MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smoleńsk pamiętamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 28 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

Str 28 z 170

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2011-05-23 12:26:29 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2011-05-23 09:59:41, AgentSmith napisał(a):
Cytat:

2011-05-23 09:54:16, marcinb napisał(a):
Kilka lat temu w ChRL przymusowo ladowal wojskowy samolot USA. Piloci samolotu nie zniszczyli po wyladowaniu mimo jasnych procedur a Chinczycy smolot rozlozyli na czesci pierwsze i powiedzieli Amerykanom, ze moze oddadza a moze nie. Wszystko co jest na ich ziemi nalezy do nich. Nie pamietam jak sie historia skonczyla - czy samolot w czesciach wrocil do USA czy nie? Zaloga wrocila bez problemow. Jakim przepisom prawnym podlegala niechec ChRL do oddania samolotu w stanie nienaruszonym nie wiem - ale moze warto sprawdzic ta historie o ile jeszcze ktos ja pamieta.

co to ma wspólnego z tematem?

Skoro nie widzisz, to albo nie chcesz zauwazyc podobienstw - co wyklucza Ciebie jako rzetelnego dyskutanta, albo nie potrafisz zauwazyc - to komentarz i tak jest zbyteczny.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

AgentSmith

Post #2 Ocena: 0

2011-05-23 14:36:43 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Czy ktoś może mi logicznie wytłumaczyć dlaczego nagrania z czarnych skrzynek były kilkukrotnie kopiowane?
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-05-23 14:55:26 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

AgentSmith

Post #4 Ocena: 0

2011-05-23 15:53:39 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Cytat:

2011-05-23 14:55:26, ironiusz napisał(a):
Cytat:

2011-05-23 14:36:43, AgentSmith napisał(a):
Czy ktoś może mi logicznie wytłumaczyć dlaczego nagrania z czarnych skrzynek były kilkukrotnie kopiowane?

Co dla odmiany masz na mysli?

A tak przy okazji:
Raz piszesz:
Nie ma argumentów ponieważ nadal nic nie wiadomo o tej katastrofie. Jedyne co wiadomo to to, że nie było zamachu, znane to było już 2 minuty po katastrofie.

A pare godzin pozniej:
Wcale nie twierdze jakoby doszło do zamachu, ale ciekawi mnie, na jakiej podstawie twierdzicie, ze nie było zamachu?

Potrafisz jakos to rozwinac?
Wiem, ze kontekst inny, jednak raz jestes pewien, a drugi raz juz nie do konca ...
;)

W tej sprawie nie jestem niczego pewny,
a Ty?

Wracając do rejestratorów
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-05-23 16:18:16 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #6 Ocena: 0

2011-05-23 16:57:09 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-23 14:36:43, AgentSmith napisał(a):

Może między innymi po to ?

"Kopie nagrań z czarnych skrzynek prezydenckiego Tu-154 oprócz Rosjan analizują też równolegle dwa zespoły ekspertów z Krakowa i Warszawy - powiedział minister spraw wewnętrznych Jerzy Miller

Minister przyznał, że takie rozwiązanie ma m.in. umożliwić specjalistom skonfrontowanie ewentualnych wątpliwości."

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2011-05-23 20:02:38 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Marcinb, ten incydent nie miał wiele wspólnego z kastastrofą smoleńską, bo Amerykanie weszli w przestrzeń powietrzną Chińczyków bez ich zgody i wiedzy. Samolot w końcu zwrócona Jankesom, ale wcześniej został rozebrany na części, żeby nie mógł ponownie z tego lotniska wystartować. Tak Chińczycy pewnie chcieli pokazać Amerykanom, że jednak postawili na swoim.
Tutaj więcej szczegółów:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hainan_Island_incident
Jakiś czas temu czytałem trochę o tym i pamiętaz, że zupełnie mi się nie skojarzył ze Smoleńskiem.

Wielkimar, muszę przyznać, że mnie bardzo zawodzisz. Zrobiłem specjalnie dla ciebie skrót najważniejszych problemów tego wątku, ale nie byłeś w stanie podjąć tematu. Zamiast tego piszesz mi o jakichś tabletkach.:-[
Dlatego prosiłbym, żebyś jednak nie mierzył mnie według SWOJEJ miary. A tak na marginesie, to radzę zmienić towarzystwo, w którym się obracasz na normalniejsze. Nigdy nie jest za późno!:-)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

wielkimar

Post #8 Ocena: 0

2011-05-23 20:21:26 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-23 20:02:38, CapitalismConvict napisał(a):

Wielkimar, muszę przyznać, że mnie bardzo zawodzisz. Zrobiłem specjalnie dla ciebie skrót najważniejszych problemów tego wątku, ale nie byłeś w stanie podjąć tematu. Zamiast tego piszesz mi o jakichś tabletkach.:-[
Dlatego prosiłbym, żebyś jednak nie mierzył mnie według SWOJEJ miary. A tak na marginesie, to radzę zmienić towarzystwo, w którym się obracasz na normalniejsze. Nigdy nie jest za późno!:-)

Ależ z miłą chęcią podejmę temat jak najbardziej poważnie, ale dopiero wtedy kiedy całe śledztwo się zakończy.
Tak więc chętnie wrócę do polemiki z tobą ale po zakończeniu dochodzenia no chyba ,że nie będziesz tyle czekał? .Zresztą nieważne bo ty swoje już wiesz i tylko twoja jest prawda ,a całe śledztwo itd to tylko pic i fotomontaż

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-05-23 20:29:49 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #10 Ocena: 0

2011-05-23 20:50:03 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2011-05-23 20:21:26, wielkimar napisał(a):
Ależ z miłą chęcią podejmę temat jak najbardziej poważnie, ale dopiero wtedy kiedy całe śledztwo się zakończy.
Tak więc chętnie wrócę do polemiki z tobą ale po zakończeniu dochodzenia no chyba ,że nie będziesz tyle czekał? .Zresztą nieważne bo ty swoje już wiesz i tylko twoja jest prawda ,a całe śledztwo itd to tylko pic i fotomontaż

To najpierw biadolisz, że nie znalazłeś w tym wątku, żadnych argumentów, a gdy się jakoś znalazły, piszesz, że nie chcesz dyskutować, bo czekasz na koniec śledztwa:-o
Na naukę nigdy nie jest za późno, więc zapamiętaj, że przynajmniej w tej samej dyskusji wypada trzymać się swojego zdania, zamiast zmieniać je, żeby tylko "wyszło na twoje".

Polskie śledztwo, bo chyba nie masz na myśli MAKowskiego, uważam od początku za pic na wodę, fotomontaż, bo:

nemo iudex idoneus in propria causa - za portalwiedzy.onet8-)

Znalazłbyś tu wcześniej i ten argument, gdybyś naprawdę przeczytał cały ten wątek.

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 23-05-2011 20:53 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 28 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,