MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smoleńsk pamiętamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 27 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

Str 27 z 170

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

wielkimar

Post #1 Ocena: 0

2011-05-22 22:55:06 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

No właśnie po przeczytaniu całego wątku oraz twoich wpisów do mnie stwierdzam ,że tu nie ma argumentów.
Chyba ,że argumentami nazywasz przekonywanie do swojej i tylko swojej racji ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

CapitalismConvi

Post #2 Ocena: 0

2011-05-22 23:06:41 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Dyskusja z tobą to faktycznie ćwiczenia z retoryki:-D Mógłbym się tak podszczypywać, ale akurat nie mam na to ochoty w tym wątku.

Podaję ci więc kilka argumentów, do których w tymże wątku odnosili się nawet najzatwardzialsi antypisowcy, a ty, dziwnym zrządzeniem losu, nie potrafiłeś wyłuskać z tekstu.

Oto kilka najważniejszych argumentów (nie pytaj mnie za czym, czy przeciw czemu tylko najpierw sie do nich odnieś).

Śledztwo zostało oddane Rosjanom, przez co polski rząd zupełnie nie ma nad nim kontroli. Konsekwencją tego jest:
-już prawie pewna manipulacja nagraniami z czarnych skrzynek;
-brak dostępu do wraku samolotu i przez to jego nie zbadanie przez Polaków, czy specjalistów z innych krajów;
-niemożność przeprowadzenia sekcji zwok i zbadania przyczyn zgonów ofiar przez polskich lekarzy;

To te najważniejsze, których konsekwencje cały czas ponosi nasz kraj. Może się W KOŃCU odniesiesz do tych argumentów, których podobno nie mogłeś znaleźć na poprzednich dwudziestukilku stronach?

Czy dalej masz zamiar bawić swoją retoryką?

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 22-05-2011 23:08 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

krakn

Post #3 Ocena: 0

2011-05-22 23:11:50 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-05-22 22:11:09, marcinb napisał(a):
Cytat:

2011-05-22 22:03:01, CapitalismConvict napisał(a):
To do mnie było? Ja wracam do Polski.

HURRRRAAAAAA!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

czyli dobra nowina!
OK otwiera wino rocznik 98.
powaga.
Znaczy co? szefostwo polibiura odwołuje swoich społeczników z kraju nieudaczników tak?
8-):-]
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

CapitalismConvi

Post #4 Ocena: 0

2011-05-22 23:16:15 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

A tobie to niby czym podpadłem?

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

AgentSmith

Post #5 Ocena: 0

2011-05-22 23:16:31 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-04-2011

Cytat:

2011-05-22 22:55:06, wielkimar napisał(a):
No właśnie po przeczytaniu całego wątku oraz twoich wpisów do mnie stwierdzam ,że tu nie ma argumentów.
Chyba ,że argumentami nazywasz przekonywanie do swojej i tylko swojej racji ?

Nie ma argumentów ponieważ nadal nic nie wiadomo o tej katastrofie.
Jedyne co wiadomo to to, że nie było zamachu, znane to było już 2 minuty po katastrofie.

[ Ostatnio edytowany przez: AgentSmith 23-05-2011 08:33 ]

Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

czerstwiak

Post #6 Ocena: 0

2011-05-22 23:53:20 (14 lat temu)

czerstwiak

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 02-04-2010

Pastor Martin Niemöller, aresztowany a potem osadzony w Dachau napisał:

"Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował.
Nikogo już nie było....."

----------
"Krytykować może każdy idiota i większość z nich to czyni" Sir Winston Churchill To ja, wasz szwagier. ;-)

Do góry stronyOffline

wielkimar

Post #7 Ocena: 0

2011-05-23 09:42:53 (14 lat temu)

wielkimar

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2011-05-22 23:06:41, CapitalismConvict napisał(a):
Dyskusja z tobą to faktycznie ćwiczenia z retoryki:-D Mógłbym się tak podszczypywać, ale akurat nie mam na to ochoty w tym wątku.

