ja sie nie obrazam, tylko z tego co ja pamietam ze szkoly to nasza historyczka nam mowila o katyniu ze mordu dokonal ZSRR a cala wine chce zrzucic na niemcow i dlatego falszowali dowody i podstawiali swiadkow... no ale widocznie ruscy tego nie zrobili skoro historyczka nas oszukiwala
co do maw2be tam nikt nie wpadal do samolotu tylko postapili zgodnie z planem podrozy z jakim mieli powsiadac do poszczegolnych samolotow... niebylo by zadnych teorii gdyby od poczatku sledztwo bylo prowadzone uczciwie i bez owijania w bawelne albo zrzucania winy za zle prowadzenie sledztwa na ruskich co niechca oddac zadnych dowodow bo twierdza ze to ich sledztwo a dowody powoli znikaja z magazynow lacznie z samolotem ktory z roku na rok coraz mniej miejsca zajmuje na placu...pewnie za 2-3 lata bedzie lezal tam sam brezent ktorym byl wrak przykryty i putin powie " przepraszam bracia ale zlodzieje ukradli"...
maw2be a czytales to wogole? ja rzucilem okiem i jakos nie widze nikogo ze znanym nazwiskiem kto by ten blog prowadzil i sie znal na tym co tam napisal... poza tym czytajac komentarze pod blogiem wiekszosc ludzi wytyka tej osobie zle obliczenia wiec sam musisz zrozumiec...
a co do propagandy ktora sieje telewizja to ostatnio wlasnie w telewizji byl fajny film na temat propagandy z lat 50 na temat targow poznanskich... piekne samochody, pulki uginajace sie od kielbas, szynek poprostu raj, samochody zachodnie ze niby ludzie nimi przyjezdzali na targi a na koniec filmu napis ze takie wlasnie filmy propagandowe byly min wysylane na zachod i do usa jak to w polsce jest dobrze za komuny i jaki tu jest dobrobyt..
[ Ostatnio edytowany przez: shadow01 27-02-2013 11:19 ]