MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mafia finansowała PO?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 15 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

Str 15 z 35

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

wielkimar

Post #1 Ocena: 0

2011-05-29 00:14:42 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-28 23:46:09, CapitalismConvict napisał(a):
Wielkimar, nie uważam wszystkich polityków PiSu za dobrych, ucciwych, etc. Nie jestem aż tak naiwny. Mam tych, których lubię i wierzę i tych, którzy conajmniej mnie nie przekonują.

I średnio mi zależy na naganianiu czytelników Mojawyspa do głosowania na PiS. Lubię rozmawiać, w tym o polityce.
Marcinb, zarzucił mi, że gdy zaczynałem tu pisać udawałem, ze nie jestem zwolennikiem PiSu. To zupełna bzdura. Wystarczy prześledzć moje kolejne wpisy. Gdy tu się rejestrowałem, nie podejrzewałem, że głównymi tematami moich wpisów będzie polityka.

Na podstawie tego jak zostałem wychowany i co przeżyłem uważam, że PiS z Kaczyńskiem na czele ma najlepszą odpowiedź na bolączki mojego kraju. Tyle i aż tyle dla niektórych. Dla tych, którym propaganda TVNu tak wyprała mózgi, że uwierzyli, że zwolennik Kaczyńskiego to 60letnia babcia słuchająca R.Maryja.

Dla tych biedaków moje wpisy tutaj i identyczny podpis pod każdym postem.

No i ok , możemy dyskutować ,ja zdanie mam inne na temat rządów Kaczyńskiego w "Naszym kraju" ( no nie mogłem się powstrzymać):-] .
A tak na poważnie ,co do propagandy to możemy się przerzucać nazwami mediów sprzyjających lub nie danej formacji.
Fakt jest taki, że posty Agenta są bardzo tendencyjne , przedstawione tylko z jednej strony , a sam sposób jego wypowiedzi świadczy w/g mnie o tym, iż on sam nie jest przekonany do tego o czym pisze i oczekuje potwierdzenia bądź zaprzeczenia od innych użytkowników.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

clockwork_orang

Post #2 Ocena: 0

2011-05-29 08:43:19 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

zieew... do kosciola byscie poszli wyspowiadac sie :-]

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-05-29 08:45:02 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2011-05-29 09:17:17 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Znacznie ciekawsze są wasze odpowiedzi, naprawdę uważacie, że uważające że związki politycy-mafia to coś normalnego?

Wczesniej juz ktos wytlumaczyl, ze odpowiedz często zalezy od tego kto i w jaki sposob pyta. Pytanie powinno brzmiec inaczej, tytul tez.
No, ale nie o to ci przeciez chodzi zeby uslyszec co ci wszyscy ludzie na prawde mysla. Zreszta o tym tez tu wspomniano.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #5 Ocena: 0

2011-05-29 09:30:05 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Na calym swiecie partie polityczne sa uwiklane w interesy mafijne. Polityka jest najbrudniejsza dziedzina zycia.

A teraz lopatologicznie:

Dlaczego odpowiedzi takie a nie inne? Ludzie ze srodowiska PiS (jak i sam PiS) sami zobie zgotowali taki los, ze nikt (NIKT) nie bierze powaznie tego co mowia. Skompromitowali sie juz tyle razy, ze, cokolwiek juz teraz nie odkryja - skonczy sie tak samo. Aby byc traktowanym powaznie - trzeba siebie tak traktowac.
Skoro ktos sam - na wlasne zyczenie - robi z siebie awanturnika - tak jest traktowany.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-05-29 10:33:38 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2011-05-29 10:41:06 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-29 08:35:03, AgentSmith napisał(a):
Cytat:

2011-05-29 00:14:42, wielkimar napisał(a):
Cytat:

2011-05-28 23:46:09, CapitalismConvict napisał(a):

Znacznie ciekawsze są wasze odpowiedzi, naprawdę uważacie, że uważające że związki politycy-mafia to coś normalnego?

moderator Dwunasty - "a masz coś Andersena lub braci Grimm?"