Podaję ci więc kilka argumentów, do których w tymże wątku odnosili się nawet najzatwardzialsi antypisowcy, a ty, dziwnym zrządzeniem losu, nie potrafiłeś wyłuskać z tekstu.

Oto kilka najważniejszych argumentów (nie pytaj mnie za czym, czy przeciw czemu tylko najpierw sie do nich odnieś).

Śledztwo zostało oddane Rosjanom, przez co polski rząd zupełnie nie ma nad nim kontroli. Konsekwencją tego jest:
-już prawie pewna manipulacja nagraniami z czarnych skrzynek;
-brak dostępu do wraku samolotu i przez to jego nie zbadanie przez Polaków, czy specjalistów z innych krajów;
-niemożność przeprowadzenia sekcji zwok i zbadania przyczyn zgonów ofiar przez polskich lekarzy;

To te najważniejsze, których konsekwencje cały czas ponosi nasz kraj. Może się W KOŃCU odniesiesz do tych argumentów, których podobno nie mogłeś znaleźć na poprzednich dwudziestukilku stronach?

Czy dalej masz zamiar bawić swoją retoryką?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>CapitalismConvict</i> 22-05-2011 23:08 ]

Właśnie sam sobie zaprzeczasz , to co właśnie przytoczyłeś to są właśnie domysły ! a nie argumenty. O jakich ty piszesz konsekwencjach ponoszonych przez cały kraj ?:-o ,człowieku wyluzuj i albo zmień tabletki albo bierz ich połowę :-P

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2011-05-23 09:54:16 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Kilka lat temu w ChRL przymusowo ladowal wojskowy samolot USA. Piloci samolotu nie zniszczyli po wyladowaniu mimo jasnych procedur a Chinczycy smolot rozlozyli na czesci pierwsze i powiedzieli Amerykanom, ze moze oddadza a moze nie. Wszystko co jest na ich ziemi nalezy do nich. Nie pamietam jak sie historia skonczyla - czy samolot w czesciach wrocil do USA czy nie? Zaloga wrocila bez problemow. Jakim przepisom prawnym podlegala niechec ChRL do oddania samolotu w stanie nienaruszonym nie wiem - ale moze warto sprawdzic ta historie o ile jeszcze ktos ja pamieta.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

AgentSmith

Post #9 Ocena: 0

2011-05-23 09:59:41 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-05-23 09:54:16, marcinb napisał(a):
Kilka lat temu w ChRL przymusowo ladowal wojskowy samolot USA. Piloci samolotu nie zniszczyli po wyladowaniu mimo jasnych procedur a Chinczycy smolot rozlozyli na czesci pierwsze i powiedzieli Amerykanom, ze moze oddadza a moze nie. Wszystko co jest na ich ziemi nalezy do nich. Nie pamietam jak sie historia skonczyla - czy samolot w czesciach wrocil do USA czy nie? Zaloga wrocila bez problemow. Jakim przepisom prawnym podlegala niechec ChRL do oddania samolotu w stanie nienaruszonym nie wiem - ale moze warto sprawdzic ta historie o ile jeszcze ktos ja pamieta.

co to ma wspólnego z tematem?
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

AgentSmith

Post #10 Ocena: 0

2011-05-23 12:07:12 (14 lat temu)

AgentSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Dlaczego tupolew z 96 osobami na pokładzie runął tuż przed lotniskiem w Smoleńsku i rozbił się niemal w drobny mak?

"Polscy biegli, wbrew temu, co mówił prokurator generalny Andrzej Seremet (52 l.), wcale nie wykluczyli zamachu. Wojskowi prokuratorzy twierdzą, że nie ma opinii, które by wykluczyły działanie osób trzecich."

Wcale nie twierdze jakoby doszło do zamachu,
ale ciekawi mnie, na jakiej podstawie twierdzicie, ze nie było zamachu?
Czas ostrzenia kos

Do góry stronyOffline

Strona 27 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 26 | 27 | 28 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,