MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mafia finansowała PO?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 23 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 23 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CapitalismConvi

Post #1 Ocena: 0

2011-06-09 16:43:54 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2011-06-09 16:15:24, Dwunasty napisał(a):
Co wy byście bez tej niezależnej zrobili? dalej byście szkalowali niezawisły polski sąd i sugerowali ruskie metody...

Masz rację, powinienem zupełnie przestać wierzyć w to co podają te wszystkie RMFy, TVNy, Polsaty i Wyborcze. Dałem się nabrać, że w Polsce nie ma już niezawisłych sądów. I Tobie Dwunasty teraz wypada tak samo postąpić.
O co Ci chodzi z tym Lechem to zupełnie nie rozumiem.

Wielkimar, nie napisałem, że się zaliczasz do motłochu, wyluzuj. Bo chyba nie uwierzyłeś, że sąd martwił się o zdrowie psychiczne Kaczyńskiego, prawda? Z bystry jesteś na takie gierki mediów.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-06-09 16:44:42 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-06-09 16:15:52, AgentSmith napisał(a):
Cytat:

2011-06-09 15:50:23, Dwunasty napisał(a):
.

chyba szechterowa gazetka

a to nie jeden pies?

No ale skoro Cie uraziłem to przepraszam.

Sprowokować Ciebie??? hahahh nie ma potrzeby, i bez prowokacji przyleziesz i będziesz truł na forum.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-06-09 16:45:06 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #4 Ocena: 0

2011-06-09 16:45:28 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-06-09 16:37:30, marcinb napisał(a):
...

A napisał to wszystko zwolennik Platformy Obywatelskiej:-D

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #5 Ocena: 0

2011-06-09 16:55:00 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-06-09 16:45:06, Catch napisał(a):
ha ha ha szkalowanie sadu w pis to codziennosc...
nie tak dawno mnie chcieliscie wyslac do psychiatry jak pytalem uparcie o program pis (ciagle nie ma)

Słuchaj catch, nie pisuję z tobą, bo wziąłem sobie do serca treść twojego podpisu. I możesz sobie dowolnie interpretować to moje podejście do ciebie. Zupełnie o to nie dbam.
Wrzuciłem linka do programu PiSu na stronie 11 tego wątku. Przecieraj sobie częściej okulary to nie będziesz tylu postów przegapiał. Nie chcę wklejać jeszcze raz, bo MarcinB, zarzuci mi znowu, że stosuję propagandę (mimo, że wcześniej też się znalezienia tego programu domagał). Ale On już taki niekonsekwentny jest i Mu tu jak zwykle wybaczam.

Za to warto poczytać sobie jeszcze raz na tej owej 11 stronie. Zabawna wtedy była ta dyskusja:-D

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-06-09 17:22:01 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

CC i AS prezentuja cos co w psychologii nazywa sie SYndrom Oblezonej Twierdzy i jest yypwym zachowaniem ludzi, ktorzy nie chca pogodzic sie z mysla ze ich interpretacja otaczajacego swiata nie dosc, ze nie jest Jedyna Prawdziwa to jeszcze jest traktowana jako jedna z calego mnostwa mniej czy bardziej zabawnych.

Syndrom Oblezonej Twierdzy objawia sie standardowym zachowaniem:

- kwestionowanie prawdomownosci rozmowcow PiS ma racjae, reszta klamie!
- podwazanie wypowiedzi instytucji jesli sa niezgodne z pogladami dyskutantow Sady i TV uwziely sie na PiS!
- szukanie spiskow tam gdzie brak racjonalnych argumentow To klamstwo! To spisek lewakow i faszystow przeciw PiS!

Biorac pod uwage zacietrzewnienie CC i AS na forum MW, mozna smialao stwierdzic, ze robia krzywde glownie swojej Partii. Tak trzymac Panowie!

:-D :-D :-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2011-06-09 17:29:17 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

A ja myślę iż jest jednak drobna różnica pomiędzy CC a AS.
CC chyba wierzy w to co pisze i chociaż w wielu sprawach się z nim nie zgadzam to należy jego zdanie uszanować. Przede wszystkim bo to jego zdanie, a nie skopiowane i wklejone.

AS według mnie za spamowanie i śmiecenie na tym forum ma płacone i będzie nam tu wrzucał kazde g...o jakie mu centrala podeśle.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-06-09 17:50:33 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-06-09 18:01:02 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #10 Ocena: 0

2011-06-09 18:07:28 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-06-09 17:22:01, marcinb napisał(a):

Syndrom Oblezonej Twierdzy objawia sie standardowym zachowaniem:

- kwestionowanie prawdomownosci rozmowcow PiS ma racjae, reszta klamie!

Oj Marcin, kłamstwo zarzuciłem Ci tylko, gdy insynuowałeś, że ukrywałem się tu na początku jako zwolennik PiSu. A'propos to ciągle nie przeprosiłeś.
Skoro tak lubisz Sobie psychologizować, może wyjawin nam tutaj Swoje obecne poglądy polityczne. Podobnie jak przed 4 latami na tym forum. Jak Ci się podobają rządy Platformy? Są lepsze od PiSu? pod jakim względem?

Catch, co ile czasu partia opozycyjna powinna uaktualniać swój program twoim zdaniem? Co rok, pół, co miesiąc? Masz na tej stronie raport ze stanu państwa sprzed kilku miesięcy i kilka różnorakich programów. Czego ty jeszcze oczekujesz, że napiszą specjalny program dla ciebie?

Do góry stronyOffline

Strona 23 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 22 | 23 | 24 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,