na mój temat bo oznacza to iż brak Ci 6 klepki i tak.
Ale wiem że tak naprawdę chyba tak nie pomyślałeś .

Drażni mnie po prostu to wieczne plucie na rzad ,premiera, prezydenta i próby wciskania na siłę Pisu na forum.
Pokaz mi tematy założone przez zwolenników PO,SLD czy PSL na tym forum? Mało lub wcale.Przejrzyj dział polityka i zobacz co znajdziesz. Potem sobie wyrabiaj zdanie.

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2011-06-09 19:07:45 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Sluszna uwaga.

CC zwroc uwage na to ze jedyna propaganda jaka istnieje na MW jest rozsiewana przez zwolennikow PiS.
O Platformie, SLD czy innych wynalazkach politycznych NIKT nie pisze.
Moze juz czas dorosnac i uspokoic sie albo zmienic Forum na pro-PiSowskie?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

AgentSmith

Post #8 Ocena: 0

2011-06-09 19:08:32 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Cytat:

2011-06-09 16:45:28, CapitalismConvict napisał(a):
Cytat:

2011-06-09 16:37:30, marcinb napisał(a):
...

A napisał to wszystko zwolennik Platformy Obywatelskiej:-D

oj, raczej się mylisz,
myślę, że Marcin to raczej SLD z domu działaczy PZPR z sentymentem do KPZR, w latach szkolnych działał w TPPR,
ale to w sumie nie jest ważne, oni wszyscy się teraz jednoczą wokół PO przeciwko PISowi.

Skoro już zaglądamy sobie w metryki i karty medyczne to chyba mogę tak pisać.
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #9 Ocena: 0

2011-06-09 19:08:54 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

A tak a propos rzekomego finansowania PO przez rzekomych gangsterow - jaki jest wynik sledztwa?

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #10 Ocena: 0

2011-06-09 19:09:01 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-06-09 18:55:32, marcinb napisał(a):
CC,

trafiles chlopie jak kula w plot.

Partia opozycyjna w kraju w ktorym goscimy, jak zapewne wiesz, tworzy Gabinet Cieni. Jej program, jakikowliek by bie byl, MUSI odnosic sie do bierzacych wydarzen. Trzon zapewne pozostaje taki sam od lat, niemniej jednak warto Plan uaktualniac w odpowiedzi na zmieniajace sie wydarzenia w otaczjacym swiecie.
Z reakcji PiSu wynika, ze sa albo uwstecznieni albo w ciagu ostatnich dwoch lat nic sie nie zmienilo.

A propos twoich sympatii politycznych:

- Byl jakis watek chyba nawet o Smolensku, ktory jest teraz zamkniety, o czym doskonale wiesz. Tam prezentowales swoje poglady w sposob mniej wiecej taki: Nie jestem z PiS, ale... Ale ta niedobra Platforma... Ale Antem Macierewicz ma racje... Ale GW klamie... Ale jak podaje Gazeta Polska w jedyny prawdziwy sposob...

Byla to i marna manipulacja, i marna propaganda. Teraz przynajmniej otwarcie mowisz Jestem z PiSu. Mniej wiecej rownie udana jak rpoba ratowania Przeterminowanego Planu Polityczno-Gospodarczego.

Podaj link do tego wątku. Możesz Sobie sprawdzić wszystki moje posty w moim profilu. I nie pisz mi, że o czymś doskonale wiem. Jak się coś zarzuca, to trzeba to udowodnić, Panie moderatorze.
Złapany na kłamstwie, brniesz w nie dalej.

Nie odpiszę teraz Dwunasty, bo naprawdę nie mam teraz czasu. To był zresztą błąd, ze nie poczekałem do soboty i dziś powróciłem na MW.

Ale Marcinowi, nawet dziś nie odpuszczę. Niecierpliwie czekam na ten mój legendarny post:-]

Do góry stronyOffline

Strona 24 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 23 | 24 | 25 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,