Str 22 z 170 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-05-22 12:42:19 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-05-22 13:05:35 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
AgentSmith | Post #3 Ocena: 0 2011-05-22 18:02:53 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 20-04-2011 Skąd: Londynek |
Czy ktokolwiek jeszcze uważa, że sprawa katastrofy zostanie wyjaśniona?
Moskiewski hołd Seremeta "Spotkanie z kierownictwem rosyjskiego Komitetu Śledczego badającego tragedię smoleńskie Andrzej Seremet zaczął od podziękowania: "Szanowny panie prokuratorze generalny, szanowni zastępcy, szanowni państwo. Chcę wyrazić głęboką satysfakcję, że ja i moi współpracownicy możemy znów się z wami spotkać". Można odnieść wrażenie, że Moskwie Seremet złożył hołd. Zobaczyliśmy polską delegację przytłoczoną przez majestatyczne wnętrze i usłyszeliśmy, że prokurator Czajka nie wątpi, że współpraca nadal będzie konstruktywna. Polski prokurator generalny w odpowiedzi wyraził satysfakcję z ponownego spotkania i miał nadzieję, że będzie konstruktywnie, ale oprócz sprawy Smoleńska zapowiedział też rozmowę o współpracy transgranicznej i zwalczaniu przestępczości. To dość żenujące ćwiczenie z dobrych manier w niczym nie przypominało rozmowy, którą poprzedziło przecież wezwanie przez nasz MSZ rosyjskiego ambasadora i wręczeniu mu noty z żądaniem poprawienia współpracy z polską prokuraturą. Jeśli tak przedstawiamy żądania, to Rosjanie mogą ich nawet nie zauważyć..." Czas ostrzenia kos
|
antek77 | Post #4 Ocena: 0 2011-05-22 18:18:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 11-01-2007 |
Cytat: 2011-05-22 18:02:53, AgentSmith napisał(a): Czy ktokolwiek jeszcze uważa, że sprawa katastrofy zostanie wyjaśniona? Moskiewski hołd Seremeta "Spotkanie z kierownictwem rosyjskiego Komitetu Śledczego badającego tragedię smoleńskie Andrzej Seremet zaczął od podziękowania: "Szanowny panie prokuratorze generalny, szanowni zastępcy, szanowni państwo. Chcę wyrazić głęboką satysfakcję, że ja i moi współpracownicy możemy znów się z wami spotkać". Można odnieść wrażenie, że Moskwie Seremet złożył hołd. Zobaczyliśmy polską delegację przytłoczoną przez majestatyczne wnętrze i usłyszeliśmy, że prokurator Czajka nie wątpi, że współpraca nadal będzie konstruktywna. Polski prokurator generalny w odpowiedzi wyraził satysfakcję z ponownego spotkania i miał nadzieję, że będzie konstruktywnie, ale oprócz sprawy Smoleńska zapowiedział też rozmowę o współpracy transgranicznej i zwalczaniu przestępczości. To dość żenujące ćwiczenie z dobrych manier w niczym nie przypominało rozmowy, którą poprzedziło przecież wezwanie przez nasz MSZ rosyjskiego ambasadora i wręczeniu mu noty z żądaniem poprawienia współpracy z polską prokuraturą. Jeśli tak przedstawiamy żądania, to Rosjanie mogą ich nawet nie zauważyć..." Z tego co wiem wzięli ze sobą dożo wazeliny i zostali wydymani przez Putina i nie jakiego Miediediewa ![]() |
CapitalismConvi | Post #5 Ocena: 0 2011-05-22 18:29:33 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Bo cały ten "rząd" to jedne wielki pic na wodę! Przypomina się XVIIIw.
|
|
|
wielkimar | Post #6 Ocena: 0 2011-05-22 19:00:22 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Boże ( choć chyba nie powinienem go do tego mieszać ? ) czy wam się jeszcze nie znudziło ?.
Podziwiam waszą( niektórych ) zajadłość w staraniu się utwierdzenia większości ,że to było coś więcej niż nieszczęśliwy wypadek, wydaje mi się iż najbardziej chcecie przekonać o tym samych siebie. |
CapitalismConvi | Post #7 Ocena: 0 2011-05-22 19:26:22 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2011 Skąd: Luton |
Cytat: 2011-05-22 19:00:22, wielkimar napisał(a): Boże ( choć chyba nie powinienem go do tego mieszać ? ) czy wam się jeszcze nie znudziło ?. Podziwiam waszą( niektórych ) zajadłość w staraniu się utwierdzenia większości ,że to było coś więcej niż nieszczęśliwy wypadek, wydaje mi się iż najbardziej chcecie przekonać o tym samych siebie. No tak, jedzmy, pijmy i grillujmy!!! Nic wielkiego się przecież nie stało. Rząd ci zabierze w podatkach, potem część składki emerytalnej na bieżące potrzeby, zaraz, zaraz... Przecież ty mieszkasz w UK i w to zupełnie wbijasz!!! No to wbijaj, ale się nie dziw, że są tacy którzy NIE! |
Post #8 Ocena: 0 2011-05-22 19:33:40 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
wielkimar | Post #9 Ocena: 0 2011-05-22 19:38:54 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-05-22 19:26:22, CapitalismConvict napisał(a): Cytat: 2011-05-22 19:00:22, wielkimar napisał(a): Boże ( choć chyba nie powinienem go do tego mieszać ? ) czy wam się jeszcze nie znudziło ?. Podziwiam waszą( niektórych ) zajadłość w staraniu się utwierdzenia większości ,że to było coś więcej niż nieszczęśliwy wypadek, wydaje mi się iż najbardziej chcecie przekonać o tym samych siebie. No tak, jedzmy, pijmy i grillujmy!!! Nic wielkiego się przecież nie stało. Rząd ci zabierze w podatkach, potem część składki emerytalnej na bieżące potrzeby, zaraz, zaraz... Przecież ty mieszkasz w UK i w to zupełnie wbijasz!!! No to wbijaj, ale się nie dziw, że są tacy którzy NIE! Hmmm, Dokładnie będę grilował, pić nie piję ,o ile się nie mylę ty też jesteś w UK? więc te składki i podatki nie dotyczą też ciebie...prawda? ![]() Tak będę to wszystko robił i będę........spokojnie czekał na zakończenie tej sprawy i na pewno nie dam się zwariować. |
wielkimar | Post #10 Ocena: 0 2011-05-22 19:41:26 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-05-22 19:33:40, ironiusz napisał(a): Cytat: 2011-05-22 19:00:22, wielkimar napisał(a): Boże ( choć chyba nie powinienem go do tego mieszać ? ) czy wam się jeszcze nie znudziło ?. Podziwiam waszą( niektórych ) zajadłość w staraniu się utwierdzenia większości ,że to było coś więcej niż nieszczęśliwy wypadek, wydaje mi się iż najbardziej chcecie przekonać o tym samych siebie. Co fakt to fakt ale znam też takie powiedzenie "co za dużo to i świnia nie zje" ![]() O benefitach to nudno pisac, a tutaj ciagle cos nowego, zaskakujacego, czasami ciekawego, niezwyklego, inspirujacego ... ![]() Co fakt to fakt ![]() [ Ostatnio edytowany przez: wielkimar 22-05-2011 19:43 ] |