|
---|---|
maw2be | Post #1 Ocena: 0 2011-05-08 09:19:30 (14 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
tak sobie z uk obserwuje to co sie dzieje w kraju na stadionach. doping zaczyna przypominac ten z zachodnich stadionow, jednak nie do konca. to co sie stalo ostatnio w Bydgoszczy to wstyd. pzpn nic nie robi, zwala na policje, ale kase inkasuje. kluby wola sie ugadac z przestepcami i idiotami niz pozwolic normalnym ludziom chodzic na przedstawienia sportowe. kibole to zwykli degeneraci ktorzy przychodza tam tylko po to aby rozladowac swoje kompleksy. skoro kibole to tylko maly procent prawdziwych kibicow to wstyd ze jeszcze do tej pory nie zrobili z nimi porzadku. Dobrze ze nie jestem kibicem pilkarskim i nie chcialbym aby moje chlopaki tez byly dopoki na stadionach jest chlew a ci co potrafia opluc kobiete bo na meczu reprezentacji nie wychwala klubu, sa jeszcze za to pochwalani przez pzpn.
|
autor65 | Post #2 Ocena: 0 2011-05-08 09:28:16 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
a taki intrygujacy tytul, niestety ale "zwodniczy" a juz mialem nadzieje, ze zostane honorowym wiceprezesem
![]() kibolem nie jestem, chociaz wlasnie zlazlem z....kibla zal ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
ROTAREDOM | Post #3 Ocena: 0 2011-05-08 09:33:35 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Rolą prawdziwego i wiernego kibica jest próba wsparcia swojej drużyny czasemiza wszelka cenę, zarówno w sytuacjach dobrych, jak i złych. Nic nie poradzimy ze stadion za delikatny
![]() ![]() ![]() ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
Post #4 Ocena: 0 2011-05-08 09:36:39 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
andypolo | Post #5 Ocena: 0 2011-05-08 10:17:33 (14 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Ja to nie rozumiem angielskich kibiców. Wchodzą na trybuny 5-10 minut po rozpoczęciu meczu, schodzą z trybun na przerwę na 5-10 min przed gwizdkiem kończącym pierwszą połowę i wracają z kuluarów 5-10 min po gwizdku rozpoczynajacym druga połowę. No i stadion opószczają na 5 -10 minut przed końcem meczu. Po za tym ogladają (np w TV) mecze tylko swojej drużyny, inne mecze ich nie interesują.
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2011-05-08 10:39:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Znaczy tak, znowu z burdy bandziorów zrobiono polityczny temat miesiąca.
Już krzyże, samoloty, pociągi itp znudziły się, i wypaliły jako tematy. Nikt na razie nie chce ruszać tematu aborcji, ani gejów i lezbijek, więc znaleźli sobie nowy temat. Wcale bym się nie zdziwił gdyby za kilka lat wyszło na jaw że ta cała burda to ustawka polityczna na zlecenie. Bo o czym mają dyskutować? przecież nie o 2012 bo już wiadomo że lipa, o braku dróg, i dziurawych niczym w krajach 3 świata? A dlaczego tak sądze? Ano choć by po tym że za wpuszczeniem na stadion, czyli zawieszenie zakazu wstępu na stadion, jednego z przestępców, siakiegoś herszta bandy, SAM KOMENDANT POLICJI! no to kurde o co chodzi?? Co do zamknięcia stadionów, przypomnijmy sobie Zero tolerancji To projekt PIS To PIS dał takie narzędzie prawno - polityczne, i teraz z niego skorzystano. Czy to dobrze? No cóż spójrzmy na innych organizatorów imprez masowych, np dyskotek. Gdy dojdzie do burd, czy jakiegokolwiek zagrożenia dla ludzi postronnych czy uczestników takiego lokalu, czy miejsca, natychmiast zostaje cofnięte pozwolenie, do momentu aż organizator zapewni poprawę bezpieczeństwa. Pamietacie ok 10 lat temu wielką impreze RMF FM na starym lotnisku pod Krakowem, gdzie gnoje niszczyli wszytko, łącznie z tramwajami i autobusami? Beta tam pracowała jako hostessa i musiała stamtąd uciekać. Po całym zajściu RMF przez dłuugi czas nie dostał żadnego pozwolenia, a ta impreza nigdy nie została powtórzona. Co do akcji policji, totalna amatorka i brak przygotowania, i strategi tego miejsca oni się zachowywali tak jak w walce ulicznej. Zamiast odciąć gnojów tych co weszli na murawe, od trybun by zostali na bezpiecznej murawie i wszystkich poukładać na glebie i aresztować, to zepchnęli ich na widownie, gdzie mieli co niszczyć i mieszać się z tymi co nie mieli z tym nic wspólnego. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #7 Ocena: 0 2011-05-08 10:51:58 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
