MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prywatny Zakon Panow Nieudacznikow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 4 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kolezanka_szkla

Post #1 Ocena: 0

2011-05-12 12:54:24 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

czarnaelka a mozesz to samo napisac grzeczniej i w sposob ogolnie uznawany za kulturalny?
Mnie na prawde nie interesuje panstwo, tylko radocha z ogladania meczu i bezpieczna droga do domu. Ja mialam watpliwa przyjemnosc jezdzenia czasami SKM-ka z kibicami. Ja nie wiem co ma Tusk do ich zachowania.

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 12-05-2011 13:01 ]

"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

czarnaelka

Post #2 Ocena: 0

2011-05-12 13:06:54 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Z nami od: 12-07-2010

Cytat:

2011-05-12 12:54:24, kolezanka_szklanka napisał(a):
czarnaelka a mozesz to samo napisac grzeczniej i w sposob ogolnie uznawany za kulturalny?
Mnie na prawde nie interesuje panstwo, tylko radocha z ogladania meczu i bezpieczna droga do domu. Ja mialam watpliwa przyjemnosc jezdzenia czasami SKM-ka z kibicami. Ja nie wiem co ma Tusk do ich zachowania.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>kolezanka_szklanka</i> 12-05-2011 13:01 ]

Jasne kwiatuszku dla Ciebie wszystko tylko ch...j mnie strzela jak widze ze KTOS niszczy moje zycie w kraju http://www.weszlo.com/news/6844 o a to Wasza Nasza wysepka......i prosilbym<kozystam z konta zony>o czytanie tematu,bo wczesniej forumowicze ublizali kibicom w PL i jakos nikt nie zareagowal a pewnie jest regulamin forum i powinien obowiazywac wszystkich ,nie ma rownych i rowniejszych....MOZLIWE ZE NA MOJEJ WYSPIE TAK JEST BO CZASAMI JAK CZYTAM CO TU LUDZIE WYPISUJA TO JESTEM ZALAMANY
naturalna wibracja nie zabija...

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #3 Ocena: 0

2011-05-12 13:21:46 (14 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2011-05-12 11:24:33, czarnaelka napisał(a):
a czy bylas ostatnio na meczu w PL bo chyba nie!!!mamy jeszcze wieksze restrykcje.........duzo wieksze i do tego na meczach tak naprawde NIC ALE TO NIC sie nie dzieje ,chuligani bija sie w lasach.....LUDZIE QRWA ZROZUMCIE ZE TUTAJ W OGOLE NIE CHODZI O KIBICOW......mamy kulawe panstwo i za rok euro na kogos trzeba zwalic wine.....HITLER MIAL ZYDOW,A TUSK KIBICOW ustawy norymberskie sa juz wprowadzone.....a teraz powtorze slowa marszalka Pilsudskiego narod wspanialy tylko ludzie kurwy....OBUDZCIE SIE!!!

a slyszales o pierwszym kibicu lecha? tak zastraszyl caly klub miasto ze szok. ludzie przyszli na mecz reprezentacji to ich sponiewieral, na oczach ich dziecka, oplul matke. ciekawe czy ty bys byl taki happy gdyby to ciebie spotkalo? pewnie bys jeszcze nastawil drugi policzek. najbardziej nie lubie zatwierdzialych kibicow do ktorych nic nie dociera, sa tak zaslepieni jak nie jedna babcinka w rydzyka, niczym sie tacy kibice nie roznia. sa jak stado baranow ktore da sie latwo manipulowac.
zaraz wyskoczysz z haslem ze to nie prawda itp, ze jestem zmanipulowany przez media. dobra mamy rozne media, rzadowe, nie rzadowe, opozycyjne itp jakos na wszystkich (chyba poza rydzykiem) pokazywali co ci grzeczni i kulturalni kibice ktorzy sa lagodni jak baranki zrobili w bydgoszczy

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #4 Ocena: 0

2011-05-12 13:33:54 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

hm...a co pokazali w Bydgoszczy?bo czegos nie rozumiem Obrazek

no tak i kibice Legii wbiegli z radosci na boisko aby sie cieszyc z pucharu z pilkarzami,kibice Lecha wylamali 2 bramki,kopneli w tylek wscibska fotoreporterke i TO WSZYSTKO a teraz porownajmy straty BYDGOSZCZ 40 000 ZL A TUTAJ MILIONY EURO KUPA ARESZTOWANYCH I NIKT TEGO NIE KOMENTUJE

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2011-05-12 13:44:29 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-05-12 13:33:54, czarnaelka napisał(a):
hm...a co pokazali w Bydgoszczy?bo czegos nie rozumiem

,kibice Lecha wylamali 2 bramki,kopneli w tylek wscibska fotoreporterke i TO WSZYSTKO a teraz porownajmy straty BYDGOSZCZ 40 000 ZL A TUTAJ MILIONY EURO KUPA ARESZTOWANYCH I NIKT TEGO NIE KOMENTUJE

czyl i mam rozumieć że jak ci zniszczą Chałupę i kopną personalnie w Dxxx to osobiście będziesz miał(a?) satysfakcje, a nawet się ucieszysz.
Bo jak się cieszyć to się cieszyć, jak rozpaczać to rozpaczać na całego.

To że gdzieś zrobiono większe bydło nie znaczy że mamy zaniżać standardy, i pozwalać na niszczenie czyjejś własności oraz bicie,
dziennikarka nie była wścibska, tylko robniła to co do niej należało, wykonywała swoją prace dokumentując.

równanie w dół?? to cie interesuje? do bydła? soory wodzu nie tędy droga dla normalnego społeczeństwa.

