Cytat:
2011-04-20 13:17:06, AgentSmith napisał(a):
Cytat:
2011-04-20 12:44:15, marcinb napisał(a):
Agent,
czemu Ty z normalnej polityki robisz Teorie Spiskowa?
Kazdy kraj pilnuje swoich inetresow stad tez pokrzykiwania, pohukiwania i potrzasanie szabelka.
Niezbyt przyjazny sposob prowadzenia polityki, ale czasem skuteczny - zreszta w moje opini stosowany przez panstwa, ktore czuja sie czyms zagrozone. Bardziej jak ujadanie ratlerka niz powarkiwanie rottweilera.
Dlaczego do każdego tematu w którym masz inne zdanie wrzucasz hasło-klucz "teoria spiskowa".
Naprawdę nie można normalnie podyskutować o tym, czy wcześniejsze groźby Rosji i katastrofa smoleńska miały coś wspólnego,? bez jakiś głupich odwołań do latlerkow
Ja osobiście uważam, po ostatnich próbach, z tego co wiemy śledczy powinni skupić się na badaniu wątków awarii samolotu i niestety, zamachu.
Marcin, masz jakieś zdanie na ten temat to napisz, ale jak nie masz nic do powiedzenia to się w cholerę nie wcinaj, proszę.
Widzisz Dobry Czlowieku takie mam zdanie, czy Ci sie to podoba czy nie. Wyglada to jak teoria spiskowa, pachnie jak tei teoria spiskowa wiec zapewne jest to teoria spiskowa.
Zeby wyglosic opinie w jakiejs kwestii trzeba znac kontekst, a linki ktore wrzuczasz to nic innego tylko przypominanie ze Rosja to , Rosja tamto. Wyrazny brak zrozumienia tla geo-politycznego. Chociaz z moje perpsektywy to wyglada na zwykla niechec do zrozumienia otaczajacej nas rzeczywistosci.
Rosja jak kazdy inny kraj pilnuje sowich spraw. Z racji swojej historii, uwarunkowan politycznych, geograficznych i innych stosuje taka polityke jaka stosuje. Tu potrzasnie szabelka, tam tupnie noga. Od czasow Afganistanu kazdy inny liczacy sie kraj kraj wie ze to gra pozorow. Przynajmniej jeszcze narazie - nieumiejetnosc zrozumienia tego powoduje, ze niektorzy wskazuja na wybrane zachowania Rosji jako element wiekszego Spisku. I tak to odbieram.
A Ty Drogi Agencie Smith, tudziez Winstonie Smith, nie sadzisz, ze kazde Panstwo pilnuje wlasnych spraw tak jak uwaza za stosowane?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein