MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prywatny Zakon Panow Nieudacznikow

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 2 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

loca1233

Post #1 Ocena: 0

2011-05-08 13:39:48 (14 lat temu)

loca1233

Kobieta

Z nami od: 11-11-2010

youtube

youtube

Posłuchajcie....

[ Ostatnio edytowany przez: loca1233 08-05-2011 13:41 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-05-08 15:17:23 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2011-05-11 21:34:02 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2011-05-08 13:39:48, loca1233 napisał(a):
youtube

youtube

Posłuchajcie....

Posłuchaliśmy.

Pani profesor " broni" chuliganów: "jest wiele opracowań, badań..." No qrwa nie moge...
Koledzy z poprawczaków i spod celi.
Taaa, tam też był jakiś kodeks pseudo honorowy.

Pani profesor radze się przesiąść z samochodu do tramwaju i na ulicy "bratać się" z tą hołotą. Może zrozumie o czym mówi.

Temat zastępczy? Szkoda, że tak poźno. I oby coś z tym penerstwem zrobili. Nie interesuje mnie jak.

Może dzięki temu kiedyś normalny człowiek będzie mógł bezpiecznie z dzieckiem iść na mecz, a potem bezpiecznie wracać tramwajem albo autobusem z tego meczu.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 11-05-2011 21:34 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #4 Ocena: 0

2011-05-11 22:35:46 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Z nami od: 12-07-2010

Tylko jedna osoba z wypowiadajacych sie tutaj postaci wie o co chodzi w tej nagonce na kibicow reszta nie ma zielonego pojecia ale jak zawsze ma cos do powiedzenia...
Do przedmowczyni:
ile razy bylas na meczu bo widac ,ze nie masz pojecia o czym piszesz....Karm sie dalej medialna papka.Zycze smacznego!!!
naturalna wibracja nie zabija...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2011-05-11 22:39:07 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

2011-05-11 22:35:46, czarnaelka napisał(a):
(...)
ile razy bylas na meczu bo widac ,ze nie masz pojecia o czym piszesz....Karm sie dalej medialna papka.Zycze smacznego!!!

Ani razu.
dziecko mojego męża i mój mąż chodzą.
Znam chuliganów.
I znam kibiców.

Dziękuje, będe sie dalej karmić medialną papką. Trafia w mój smak.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #6 Ocena: 0

2011-05-11 22:55:27 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

W Polsce na meczu bylam RAZ. I nie mam ochoty na powtorke. Dziekuje bardzo. Cale szczescie nie przyszlo mi do glowy pojsc z dzieckiem. Az taka naiwna nie bylam, ale i tak realia przeszly moje oczekiwania.

W Anglii - jestem na meczu prawie co tydzien, dwa. I nadal mam ochote tam chodzic. Moja 12 letnia corka chodzi ze mna. I NIC zlego sie nie dzieje. Moj maz jest stewardem na meczach, jeszcze nie przezyl zadnej burdy na stadionie.

Jak sie chce - mozna.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2011-05-11 23:02:19 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:

2011-05-11 22:55:27, kolezanka_szklanka napisał(a):
W Polsce na meczu bylam RAZ. I nie mam ochoty na powtorke. Dziekuje bardzo. Cale szczescie nie przyszlo mi do glowy pojsc z dzieckiem. Az taka naiwna nie bylam, ale i tak realia przeszly moje oczekiwania.

W Anglii - jestem na meczu prawie co tydzien, dwa. I nadal mam ochote tam chodzic. Moja 12 letnia corka chodzi ze mna. I NIC zlego sie nie dzieje. Moj maz jest stewardem na meczach, jeszcze nie przezyl zadnej burdy na stadionie.

Jak sie chce - mozna.

No wlaśnie. Coś jest bardzo nie tak, że normalny człowiek się boi w Polsce zabrać dzieciaka na mecz nie?
A jak zabierze, to czego się to dziecko naogląda i nauczy?
Zamiłowania do sportu?

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #8 Ocena: 0

2011-05-11 23:05:13 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

o tym sie nie mowi,na bezpiecznej wyspie

Do góry stronyOffline

czarnaelka

Post #9 Ocena: 0

2011-05-11 23:07:16 (14 lat temu)

czarnaelka

Kobieta

Cytat:

2011-05-11 23:02:19, galadriel napisał(a):
Cytat:

2011-05-11 22:55:27, kolezanka_szklanka napisał(a):

Jak sie chce - mozna.

No wlaśnie. Coś jest bardzo nie tak, że normalny człowiek się boi w Polsce zabrać dzieciaka na mecz nie?
A jak zabierze, to czego się to dziecko naogląda i nauczy?
Zamiłowania do sportu?

co Ty pieprzysz za przeproszeniem,przeciez polska liga to okregowka europejska,trzeba naprawde to kochac zeby w ogole sie tym interesowac

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2011-05-11 23:13:24 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:
co Ty pieprzysz za przeproszeniem,przeciez polska liga to okregowka europejska,trzeba naprawde to kochac zeby w ogole sie tym interesowac

O czym pieprze?

O normalnych ludziach, kibicach, kontra miłośnicy i naśladowcy zachowań z filmów a'la Hooligans. W Polsce.

"O tym się nie mówi, o tym się nie mówi, media kłamią", a my wszyscy żyjemy na bezludnej wyspie i nie mamy pojęcia co się wokół dzieje. Straszne. Jak bardzo jesteśmy zmanipulowani, nie dając przyzwolenia na chuliganke i nazywając rzeczy po imieniu. To może powtórze: penerstwo, hołota, bydło, dzicz.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 11-05-2011 23:17 ]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,