MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smoleńsk pamiętamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 133 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 132 | 133 | 134 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

Str 133 z 170

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-02-22 21:30:06 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Onieznajomy

Post #2 Ocena: 0

2013-02-22 21:38:53 (12 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2013-02-22 21:30:06, Wielkimar2 napisał(a):

Gdyby ktoś miał jaja i powiedział " mam to w rzyci " pewnie nie doszło by do tego, do czego doszło.

A ty bys tak powiedzial?

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-02-22 21:43:25 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #4 Ocena: 0

2013-02-22 21:55:45 (12 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Chciałem konkludować serię moich ostatnich wpisów na plecach kolegi maw2be, ale chyba, jak to mówią, wyczuł pismo nosem i nie doczekam się Jego kolejnego posta, na bazie którego mógłnym spuentować całą dzisiejszą wypowiedź:(

No więc awarie silników, które rozpoczęły się od tego lewego, zanim jeszcze Tupolew doleciał do tej już legendarnej brzozy, coś mocno wpisują się w tezę o zamachu. Naprawdę:-o

Koledzy maw2be i wielkimar najwyraźniej nie posiadają tej wcale nierzadkiej zdolności łączenie przyczyn i skutków, i jakikolwiek strzęp informacyjny w ich mniemaniu podważający tezę o zamachu, łykają bez zapitki. Trzeba znimi wytrwale pracować! I ja, zapewniam Was, mam ciągle tą wytrwałość!!!

Dla nich specjalnie:

Koledzy... Jakie to wydarzenia spowodowały awarię lewego silnika Tupolewa właśnie przy podchodzeniu do lotniska w Smoleńsku?
Czy nic się od tego lewego skrzydła wcześniej nie oderwało?

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 22-02-2013 21:56 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

maw2be

Post #5 Ocena: 0

2013-02-22 22:03:28 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

co mogło spowodować awarię? to ty nawet nie czytasz co linkujesz? przecież pierwszy ekspert rp stwierdził że podczas wybuchu w lewym skrzydle jakiś element musiał wpaść do silnika. tylko z tego co wiem to silnik jest bliżej "dzioba" samolotu, poza tym samolot porusza się z dużą prędkością do przodu. więc wytłumaczcie mi logicznie i zgodnie z prawami fizyki jak to możliwe? przecież (rozważanie teoretyczne) w kilka sekund od wybuchu samolot już się przemieścił o jakieś 50metrów lub więcej. więc taki odłamek musiałby nabrać prędkość większą od samolotu. to już bym bardziej prawdopodobne przyjął iż jakiś obcy obiekt (czytaj ptak) dostał się do silnika.

edit:
a ty kolego też nie łączysz przyczyn ze skutkami. przyczyna katastrofy smoleńskiej? polityczny egoizm bliźniaków który doprowadził do śmierci wielu niewinnych ludzi

[ Ostatnio edytowany przez: maw2be 22-02-2013 22:05 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-02-22 22:04:55 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #7 Ocena: 0

2013-02-22 22:19:18 (12 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2013-02-22 22:03:28, maw2be napisał(a):
co mogło spowodować awarię? to ty nawet nie czytasz co linkujesz? przecież pierwszy ekspert rp stwierdził że podczas wybuchu w lewym skrzydle jakiś element musiał wpaść do silnika.

Przeczytałem, przeczytałem. W końcu i Ty się doczytałeś. Dopiero w którymś poście, ale dobre i to. Musisz teraz być zły na Siebie, że nie przeczytałeś informacji za pierwszym razem i przyjąłeś ją jako zaprzeczenie teorii zamachu.

Traktuję ten fakt przeczytania prze Ciebie (z pewnym opóźnieniem) zalinkowanego tekstu jako swój osobisty sukces:)

Cytat:

tylko z tego co wiem to silnik jest bliżej "dzioba" samolotu, poza tym samolot porusza się z dużą prędkością do przodu. więc wytłumaczcie mi logicznie i zgodnie z prawami fizyki jak to możliwe? przecież (rozważanie teoretyczne) w kilka sekund od wybuchu samolot już się przemieścił o jakieś 50metrów lub więcej. więc taki odłamek musiałby nabrać prędkość większą od samolotu. to już bym bardziej prawdopodobne przyjął iż jakiś obcy obiekt (czytaj ptak) dostał się do silnika.

