MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prywatny Zakon Panow Nieudacznikow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 6 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2011-05-12 20:20:00 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-12 20:11:29, ironiusz napisał(a):
Cytat:

2011-05-12 16:31:03, Dwunasty napisał(a):
I tych bandziorów eliminować trzeba, niekoniecznie jednak stosując odpowiedzialność zbiorową i wieszając psy na wszystkich prawdziwych kibicach. Których notabene jest przytłaczająca większość.

Ok. Skoro wiec ci prawdziwi kibice pozwalaja sie w tym samym worku umieszczac, co pospolite bandzierstwo, to oficjalnie mozna nazwac ich tchorzami. Podobno bandziorow stadionowych jest garstka raczej, a prawdziwych kibicow setki, tysiace ...
Skoro Wy Prawdziwi Kibice boicie sie cos zrobic dla klubu, dla innych kibicow, to niestety ktos to musi za Was zrobic.
Na prawdziwych kibicow nikt nie bedzie polowal. Do odstrzalu sa stadionowi bandyci, wiec sie zdecydujcie ...
Bronicie bandziorow, czy prawdziwych kibicow? ...
Chyba wybor jest prosty?

Dokładnie, do odstrzału są zadymiarze, co ciekawie wyeliminowani na meczach na stadionie Lecha czy podczas wyjazdów organizowanych przez Stowarzyszenie Wiara Lecha.
Mecz w Bydgoszczy był organizowany przez PZPN i to oni powinni zapewnić bezpieczeństwo.
Nikt nie chce być umieszczany w tym samym worku, niestety prasa i tv tak właśnie robią.

Ironiusz byłbyś zaskoczony ile Kibole Lecha robią dla klubu , miasta i regionu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-05-12 20:32:20 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2011-05-12 21:16:14 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-12 20:32:20, ironiusz napisał(a):
Cytat:

2011-05-12 20:20:00, Dwunasty napisał(a):
Mecz w Bydgoszczy był organizowany przez PZPN i to oni powinni zapewnić bezpieczeństwo.
Nikt nie chce być umieszczany w tym samym worku, niestety prasa i tv tak właśnie robią.

Czyli spychologia ...
Jest jakis podzial specjalny? Bandyci klubowi, bandyci wyjazdowi?
Dobry kotek na swojej trybunie w rozswcieczalego tygrysa na wyjazdowej sie zmienia? Jakos nie jestem tego w stanie zrozumiec.
U siebie mruczymy, a u kogos warczymy? A jak jest mecz na neutralnym terenie to sobie wszyscy powarczymy?
Daj mi jakas podpowiedz - glupi nie jestem, wiec moze zrozumiem ...

Cytat:

Ironiusz byłbyś zaskoczony ile Kibole Lecha robią dla klubu , miasta i regionu.

Wrecz nawet dla calej Polski - daja prace ludziom ...
;)

Nie to nie spychologia. Nikt nie wybiela lub próbuje usprawiedliwiać zachowania paru gówniarzy.
Widzisz piszesz wszyscy powarczymy... z 6tys Kiboli Lecha zadymę zrobiło może z 50 ale oczywiscie w świat poszło słowo wszyscy:((
Zawsze się może trafić czarna owca w grupie nad która nie masz pełnej kontroli. Przykladowo w Manchesterze było około 3000 Kibolów na trybunie Lecha. Pomiędzy Poznaniakami a kibicami MC stało 20 stewardów, żadnego incydentu oprócz kilkunastu zabitych kibiców MU... zabitych śmiechem kiedy wyskoczyli z dwoma palcami w kierunku trybuny Lecha.
Później już tylko buzie mieli otwarte.

Tak dają prace ludziom ale także pamiętają o tych o których ludzie zapominają (dzieci w domach dziecka) lub przypominają o ludziach którzy wymagają szacunku(Powstancy Wlkp).
W rocznice Powstania Wlkp na wielu cmentarzach zapłonęło kilkaset zniczy na grobach powstańców a miasto rozświetliły race odpalone właśnie przez Kiboli Lecha:

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2011-05-12 21:21:30 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-12 20:32:20, ironiusz napisał(a):
Cytat:

2011-05-12 20:20:00, Dwunasty napisał(a):

Daj mi jakas podpowiedz - glupi nie jestem, wiec moze zrozumiem ...

