MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smoleńsk pamiętamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

Str 10 z 170

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-04-29 23:24:51 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

CapitalismConvi

Post #2 Ocena: 0

2011-04-29 23:27:40 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Hail Eris, widzę, że Swoje śledztwo już zakończyłeś. Teraz może pozawolisz tym, którzy śmią mieć jeszcze wątpliwości swobodnie podyskutować sobie w tym temacie?

Pisałem Ci gdzie indziej, że jatka się zaczęła w Łodzi. Czy dalej się posuną... Otwórz nowy wątek, podyskutujemy.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

CapitalismConvi

Post #3 Ocena: 0

2011-04-29 23:30:35 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Dwunasty, masz rację. Obie strony (widać wyraźnie, że tu są) nie trzymają poziomu.
Ty wal po jednych, ja po drugich.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-04-29 23:32:30 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #5 Ocena: 0

2011-04-29 23:40:43 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

CapitalismConvi nie znosze lidzi zacietrzewionych i nie przujmujacych do siebie odmiennego zdania. Nie ufam takim. A jesli na dodatek zaczynaja sie wymadrzac na KAZDY mozliwy temat, gadajac totalne glupoty (jak chociaby na tematy techniczne samej procedury ladowania), to juz mnie smiech i rzenie bierze. Ja sie rowniez nie znam, ale moi przyjaciele lotnicy - juz tak.

Samym tematem o Smolensku juz jestem zmeczona. W Katyniu zginal moj dziadek. w Smolensku... Nie wazne. Najpierw mnie wkurzal fakt wycierania sobie ta tragedia wszystkich portali, potem smieszylo. Obecnie - znowu jestem na etapie wkurzenia. Robienie sobie polityki, szukanie strzalow dobijajacych ludzi - uwierz mi - nic milego. Zwlaszcza, gdy takie bzdury pisze sie o wypadku, w ktorym zginal ktos bliski.
Na tym tle bicie piany Macierewicza i jego zachowanie razi. Ciebie - moze nie. Osoby, dla ktorych temat nie jest polityczny - bardzo.

"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

AgentSmith

Post #6 Ocena: 0

2011-04-29 23:48:19 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Cytat:

2011-04-29 23:40:43, kolezanka_szklanka napisał(a):
CapitalismConvi nie znosze lidzi zacietrzewionych i nie przujmujacych do siebie odmiennego zdania. Nie ufam takim. A jesli na dodatek zaczynaja sie wymadrzac na KAZDY mozliwy temat, gadajac totalne glupoty (jak chociaby na tematy techniczne samej procedury ladowania), to juz mnie smiech i rzenie bierze. Ja sie rowniez nie znam, ale moi przyjaciele lotnicy - juz tak.

Samym tematem o Smolensku juz jestem zmeczona. W Katyniu zginal moj dziadek. w Smolensku... Nie wazne. Najpierw mnie wkurzal fakt wycierania sobie ta tragedia wszystkich portali, potem smieszylo. Obecnie - znowu jestem na etapie wkurzenia. Robienie sobie polityki, szukanie strzalow dobijajacych ludzi - uwierz mi - nic milego. Zwlaszcza, gdy takie bzdury pisze sie o wypadku, w ktorym zginal ktos bliski.
Na tym tle bicie piany Macierewicza i jego zachowanie razi. Ciebie - moze nie. Osoby, dla ktorych temat nie jest polityczny - bardzo.

to się zdecyduj,
bo gdyby nie Macierewicz to sprawa byłaby już dawno zamieciona pod dywan
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2011-04-29 23:50:50 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Cytat:

2011-04-29 23:40:43, kolezanka_szklanka napisał(a):

Przede wszystkim, szczere wyrazy współczucie z powodu śmierci bliskich Ci osób.
Nie jestem blisko związany emocjonalnie z nikim, kto zginął w Smoleńsku, ale mam do tego ciągle emocjonalne podejście, bo jestem Polakiem. Nie podoba mi się od samego początku to co dzieje się z tym "śledztwem", więc zadaję, choćby tu moje pytania. I wiem, że wielu Polaków, nie z powodu swoich poglądów politycznych, jest bardzo niezadowolonych z przebiegu "śledztwa". Mamy do tego prawo, i dajemy temu wyraz, tu, czy gdzieś indziej. Dlatego cieszyłbym się gdyby i inni szanowali nasze wątpliwości, nie próbując ośmieszać w prostacki sposób osób, które te wątpliwosci publicznie wyrażają.

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #8 Ocena: 0

2011-04-29 23:55:35 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2011-04-29 23:48:19, AgentSmith napisał(a):
to się zdecyduj,

Gdyby nie Macierewicz, to by sprawa nie przybrala charakteru groteskowego. Gdyby ktos inny - moze by sie sluchalo tego co mowi. Macierewicza sie nie slucha, z przyczyn podanych przeze mnie wczesniej. A jesli dochodza do tego kolejne glupoty, ktore wygaduje - nikt nie bierze tematu powaznie.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Lenusia

Post #9 Ocena: 0

2011-04-30 00:00:38 (14 lat temu)

Lenusia

Kobieta

Z nami od: 23-03-2011

Podziwiam was,że wam się jeszcze ten Smoleńsk nie znudził.
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę :)))

Do góry stronyOffline

AgentSmith

Post #10 Ocena: 0

2011-04-30 00:00:53 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Cytat:

2011-04-29 23:55:35, kolezanka_szklanka napisał(a):
Cytat:

2011-04-29 23:48:19, AgentSmith napisał(a):
to się zdecyduj,

Gdyby nie Macierewicz, to by sprawa nie przybrala charakteru groteskowego. Gdyby ktos inny - moze by sie sluchalo tego co mowi. Macierewicza sie nie slucha, z przyczyn podanych przeze mnie wczesniej. A jesli dochodza do tego kolejne glupoty, ktore wygaduje - nikt nie bierze tematu powaznie.

a kogo się słucha? Hypkiego, Klicha i Walesy?
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,