MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smoleńsk pamiętamy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 122 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 121 | 122 | 123 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

Str 122 z 170

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MrMaverick1971

Post #1 Ocena: 0

2013-02-05 21:42:11 (12 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

Cytat:

2013-02-05 20:29:42, CapitalismConvict napisał(a):
atnio na pustyni, z rozbiciem naszego Tupolewa.

Porównuje też budowę i wytrzymałość skrzydeł obydwu samolotów. Na pewno jesteś tak ciekaw jego opinii, że zaraz filmik odpalisz i sam odnajdziesz ten fragment!!

Nie musze , ja wiem z jakich materialow zostaly wykonane obie konstrukcje i jakie sa ich mozliwosci oraz jakosc wykonania, takze nie musisz mnie karmic tym filmikiem dla laikow. Przykro mi, ale mnie nie przekonasz

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-02-05 21:45:05 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-02-05 21:57:38 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-02-05 22:07:20 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #5 Ocena: +1

2013-02-05 22:20:14 (12 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Nieraz mysle ze ci, ktorzy tak uparcie i z taka pewnoscia, pisza ze to byl wypadek, i tylko wypadek, i nic nie wskazuje ze moglo byc inaczej, boja sie tak naprawde, ze to byl jednak zamach, i co wtedy?
Boja sie bardzo tego "co wtedy", bo moglo by sie okazac ze nic nie mozemy, i nic dla nikogo nie znaczymy. Jestesmy bezwolnym, skolowanym narodem, wykorzystywanym dla politycznych korzysci przez wszystkich.
Konsekwencje tego "co wtedy" sa tak okropne, ze lepsze im sie wydaje oszukiwanie samego siebie.
To tak jak ktos kto podejrzewa u siebie nieuleczalna chorobe, boi sie wizyty u lekarza.

Do góry stronyOffline

gdanszczanka

Post #6 Ocena: 0

2013-02-05 22:27:59 (12 lat temu)

gdanszczanka

Kobieta

Z nami od: 16-10-2012

*
Cytat:

2013-02-05 22:20:14, Onieznajomy napisał(a):
Nieraz mysle ze ci, ktorzy tak uparcie i z taka pewnoscia, pisza ze to byl wypadek, i tylko wypadek, i nic nie wskazuje ze moglo byc inaczej, boja sie tak naprawde, ze to byl jednak zamach, i co wtedy?
Boja sie bardzo tego "co wtedy", bo moglo by sie okazac ze nic nie mozemy, i nic dla nikogo nie znaczymy. Jestesmy bezwolnym, skolowanym narodem, wykorzystywanym dla politycznych korzysci przez wszystkich.
Konsekwencje tego "co wtedy" sa tak okropne, ze lepsze im sie wydaje oszukiwanie samego siebie.
To tak jak ktos kto podejrzewa u siebie nieuleczalna chorobe, boi sie wizyty u lekarza.

*THUMBS UP*
Tym razem będę typowym "klakierem"...
Napisałeś to tak, jakbyś czytał w moich myślach...
Ja nie potrafię się wysłowić w sprawach, które mają dla mnie znaczenie lub wzbudzaja moje emocje...
Ale właśnie tak, jak to napisałeś wygląda...
Mimo tych wszystkich wyjaśnień i sprostowań - wciąż zbyt wiele wątpliwości...I jakoś nikt ich nie chce do końca rozwiać*DONT_KNOW*
Phi

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-02-05 22:30:06 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CapitalismConvi

Post #8 Ocena: 0

2013-02-05 22:33:10 (12 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Cytat:

2013-02-05 21:42:11, MrMaverick1971 napisał(a):
Nie musze , ja wiem z jakich materialow zostaly wykonane obie konstrukcje i jakie sa ich mozliwosci oraz jakosc wykonania, takze nie musisz mnie karmic tym filmikiem dla laikow. Przykro mi, ale mnie nie przekonasz

Przekonywać Cię nie mam zamiaru. Widać wyraźnie, że masz zbyt zamknięty umysł, aby skonfrontową wbite Ci do głowy tezy, z odmiennym punktem widzenia. W dodatku przedstawionym przez prawdziwego eksperta.

Widzę już któryś z kolei tajemniczy wtręt o tym, że posiadasz jakieś specjalistyczne lotnicze doświadczenie. Po tym jak oceniłeś (bez oglądania) wypowiedź profesora Berczyńskiego wnoszę, że musisz być nie mniej tęgim lotniczym umysłem!

Drodzy forumowicze, właśnie objawia nam się na forum drugi Profesor Wilczur!!:-] Tyle, że nie w medycynia, a w konstrukcji samolotów!!

A więc odnalazłeś się w Bedford zaginiony profesorze!!:-]

[ Ostatnio edytowany przez: CapitalismConvict 05-02-2013 22:34 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

maw2be

Post #9 Ocena: 0

2013-02-05 22:41:22 (12 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

2013-02-05 22:20:14, Onieznajomy napisał(a):

ok, przyjmijmy tezę że był to zamach. odrzućmy na razie kwestie techniczne z wykonaniem zamachu (bomba czy rakieta itp) i skupmy się na celu. kto miałby być celem zamachu? kaczyński? *ROFL* przecież on nic nie znaczył, sam nie potrafił podjąć żadnej decyzji bez kontaktowaniem się z braciszkiem. hmmm kto dalej? kaczorowski? szybciej ale też nie widzę powodów. płażyński? szmajdziński? a może jakiś powód osobisty? wytłumacz mi kto by miał być celem. skupmy się na razie na tym. i Onieznajomy spokojną rzeczową rozmowę poproszę.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2013-02-05 22:47:29 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 122 z 170 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 121 | 122 | 123 ... 168 | 169 | 170 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,