Cytat:

Aha, wiem że nie jesteś głupi( wazelina), ale zajść w Bydgoszczy nie zrozumiesz, tak jak nie rozumiem tego ja i jak nie rozumie tego nikt. Nawet ci co te zadymę zrobili. Idiotyzm i tyle.

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #5 Ocena: 0

2011-05-12 21:29:33 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Z nami od: 12-07-2010

dobra,git nikt sie z tym nie wozi bo po co to nie jest pod publike,dobrze wygladaloby gdyby kibice Legii zaatakowali Lecha..........to sie lepiej sprzedaje niz pomaganie dzieciakom
http://zyleta.info/?p=2278

[ Ostatnio edytowany przez: czarnaelka 12-05-2011 21:31 ]

naturalna wibracja nie zabija...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #6 Ocena: 0

2011-05-12 22:00:44 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Nie to nie spychologia. Nikt nie wybiela lub próbuje usprawiedliwiać zachowania paru gówniarzy.

Tylko, że ta pani profesor, ktorej wypowiedź mnie rozśmieszyła broniła nie kibiców, a właśnie chuliganki.

Lxxxx to też nie żaden młodociany, tylko ta "nowa stadionowa magnateria". Zresztą ma za swoje i dobrze mu tak.

To, że kluby próbują promować sport w szkołach, że są specjalne trybuny dla tych wycieczek szkolnych (o czym rozmawialiśmy w nocy) byłoby może i ok. Tylko, że ja właśnie, jako ten laik nie życzę sobie, żeby dziecko na stadionie oglądało scenki jaką popisał się L!!!!!!!!! A on tam nie był płotką jak dobrze wiesz.

O czymś to świadczy, że jak normalny człowiek się oburza zostaje wyzwany od motłochu no nie?
Ale gdzie mi tam do śmietanki towarzyskiej, elit intelektualnych MW: narkomanów i łysych w dresach.

Zauważ też, że od początku rozgraniczyłam w swoich wpisach kibiców od pseudo kibiców. Tych drugich nie oszczędzając. I kogoś to jednak rozwścieczyło. Ciekawe nie? Jak i to, że zwykły szaraczek nie ma prawa się według niektórych wypowiadać.

Poczytałam wiadomości i tam też odrózniają chuliganów (pseudo) od kibiców. Więc gdzie ciebie, porządnego:) kibica obsmarowują?
A to, że zastosowano odpowiedzialność zbiorową... a jednak podziałało jak zimny prysznic!

Tak mi sie skojarzyło: jeśli muzułmanin próbuje wybielać i usprawiedliwiać 'swoich' fanatyków, to wrzuca się go z nimi do jednego worka. Ja się przy takim bezpiecznie nie czuje.

Bo chce usłyszeć wyraźne: nie! dla pewnych zachowań, a nie argumenty typu: jesteśmy ostrzy i niegrzeczni, ale robimy też w zamian troche dobrego.

A społeczna działalność Lecha jest w Poznaniu dobrze znana Phoney, więc sie nie martw.

Entliczek pentliczek, co powie Piechniczek...
I ma racje.

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-05-12 22:15:34 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2011-05-12 22:26:28 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Kto tu nie pozwala urwać łba hydrze?
Porządek musi być zaprowadzony i wszyscy o tym wiedzą, moim zdaniem zamykanie stadionów tego nie załatwi.

Znowu generalizujesz, dlaczego chcesz koniecznie tych zadymiarzy umieścić wśród Kiboli Lecha którym zależy na wizerunku klubu, miasta czy regionu a przede wszystkim na dopingu swojej ukochanej drużyny?

Nikt nikogo nie rozgrzesza.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-05-12 22:38:34 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #10 Ocena: 0

2011-05-12 22:52:29 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Z nami od: 12-07-2010

Powiem ci wprost: nie chce mi sie z toba gadac ...
odpowiem wprost :mi z Toba tez nie....

Ps.A swoja droga niezly jestes ,raptem dwa tygodnie na MW a postow omal tyle co niektorzy przez kilka lat....Czyzby taka ogolna wiedza czy brak zycia prywatnego?!Nie ma kto wysluchac biedaczka to chociaz ktos poczyta, tylko czemu takie bzdury...:-]
Juz widze dla Ciebie funkcje na Wysepce-moderator ,ale tylko tematu "NABIJACZE POSTOW".

[ Ostatnio edytowany przez: czarnaelka 12-05-2011 22:53 ]

naturalna wibracja nie zabija...

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,