Cytat:

2011-05-24 12:57:57, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2011-05-24 10:58:05, AgentSmith napisał(a):
Wilk Morski napisał

a masz coś Andersena lub braci Grimm?

Proszę o jasne i czytelne wyjaśnienie jak na podstawie tego wpisu twierdzisz iż dla mnie związki politycy -mafia to coś normalnego?
Zgłaszam Twój wpis do moderatora działu. Jako atak personalny i oszczerstwo.

Mój nick na portalu to Dwunasty, to tak informacyjnie.

Do góry stronyOffline

AgentSmith

Post #8 Ocena: 0

2011-05-29 13:39:45 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Napisałem "naprawdę uważacie, że uważające że związki politycy-mafia to coś normalnego?"
pmarcys1 -"Agent a Ty myslalez ze polityka jest finansowana tylko z datkow (ostatnio nielegalnych) na rzecz radia M.. i z kieszonkowego Yaro???? "
kolezanka_szkla -"Wszystkie partie maja swoje pieniadze z roznych zrodel. Agent dorosnij - prosze."

Moderatorze Dwunasty, od razu poproś moderatorkę Adę o zamknięcie tematu, moderatorowi Marcinowi przecież nie odmówiła i skasowała poprzedni Smoleńsk a jak się rozgrzeje to może nawet zrobi Ci przysługę i mnie zbanuje.

Moderatorze Dwunasty odnośnie ataków personalnych to przejrzyj swoje własne wpisy i policz swoje wycieczki osobiste do innych forumowiczów.
Jak ktoś ma inne zdanie na temat to nazywasz to zaśmiecaniem forum ale jak sam wpisujesz złośliwe off topic to co, nadprawo pana moderatora?
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #9 Ocena: 0

2011-05-29 13:50:25 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-29 13:39:45, AgentSmith napisał(a):

Moderatorze Dwunasty, od razu poproś moderatorkę Adę o zamknięcie tematu, moderatorowi Marcinowi przecież nie odmówiła i skasowała poprzedni Smoleńsk a jak się rozgrzeje to może nawet zrobi Ci przysługę i mnie zbanuje.

Moderatorze Dwunasty odnośnie ataków personalnych to przejrzyj swoje własne wpisy i policz swoje wycieczki osobiste do innych forumowiczów.
Jak ktoś ma inne zdanie na temat to nazywasz to zaśmiecaniem forum ale jak sam wpisujesz złośliwe off topic to co, nadprawo pana moderatora?

Widzisz takim znawcą jesteś a cały czas się motasz, to nie Ada jest moderatorem tego działu to raz. Nikogo nie mam zamiaru prosić o zamkniecie wątku to dwa. Zgłosiłem Twój wpis do moderacji tak jak to może zrobić każdy z użytkowników tego forum bo takim również ja jestem. A Twoje sarkastyczne ''moderatorze'' pozostawiam bez komentarza.
Nie będziesz mi wkładał w klawiaturę słów których nie napisałem.

Kazdy ma prawo do swojego zdania, to co ty robisz na tym forum to w moim odczuciu nie jest dyskusja a zwykle śmiecenie.

Skasowany poprzedni Smoleńsk? który ? bo tyle już takich samych wątków pozakładałeś ze już sam nie wiem?

Na koniec jeszcze jedno jak masz problem to jest taki czerwony przycisk z którego możesz skorzystać.

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #10 Ocena: 0

2011-05-29 16:18:29 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Gent - jak przeczytasz moj poprzedni post, to dodaj sobie jeszcze, ze na Twoje pytania reaguje tak samo jak na informacje przekazywane przez czlonkow PiS. Kiedys probowalam z toba dyskutowac. Jakos nie wyszlo, bo z argumentacja swojego zdania miales problem. Wolales mnie obrazac.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Strona 15 z 35 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 33 | 34 | 35 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,