MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smoleńsk pamiętamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 137 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 136 | 137 | 138 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

Str 137 z 170

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

maw2be

Post #1 Ocena: 0

2013-02-24 08:28:25 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Mścicielka masz racje. wystarczy sobie przypomnieć teorie które już były od tych najbardziej nieprawdopodobnych jak sztuczna mgła (chociaż brakuje mi tu jeszcze UFO), bomba termobaryczna, Hel, bomba, teraz powoli bardziej podkreśla się awarię silnika. i w końcu dojdzie do tego że to był wypadek. tak ciężko się z tym pogodzić.

aaa co do listy United mam pytanie, kto zezwolił aby praktycznie całe dowództwo wojsk było w jednym samolocie? i jeśli to był zamach to dlaczego to dowództwo które miało wpływ na armię (w tym wywiad i kontrwywiad) nie zostało zawiadomione o niebezpieczeństwie. aaa zapomniałem kontrwywiad i wywiad został zniszczony przez macierewicza....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-02-24 10:09:25 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

DevilThorn

Post #3 Ocena: 0

2013-02-24 11:23:31 (12 lat temu)

DevilThorn

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2013

Jak dla mnie to był wypadek i nie ma żadnych przesłanek, że jest inaczej. Maciarewicz i Kaczyński budują swoje partyjne być czy nie być na trupie brata. Oczywiście dochodzi tu jeszce polityka utrudniania śledztwa ze strony rosji która oczywiście musi pokazać swoją siłę temu małemu kraikowi który wiecznie ujada gdzieś tam obok. Kaczyński doskonale to wykorzystał do destabilizacji państwa. Wielu inwestorów z niepokojem patrzyło na gierki polityczne które powodowały że rządzący bawili się w badanie brzozy, szukali dynamitu którego nie było .. mój kolega twierdzi że to wszystko światowy spisek żydów, którzy są wszędzie zakamuflowani :)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

shadow01

Post #4 Ocena: 0

2013-02-24 12:12:54 (12 lat temu)

shadow01

Mężczyzna

Z nami od: 06-09-2010

Cytat:

2013-02-24 11:23:31, DevilThorn napisał(a):
Jak dla mnie to był wypadek i nie ma żadnych przesłanek, że jest inaczej. Maciarewicz i Kaczyński budują swoje partyjne być czy nie być na trupie brata. Oczywiście dochodzi tu jeszce polityka utrudniania śledztwa ze strony rosji która oczywiście musi pokazać swoją siłę temu małemu kraikowi który wiecznie ujada gdzieś tam obok. Kaczyński doskonale to wykorzystał do destabilizacji państwa. Wielu inwestorów z niepokojem patrzyło na gierki polityczne które powodowały że rządzący bawili się w badanie brzozy, szukali dynamitu którego nie było .. mój kolega twierdzi że to wszystko światowy spisek żydów, którzy są wszędzie zakamuflowani :)

niema to jak zaabrac glos przeczytawszy tylko ostatni post ^^

gdybys nie wiedzial to w grudniu rzecznik prokuratury wojskowej na konferencji przyznal ze czujniki wykazaly obecnosc TnT na pozostalych czesciach samolotu...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

maw2be

Post #5 Ocena: 0

2013-02-24 12:52:53 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2013-02-24 12:12:54, shadow01 napisał(a):
Cytat:

2013-02-24 11:23:31, DevilThorn napisał(a):

niema to jak zaabrac glos przeczytawszy tylko ostatni post ^^

gdybys nie wiedzial to w grudniu rzecznik prokuratury wojskowej na konferencji przyznal ze czujniki wykazaly obecnosc TnT na pozostalych czesciach samolotu...

jakbyś nie wiedział to napis TnT na tym urządzeniu oznacza materiał wysokoenergetyczny... jakoś producent musiał coś wpisać, miał wpisać H2O? czujnik wykrył materiał który może powodować wybuch, a paliwo lotnicze (i jak doświadczenia pokazały) nie tylko powoduje takie wyświetlanie. nawet ci co na co dzień używają tych urządzeń mówią żeby podchodzić do nich z rezerwą. że to tak jak z wykrywaczem metalu, coś wskaże ale nie wiesz co dokładnie.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-02-24 12:59:53 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

BKRIS40

Post #7 Ocena: 0

2013-02-24 13:01:27 (12 lat temu)

BKRIS40

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

to sa fakty ze strony prokuratury??przed i po

[ Ostatnio edytowany przez: BKRIS40 24-02-2013 13:36 ]

Do góry stronyOffline

BKRIS40

Post #8 Ocena: 0

2013-02-24 13:15:21 (12 lat temu)

BKRIS40

Mężczyzna

to jest nienawisc pana z PO.ma racje?????czyzby???dlaczego obraza swoich rodakow???

Do góry stronyOffline

BKRIS40

Post #9 Ocena: 0

2013-02-24 13:41:07 (12 lat temu)

BKRIS40

Mężczyzna

Cytat:

2013-02-23 16:09:07, mscicielka12 napisał(a):
Czasem mam wrażenie, że nie będzie ani dnia, kiedy to wreszcie wszyscy odpoczniemy od tej całej sprawy. Zastanawia mnie jak to jest, że nagle po katastrofie, wielu Polaków poczuło taką więź z parą prezydencką i zaczęło ich wielbić, czasem wręcz ubóstwiać, choć wcześniej wielu z nich gorliwie krytykowało ich postępowania, zarówno pana jak i pani prezydentowej. To mi wygląda na fanatyzm tak samo jak w przypadku kościoła w Polsce, z tym że wielu Polaków chodzących do kościoła to świętoszki, co zazwyczaj w tygodniu nieźle rozrabiają, a lista popełnionych przez nich grzechów byłaby w stanie obiec kilka razy kulę ziemską. To i wiele innych rzeczy pokazuje Nam, jak daleko w Polsce jest jeszcze do normalności, jak wiele jest do zrobienia w kwestii uświadamiania polskiemu społeczeństwu, że ulega mediom i wielu innym czynnikom, najczęściej związanym z aparaturą rządową i ich sojusznikom, dając sobie wciskać kit, dając się okłamać, dając się omamić.

jezeli tak sadzisz wejdz sobie tutaj i nie mow wiecej o fanatyzmie smolenskim,strony niby zablokowane ale bardzo drastyczne
http://sechche.livejournal.com/61722.html

Do góry stronyOffline

DevilThorn

Post #10 Ocena: 0

2013-02-24 14:44:39 (12 lat temu)

DevilThorn

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2013

śladowe ilości tnt nie wskazują na to ze został użyty tylko ze był:) na użycie nie ma żadnych dowodów. A brata na obchody wysłał jarek i to właśnie on ponosi całą odpowiedzialność polityczną i moralną za tą katastrofę. Oczywiście on to przedstawia odwrotnie ale dla niego takie postępowanie to normalność.. ten typ to największy krętacz na scenie politycznej wspierany paranoidalnym Maciarewiczem...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 137 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 136 | 137 | 138 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,