Czy możesz napisać to jeszcze raz, ale bardziej starannie, bo zaklinam się, że po trzech próbach zrozumienia, nie pojąłem sensu tego fragmentu.

Cytat:

edit:
a ty kolego też nie łączysz przyczyn ze skutkami. przyczyna katastrofy smoleńskiej? polityczny egoizm bliźniaków który doprowadził do śmierci wielu niewinnych ludzi

Fragment SMSa do gen. Petelickiego kilka godzin po katastrofie: "...do ustalenia pozostaje kto ich (pilotów) do tego zmusił."

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 22-02-2013 22:19 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

maw2be

Post #8 Ocena: 0

2013-02-22 22:26:14 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Cytat:

2013-02-22 22:19:18, CapitalismConvict napisał(a):
Cytat:

2013-02-22 22:03:28, maw2be napisał(a):
co mogło spowodować awarię? to ty nawet nie czytasz co linkujesz? przecież pierwszy ekspert rp stwierdził że podczas wybuchu w lewym skrzydle jakiś element musiał wpaść do silnika.

Przeczytałem, przeczytałem. W końcu i Ty się doczytałeś. Dopiero w którymś poście, ale dobre i to. Musisz teraz być zły na Siebie, że nie przeczytałeś informacji za pierwszym razem i przyjąłeś ją jako zaprzeczenie teorii zamachu.

Traktuję ten fakt przeczytania prze Ciebie (z pewnym opóźnieniem) zalinkowanego tekstu jako swój osobisty sukces:)

od razu czytałem. tylko ty nie czytasz ze zrozumieniem co pisałem od początku. napisałem że antek powoli się wycofuje z teorii zamachu. najpierw było że wybuchy, teraz wprowadza awarię silników i wycisza motyw wybuchu. zobaczysz za kilka tygodni będzie wersja wypisz wymaluj komisji Millera.

Cytat:

Cytat:

tylko z tego co wiem to silnik jest bliżej "dzioba" samolotu, poza tym samolot porusza się z dużą prędkością do przodu. więc wytłumaczcie mi logicznie i zgodnie z prawami fizyki jak to możliwe? przecież (rozważanie teoretyczne) w kilka sekund od wybuchu samolot już się przemieścił o jakieś 50metrów lub więcej. więc taki odłamek musiałby nabrać prędkość większą od samolotu. to już bym bardziej prawdopodobne przyjął iż jakiś obcy obiekt (czytaj ptak) dostał się do silnika.

Czy możesz napisać to jeszcze raz, ale bardziej starannie, bo zaklinam się, że po trzech próbach zrozumienia, nie pojąłem sensu tego fragmentu.

to ci obrazowo to wytłumaczę. jadąc jako pasażer na autostradzie 50mph wystaw głowę przez okno i pluj jak silnie potrafisz. jaka jest szansa że twoja ślina znajdzie się na przedniej szybie?

Cytat:

Cytat:

edit:

Fragment SMSa do gen. Petelickiego kilka godzin po katastrofie: "...do ustalenia pozostaje kto ich (pilotów) do tego zmusił."

[ Ostatnio edytowany przez: <i>CapitalismConvict</i> 22-02-2013 22:19 ]

to sobie sam odpowiadasz że ktoś zmusił pilotów do lądowania. na pewno to putin dzwonił z moskwy i kazał pilotom wylądować.

Do góry stronyOffline

antek77

Post #9 Ocena: 0

2013-02-22 22:27:19 (12 lat temu)

antek77

Mężczyzna

Z nami od: 11-01-2007

Nie zdziwię się teraz jak eksperci komisji Millera znajdą w szczątkach silnika zdechłego szczura lub innego gryzonia i stwierdzą że to przez niego silnik stanął :-]

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #10 Ocena: 0

2013-02-22 22:28:51 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Cytat:

2013-02-22 22:27:19, antek77 napisał(a):
Nie zdziwię się teraz jak eksperci komisji Millera znajdą w szczątkach silnika zdechłego szczura lub innego gryzonia i stwierdzą że to przez niego silnik stanął :-]

eee tam przecież antek znajdzie w szczątkach silnika kaczkę tylko którą? ;)

Do góry stronyOffline

Strona 133 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 132 | 133 | 134 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,