A komentować, to on sobie tam komentowali.
Rozmawiamy o polskich bandziorach.
szkoda że tak niewielu aresztowali, i tylko kilku czy kilkunastu ukrają. mam nadzieje ze temu dowalą kilka lat, niech będzie przykładem dla innych również sędziów, że czas najwyższy nie patyczkować się z bandytami.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

czarnaelka

Post #6 Ocena: 0

2011-05-12 13:54:50 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Cytat:

[B]2011-05-12 13:44:29, krakn napisał(a):

równanie w dół?? to cie interesuje? do bydła? soory wodzu nie tędy droga dla normalnego społeczeństwa

przepraszam ze oddycham dowodco,ale wydaje mi sie ze na mecze polskiej ligi chodza sami zainteresowani i nie dotyka to NORMALNEGO SPOLECZENSTWA takze nie za bardzo rozumiem o czym Ty do mnie rozmawiasz,bo chyba pochodzimy z 2 roznych krajow.....sam chociaz mieszkam tutaj okolo 8 lat to ciagle zapominam ze mozna szybko zostac brytyjczykiem z europy wschodniej...buhaha

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-05-12 14:01:20 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #8 Ocena: 0

2011-05-12 14:09:06 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Cytat:

2011-05-12 14:01:20, hazardzistka napisał(a):
Poznalam niedawno jednego kibola, calkiem sympatyczny chlopak. Opowiadal o burdach i o tym jak szykuje sie na kolejne ustawki :)

ale liczy sie i tak tylko LEGENDA BEZ KONCA !!!!1
:-]:-]:-]pewnie to moj koles:-ozartuje bo jak legenda bez konca to pewnie kibic Ruchu Chorzow,ale w tym miasteczku czasami bywam bo mam tam przyjaciol-KIBOLI:-oA dla zainteresowanych tzw USTAWKI nie odbywaja sie w miejscach publicznych i nikomu nie zainteresowanemu nie robi sie krzywdy czyli nie uderza to w NORMALNE SPOLECZENSTWO wiec o co ten krzyk...rozumiem ze o czyms trzeba gadac mam ciekawszy temat..........ZWIAZKI HOMOSEKSUALNE ADOPTUJACE DZIECI i reakcje europejskiej opinii publicznej

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #9 Ocena: 0

2011-05-12 14:15:12 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Fajnie się czyta te bzdury...
Nie będę komentować bo bym musiał czytać to wszystko jeszcze raz aby się odnosić do niektórych wypowiedzi. Niestety jest to groźne dla mojego monitora i grozi mu zapluciem ze śmiechu.
Pomimo to polecam ciekawy artykuł z Rzeczpospolitej.

http://www.rp.pl/artykul/656547.html

ps. koledze maw2be proponuje zapoznanie się dokładnie z tematem a nie wypisywanie bzdur o oplutej kobiecie itp. Jest duża różnica pomiędzy opluciem kobiety a spitego szmaciarza który nie potrafi uszanować Polskich barw, a proszony parokrotnie o zmianę miejsca tego nie robi. Co nie zmienia faktu że zachowanie Litara nie powinno mieć miejsca. Za to jednak on i tylko onponiesie konsekwencje

ps.Dla inteligentnych. Artykuł w g.wybiórczej pokazał się trzy miesiace po zajściu na stadionie, na pierwszej stronie ogólnopolskiego wydania szmatławca. Dobrze się w Polsce dzieje skoro innych problemów nie ma:))
Może to jednak dlatego iż chociażby zamieszki w Egipcie nie kosztują gw tyle co prowadzony od dawna bojkot tej gazety w Wielkopolsce heheh

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2011-05-12 14:15:29 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-05-12 13:54:50, czarnaelka napisał(a):
Cytat:

[B]2011-05-12 13:44:29, krakn napisał(a):

równanie w dół?? to cie interesuje? do bydła? soory wodzu nie tędy droga dla normalnego społeczeństwa

przepraszam ze oddycham dowodco,ale wydaje mi sie ze na mecze polskiej ligi chodza sami zainteresowani i nie dotyka to NORMALNEGO SPOLECZENSTWA takze nie za bardzo rozumiem o czym Ty do mnie rozmawiasz,bo chyba pochodzimy z 2 roznych krajow.....sam chociaz mieszkam tutaj okolo 8 lat to ciagle zapominam ze mozna szybko zostac brytyjczykiem z europy wschodniej...buhaha

możesz nie oddychać, znaczy co na stadiony włąsnie w polsce chodzą "tylko zainteresowani" czyli tacy ktorych nie interesuje mecz tylko powód do mordobicia i zniszczeń, za ktore płaci niestety całe to wg ciebie niezainteresowane społeczeństwo.

To raz
dwa
Nie chodzą ci "nie zainteresowani" bo właśnie się obawiają tych zainteresowanych.

Mieszkałem przy stadionie Chersea, i aż miło popatrzec jak tłumy ludzi nawet z małymi dziećmi przychodzą, kobiety dzieci, całe rodziny, poubierani pomalowani i wszytscy uśmiechnięci.

Tłumy przechodziły przez ulice i nic się nie działo, poza korkiem na kilkadziesiąt minut.

A w polsce?
Prawie nie ma imprezy, nie tylko meczu by nie znalazła się zgraja wiejskich bandziorów i zrobili chlew i na stadionie, na ulicy i w koło.
tu też czasami tacy wpadają do polskich klubów, ile razy byłem to zawsze obciach przez nich i policja musiała stać pod klubem, bo wypije taki jedno piwo i mu się w głowie pierniczy.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 4 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,