stanislawski | Post #8 Ocena: 0 2011-05-08 11:39:25 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Cytat: 2011-05-08 10:39:06, krakn napisał(a): Znaczy tak, znowu z burdy bandziorów zrobiono polityczny temat miesiąca. Już krzyże, samoloty, pociągi itp znudziły się, i wypaliły jako tematy. Nikt na razie nie chce ruszać tematu aborcji, ani gejów i lezbijek, więc znaleźli sobie nowy temat. Wcale bym się nie zdziwił gdyby za kilka lat wyszło na jaw że ta cała burda to ustawka polityczna na zlecenie. Bo o czym mają dyskutować? przecież nie o 2012 bo już wiadomo że lipa, o braku dróg, i dziurawych niczym w krajach 3 świata? A dlaczego tak sądze? Ano choć by po tym że za wpuszczeniem na stadion, czyli zawieszenie zakazu wstępu na stadion, jednego z przestępców, siakiegoś herszta bandy, SAM KOMENDANT POLICJI! no to kurde o co chodzi?? Co do zamknięcia stadionów, przypomnijmy sobie Zero tolerancji To projekt PIS To PIS dał takie narzędzie prawno - polityczne, i teraz z niego skorzystano. Czy to dobrze? No cóż spójrzmy na innych organizatorów imprez masowych, np dyskotek. Gdy dojdzie do burd, czy jakiegokolwiek zagrożenia dla ludzi postronnych czy uczestników takiego lokalu, czy miejsca, natychmiast zostaje cofnięte pozwolenie, do momentu aż organizator zapewni poprawę bezpieczeństwa. Pamietacie ok 10 lat temu wielką impreze RMF FM na starym lotnisku pod Krakowem, gdzie gnoje niszczyli wszytko, łącznie z tramwajami i autobusami? Beta tam pracowała jako hostessa i musiała stamtąd uciekać. Po całym zajściu RMF przez dłuugi czas nie dostał żadnego pozwolenia, a ta impreza nigdy nie została powtórzona. Co do akcji policji, totalna amatorka i brak przygotowania, i strategi tego miejsca oni się zachowywali tak jak w walce ulicznej. Zamiast odciąć gnojów tych co weszli na murawe, od trybun by zostali na bezpiecznej murawie i wszystkich poukładać na glebie i aresztować, to zepchnęli ich na widownie, gdzie mieli co niszczyć i mieszać się z tymi co nie mieli z tym nic wspólnego. Krakn, byłem na koncercie w Pobiedniku. To największy koncert jaki miał miejsce w Polsce i jeden z największych w Europie. Więcej ludzi od Scorpionsów zgromadził tylko papież. Sulcesem było, że przy takim zgromadzeniu fanów rocka był tylko jeden poważniej ranny. Natomiast nie niszczyli wszystkiego. Co do autobusów, to była taka sprawa, że MPK było w stanie sprawnie zawieźć ludzi do Pobiednika, pobrać od nich forsę za jazdę tam i z powrotem; po czym nie było w stanie ich odwieźć po koncercie. Ja szedłem na butach pod kombinat, mimo że miałem opłacony bilet. |
AgentSmith | Post #9 Ocena: 0 2011-05-08 12:28:37 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 20-04-2011 Skąd: Londynek |
a mi się wydaje, ze jak zwykle chodzi o zupełnie coś innego.
Co gryzie Donalda Tuska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czas ostrzenia kos
|
maw2be | Post #10 Ocena: 0 2011-05-08 13:17:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
ale ja nie mam nic przeciwko prawdziwym kibicom, wkurzaja mnie tylko kibole co nie maja jaj aby pokazac swojej twarzy, a w niedziele co jako ministranci? Wcale bym sie nie zdziwil.
Co do zabezpieczenie imprezy przez policje, to nie widzialem aby funkcjonariusze ochraniali koncerty, dyskoteki itp. Fakt byli w obwodzie jakby co, ale to nie zadanie policji, no chyba ze organizatorzy zaczna im placic i to mam nadzieje ze slono. |